![]() |
Prosiłbym o wszystkie seriale/filmy jakie znacie o tematyce zombi jak w The Walking Dead, Residentach i innych 28dni później.
Dzieki ;] |
Cytat:
|
Cytat:
The Wire nawet nie takie złe (8 epków mam za sobą) i tak jak ktoś wyżej wspomniał jest klimatyczne. Tyle, że jak na pierwszy rzut oka to jest to serial taki jakby o prostym życiu. Nie ma czegoś takiego jak zdolności nadprzyrodzone (różne LOST-y i długo by wymieniać ;P ), albo jakiś super inteligentnego człowieka (Prison Break), albo jakiejś bardzo hardcorowej sytuacji która nie zdarza się w życiu każdego (Breaking Bad). To po prostu serial o zwykłych ludziach. Oczywiście oceniam to na podstawie tych 8-śmiu odcinków. The Walking Dead też zamierzam oglądać, dwóch znajomych sobie bardzo chwaliło, tyle, że to takie bardziej komercyjne jest z tego co wiem, bo seria ma być co Halloween. |
Manson33 masz może linki do 2 odcinka Event,a najlepiej do pozostalych tez? bo w na darkwarez wszystkie pokasowane sa;/ z gory dziekuje
|
The Walking Dead - polecam! Chociaż normalnie mnie odrzuca od tematyki zombie, a na horrorach się śmieje ;) To ten serial jest tak mistrzowsko poprowadzony od scenariusza, przez aktorów, kończąc na rewelacyjnych zdjęciach, że aż go trzeba obejrzeć! Serial sprawia, że przenosimy się na drugą stronę ekranu, a po odcinku, na prawdę zaczynam się bać ataku zombie ;)
Polecam, też: Breaking Bad NCIS i NCIS:LA Uczciwy przekręt (the leverage) Friday Night Lights |
Cytat:
Kod:
http://hotfile.com/dl/86007492/a99538f/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar |
Cytat:
|
Polecam "Trawkę" Przyjemny serial komediowy więcej http://www.filmweb.pl/serial/Trawka-2005-190890
a tu można oglądnąć http://iitv.info/trawka/ zresztą polecam tą strone są tam wszystkie seriale chyba:). |
Teoria Wielkiego Podrywu:
kiepski dialogi, przewidywalni bohaterowie, nudne wątki. Bazinga :) |
Cytat:
|
Posiada ktos odcinki albo linki do odcinkow CSI: Las Vegas, sezon 3, odcinki 2-11 z lektorem?
Na wszystkich znanych mi forach tych odcinkow nie ma |
Poszukuję zakazanego imperium na Megaupload najlepiej. Wszystkie odcinki jakie wyszły do tej pory poproszę.
|
poleci ktoś jakiś ciekawy serial, najlepiej sci-fi(oprócz stargate) ale niekoniecznie, ważne żeby fabuła była wciągająca.
|
Polecam wszystkim Sherlocka z BBC.
Dobrze wyszła twórcom przeniesienie postaci z Baker Street 221B na dzisiejsze czasy zachowując klimat jego przygód. Tylko trzy odcinki w pierwszej serii, ale za to każdy po półtorej godziny. |
Jak oglądnąłem jeden odcinek "Nie z tego świata" ("Supernatural") w TV to zastanawiałem się, kto robi takie słabe seriale. W porównaniu do Dextera, BSG, Babylon 5 czy nawet Bones wydawał się miałki, przewidywalny, nudny i sztampowy.
Co to za serial o dwóch gościach co polują na duchy? No i wylądowałem w górach, rozchorowałem się, przez przypadek miałem na dysku kilka sezonów i żadnej alternatywy. I opłaciło się :) Serial super się rozwija - klimacik, fajna muzyka (rock), poprawili efekty i.... ciężko się oderwać :) W następnych sezonach mamy już pełną woję Demonów z Aniołami, Apokalipse i inne takie. Generalnie polecam - niezła zabawa. Polecam też "The Pillars of the Earth" (Filary ziemi - szedł ostatnio w Canal+) - 6 odicnkowy serial na motywach powieści Kena Folleta. Majstersztyk! |
Cytat:
Ten serial miażdży. Nie jest to wysokobudżetowy serial NBC, CBS czy FOX ale i tak wymiata. Cała historia i pomysł po prostu miażdżą. Jest to jeden z najlepszych seriali sf jaki obecnie leci pod względem fabuły Aha i tak jak przedmówca mówi pierwsza seria nieco nudna i też mnie nie wciągnęła ale brat zaczął oglądać i się wciągnąłem. Mimo że serial był obmyślony na 5 sezonów to dalej trzyma fason i 6 seria robi się coraz ciekawsza |
Cytat:
Tak samo nienawidze, nie cierpie nie trawię filmow o zombie. Kolega mi polecał walking dead ale po pierwszej scenie wyłaczylem. No ale choroba dojechała oglądnąłem 3 odcinki i coraz lepsze Fajny tez nawet Boardwalk Empire, prohibicja i te sprawy ciekawy. Chociaz i tak Sons of Anarchy najfajniejsze |
SUPERNATURAL jest chyba moim ulubionym serialem. Nie przepadam za różnymi stworkami, wampirami, zombie ale ten serial ma w sobie to coś. Fajni aktorzy, fajni bohaterowie, ciekawa akcja i spora dawka humoru w tle schowana za przygodami i akcją. Polecam.
The Big Bang Theory - fajny serialik, który się szybko ogląda (20 min odcinek) a potrafi poprawić humor. W sam raz na sesję :) Ogólnie prośba - oglądajcie serial w oryginale! Bez żadnych lektorów, oglądanie z lektorem zatraca klimat serialu. Chyba nie wszyscy są takimi leniami, że nie chce im się czytać napisów :) Jak oglądam np. ŚWIRY na tvp1, to mnie skręca, jak widzę co zrobiono z całkiem przyjemnym serialem Psych. A Dexter z oryginalnymi przekleństwami Debry nie równa się Dexterowi z 'cholera, kurczę' serwowanymi przez lektora. |
Cytat:
Wracając do serialu SN, czy mógłby ktoś podać mi linki z napisami do pierwszego sezonu? Pozdro! |
Mój prywatny ranking ostatnio oglądanych seriali:
Sons of Anarchy Deadwood Rzym Spartakus Dexter Californictaion Wszystkie wymienione gorąco polecam. |
Wie ktoś ile jest w sumie odcinków (ewentualnie sezonów) Little Britain USA ?
|
Cytat:
|
Generation Kill kilku odcinkowy serial produkcji HBO.
http://www.filmweb.pl/serial/Generat...ny-2008-427201 Na nude może być jak ktoś lubi "wojskowy humor" |
Cytat:
Pzdr! |
Cytat:
|
Szukałem, ale ściągało się niemiłosiernie wolno...
|
Cytat:
ps. usuń swój debilny podpis. Chcesz mieć psiarnie na karku ? Nie wiesz że ściąganie z sieci jest nielegalne ? Łamiesz prawa autorskie itd ;-) nie obnoś się z tym tak |
kolego, ściąganie dla własnego użytku nie jest nielegalne, ale udostępnianie już tak... więc nie widzę nic 'debilnego' w moim podpisie. Tak więc na przyszłość, jak nie znasz przepisów prawnych to nie wiesz co tracisz:P
Pozdro:) |
Cytat:
http://thepiratebay.org/torrent/5169...tural_Season_1 |
Ja polecam 7 sezonów najlepszego obok Sopranos serialu " The Shields"
Zmiażdżył mój system. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl