Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

Mrsnh 17.07.2008 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 569293)
Troche mnie irytuje ten Pan komentujacy,smiem twierdzic ze nawet jak by szachy kometowal to by sie tak ekscytowal.

poczekaj na mecz Legii. Zapewne komentowac bedzie Iwanski, a ten potrafi sie ekscytowac:D

Maćko 17.07.2008 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 569312)
I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki??
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...."

Szanuję każdy odmienny pogląd, ale drogi "znawco", poczekajmy na kilka meczów ligowych w wykonaniu Roberta.
Defensywa zdobywcy Pucharu Azerbejdżanu(nie mistrza) nie prezentowała się zbyt ciekawie i myślę, że im nawet Kmiecik i Grzelak mogliby po hat-tricku walnąć.

Elendil 17.07.2008 19:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Brozinhio
Stilić o ile nei zostanie zmarnowany bedzie anjwieksza gwiazda jaka śmigala po naszych boiskach od wprowadzenia możliwości transferów w Polskiej piłce.

jak to jeden mecz z czwartą drużyną Azerbejdżanu potrafi wpływać na talent jasnowidzenia!

Ale fakt, Lewandowski to taki drugi Franek może być. Po prostu wie gdzie uderzyć, a więcej od sępa pola karnego wymagać nie trzeba.

Czekamy na Legię. Roger strzeli, mówie wam.

Griszka30KR 17.07.2008 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 569334)
Szanuję każdy odmienny pogląd, ale drogi "znawco", poczekajmy na kilka meczów ligowych w wykonaniu Roberta.
Defensywa zdobywcy Pucharu Azerbejdżanu(nie mistrza) nie prezentowała się zbyt ciekawie i myślę, że im nawet Kmiecik i Grzelak mogliby po hat-tricku walnąć.

Byc moze,zobaczymy na jesieni.

jachting 17.07.2008 19:26

Lech ładnie zagrał,sporo potrafi ten Stilić ,ciekawie wygląda ich ofensywa.
Większych wniosków bym nie wyciągał,bo ich przeciwnik potęgą raczej nie jest .
Choć niewątpliwie są silniejsi niż w ubiegłym sezonie .
Ale już dawno nie oglądałem ciekawej piłki w Polskim wykonaniu ,nie licząc oczywiście Wisełki .

Gwiaździsty 17.07.2008 19:27

Na tle tak świetnej drużyny jak Chazar zaprezentowali sie niźle. Będziemy mieć dużo radości z poznańskiej Amiki (kibice Wisły) patrząc jak balon znowu wypuszcza powietrze.
A tak na poważnie, na te ochy i achy w mediach, które biły piane o nich to jestem zadowolony i pewny, że będzie podobnie jak w zeszłym sezonie.
Z takimi ogórkami wymęczone 1;0. Grunt to że 3 pkt. zdobyte w klasyfikacji polskich drużyn. Bo jak dotąd to tylko Wisła od lat nabija samotnie liczydełko.

Konrad. 17.07.2008 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 569341)
Z takimi ogórkami wymęczone 1;0. Grunt to że 3 pkt. zdobyte w klasyfikacji polskich drużyn. Bo jak dotąd to tylko Wisła od lat nabija samotnie liczydełko.

no nie szalej, że wymęczone, jak dla mnie na luzie ich pyknęli, a w Poznaniu dostaną łomot z 4-0...

Legia też bez problemów wygra, ci Białorusini zajmują aktualnie 10 miejsce w lidze...

W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy.

Co do Lecha, to nie źle ten Lewandowski i Rengifo (Stilić i Peszko mnie nie zachwycili), natomiast nie moge nadziwić sie co ten drugi czarny w obronie Lecha wyprawiał :shock:. Bodaj Enrique jakiś. Przecież, to totalny kretyn jest...

nce 17.07.2008 19:40

Zdobyty 1 punkt, bo to kwalifkacje, a ponieważ 3 zespoły polskie grają to dla polski jest to 0.33.

Luu... 17.07.2008 19:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 569344)

Legia też bez problemów wygra, ci Białorusini zajmują aktualnie 10 miejsce w lidze...

ja bym tej Legi taki pewny nie był, no ale zobaczymy ja stawiam remis

Kurt 17.07.2008 19:52

Cytat:

Ta ironia to z zazdrości ? Czy piszesz tak żeby się popisać ? Koleś ładnie strzelił z pierwszej piłki, widać że tak chciał i mu wyszło. Niby nic trudnego ale wielu polskich pierwszoligowych napastników tak nie potrafi.
Nie żartujmy Mucha, Pawełek, a nawet mam wrażenie że pół ligi by ten strzał wyjęło, tempo meczu: padaka, straszna, aczkolwiek Ci Azerowie pewnie utrzymali by się u nas w lidze. Swoje zrobiła temperatura, Lech na spokoju przejdzie dalej, choć myślałem że na większym spokoju.

Cytat:

I który tu znawca dalej bedzie mówił,ze Lewandowski dla Wisły był za cienki??
Przepraszam nie tu ,tylko w temacie "Polityka transferowa...."
Ja i tutaj bo w transferowym się nie udzielam, okey on i Stilić byli wyróżniającymi się piłkarzami Lecha, ale ludzie na jakim tle, uważam że chwilowo mamy lepszych napastników, Lech swojego nie zrobił, ale uniknął kompromitacji. Tak źle z naszą piłką nie jest, w tym roku gramy rozsądnymi drużynami, więc tutaj patrząc na stan przygotowania, minimum wykonane.

Cytat:

W końcu do pucharów nie dostały się przypadkowe drużyny, tak jak to miało miejsce ostatnimi laty, i w końcu nie będzie kompromitacji... To na pewno cieszy.
otóż to.

Legia na spokoju swój mecz wygra. Jestem ciekawy akcentów kibicowskich piszcie, jeżeli już coś przegapiłem ;)

jachting 17.07.2008 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Luu... (Post 569353)
ja bym tej Legi taki pewny nie był, no ale zobaczymy ja stawiam remis

Ja też ręki bym sobie nie dał uciąć ,nawet za remis :).
Mam w pamięci ich występy w ostatnich latach ....

PS.Kto to jest ten Arruabarrena w Legii ?

Pablo84 17.07.2008 20:21

Mimo zakupionego 4paka mocnych okocimiów, meczu Legii z tym zespołem z Białorusi zdzierżyć nie mogę.

hudinho 17.07.2008 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 569376)
Mimo zakupionego 4paka mocnych okocimiów, meczu Legii z tym zespołem z Białorusi zdzierżyć nie mogę.

ja z kumplem zrobilem 0,7 sobieskiego i usypiamy z nudow

to co dzisiaj pokazuały/pokazuja polskie zespoly mozna okreslic jednym slowem... DRAMAT!!!
1000lat za murzynami
dno i 3metry mułu

P.S. kądzikowski mecz jest na tvp2

e 17.07.2008 20:35

Może chociaż Legia przegra..

Paweł 17.07.2008 20:35

Trzeba przyznać, że Homel w porównaniu z przeciwnikiem Lecha to całkiem solidny zespół. Oczywiście LEgia jest trochę lepsza, ale z tego, co widać niekoniecznie musi wygrać. Białorusini, jeśli nie przegrają, a przy odrobinie szczęścia gdyby wygrali, w kontekście rewanżu u siebie mogą odprawić Legię już w tej rundzie Pucharu UEFA.

szczaq21 17.07.2008 20:38

A Giza w formie.:>

Baala 17.07.2008 20:50

ooooooo ludzie ten Homel to by sie w Polskiej Ekstraklesie nie utrzymał, tak słaby jest (to już Chazar o klase lepszy), a Legia im gola nie może strzelić. Przecież tam pojęcia obrońcy nie maja gdzie sie ustawić, tyle że jak patrze na Gize to ten tez nie wie co z piłką zrobić.

Vinci 17.07.2008 20:57

To z całą pewnością nie są dobre dni Gizy...

Elendil 17.07.2008 21:02

ja chcę spowrotem Euro! :(

cieszyłem się, że w końcu mecze. Ale ja przepraszam, wolałbym obejrzeć, ja ktoś w PESa pyka.

Nie wiem, co pokaże Wisła z L'poolem i przede wszystkim Beitarem, ale chyba gorzej być nie może, prawda?

Ajtiaj - spier...niczaj - to mi się z meczu najbardziej podobało.

Oxydrene 17.07.2008 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 569404)
ooooooo ludzie ten Homel to by sie w Polskiej Ekstraklesie nie utrzymał, tak słaby jest (to już Chazar o klase lepszy), a Legia im gola nie może strzelić. Przecież tam pojęcia obrońcy nie maja gdzie sie ustawić, tyle że jak patrze na Gize to ten tez nie wie co z piłką zrobić.

Jak to słaby? Zobacz... żadnych sposorów na koszulkach(bo po co to w ich kraju) 10 miejsce w "jednej z najsłabszych lig Europy" jak to redaktor ujął, nawet jakiś czarnoskórych mają i sobie radzą.. czasami nawet całkiem nieźle... Albo nie, Ja źle widze i obie drużyny są żenująco słabe. Ile to lat za murzynami?

P.S. Widzieliście Beenhakkera palącego cynamonowe cygaretki? xD Pewnie nie może wysiedzieć

Aaarrgh 17.07.2008 21:12

Albo Legii brakuje szczęścia, albo Białorusini cichaczem wzięli od Amerykanów tarczę antyrakietową...

To przykre, jak widzę że druga drużyna ligi nie poptrafi poradzić sobie sobie z jakimś Homelem.

simone 17.07.2008 21:18

Pytanko do "warszaskich rozmywaczy" (wy lepiej w temacie siedzicie :P ) lub do kogoś kto wyłapał- co to za bluzgi na ITI i Waltera (oprócz tego co napisał przedmówca) tak od 63 minuty leciały? Strasznie mnie to ciekawi...

A tak poza tym, to lipa nie mecz...

Illargui 17.07.2008 21:22

Brawa dla komentatorów! Dowiedzieliśmy się, np. że prezentowana (co by nie powiedzieć - dość kiepska) dyspozycja Legii w tym meczu spowowodowana jest m.in. tym, że cykl przygotowań do sezonu Legionistów zostal przerwany przez EURO2008:rotfl: .

7 kotów 17.07.2008 21:23

Z Homla pochodzil Lejzorek Rojtszwanc, wiec im kibicuje.

EricDraven 17.07.2008 21:25

Iwański cieniutko, Rocki wygwizdany na wejściu.

Atmosfera istotnie pucharowa, cisza jak na sparingu Polska - Wyspy Owcze, ogólnie raczej przykry widok.. a Białorusini walczą dzielnie. Czyżby Legia wzorem Cracovii miała zapisać nową, piękną kartę w historii białoruskiego futbolu?

Aaarrgh 17.07.2008 21:29

Nie przesądzając (jeszcze) wyniku tego dwumeczu, zastanawia mnie jedno - czy Iwański wytrzyma presje kibiców, jeśli Legia odpadnie z pucharów na obecnym etapie? Bo to jednak spory wstyd będzie...

pan_premier 17.07.2008 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Illargui (Post 569431)
Brawa dla komentatorów! Dowiedzieliśmy się, np. że prezentowana (co by nie powiedzieć - dość kiepska) dyspozycja Legii w tym meczu spowowodowana jest m.in. tym, że cykl przygotowań do sezonu Legionistów zostal przerwany przez EURO2008:rotfl: .

:D
to jest cyrk ;)

Legii idzie ciezko, ale moze awansują.
Białorusini zwyciestw nad Polską nie traktują w ramach sukcesu. to dla nich już norma :/

djjamajczyk 17.07.2008 21:36

ha...no to mamy 2 kompromitację sezonu 2008/2009 1> Cracovia 2.LEgia Wa-wa
Nie chce być złym prorokiem ale u Łukaszenki będzie diablo cięzko i moze przegrana typu 89' i gol.
A Giza to chyba był kon trojański :D

e 17.07.2008 21:38

ha, ha, ha.

Brawo Homel!

gromaders 17.07.2008 21:40

kurde ale wstyd, mam nadzieje że legia w 2 meczu poradzi sobie bo tu chodzi o punkty dla nas także! niedługo będziemy mieli już tylko 2 drużyny w pucharach, nie śmiejmy się tak bo niewiadomo jak będzie z żydkami w Jerozolimie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl