![]() |
Cytat:
Chciałbyś żeby obiecał, a jakby nie strzelił to miałbyś okazję do wymyślenia kolejnego debilnego przydomku. Boguski o ile dobrze pamiętam był swego czasu drugim strzelcem po Brożku a asyst miał najwięcej. Tylko żeby mieć pewność to trzeba grać, a nie po półrocznej kontuzji za Maaskanta wszedł raz na rundę. Potem złamał go Małecki i znów trybuny albo ława. Natomiast Probierz to wybacz ale żaden autorytet. Zamiast martwić się o dietę Boguskiego powinien zaordynować drużynie grę w piłkę nożna, a nie w beki. Co znaczy siłę? Trzeba 120 brać na klatę czy o co chodzi? Wystarczy żeby sędziowie gwizdali faule z tyłu, a do tego trzeba trochę aktorstwa i pójdzie. |
To media zrobiły z Probierza polskiego Guardiolę -ja nie powiedziałem, że Probierz to autorytet, niemniej jak mu wbijali szpile to się publicznie odgryzł i jakoś nie słyszałem, żeby któryś, z tak potwornie potraktowanych dementował jego słowa.
O tym pisałem, miał przed sobą szybkiego Brożka. Miał za sobą młodszego Sobola, a w obronie był Marcelo i Głowacki. Nie ma co porównywać starych sezonów, tam byli zupełnie inni ludzie w zespole. Nieważne. Nie zauważyłem, w którym momencie nabijam się z "czyjegoś nieszczęścia". Masz na myśli, że jak -przykładowo/teoretycznie- ktoś jest cienki i wylatuje przez innego piłkarza z wyjściowej 11-stki, siedzi sobie na trybunach i leje na wszystko? Dodatkowo kasuje co miesiąc 40kawałków? Aaaa, widzisz, zapomniałbym, że jak mu nie po drodze z trenerem to robi spółdzielnie z kolegami i trenera wywalają z posady? (taka wolna interpretacja słów Cupiała) Ech ta dyskusja, zmierza w złym kierunku. Coś czuję, ze jak się nasz Zlatan (kolejny "debilnego przydomek" -tym razem dla najlepszego napastnika Polski) przełamie z bramkami to wrócimy do dyskusji. |
Gramy jutro, czy mecz odwołali. Bo cicho w temacie.
Mam nadzieje, że nasze treneiro nie wymyśli murowania bramki. Koniecznie trzeba cos strzelić. Bo dwie bramki to w pięć minut możemy stracić. Alians Jaliensa z Czekajem czy Bunozy z Czekajem na środku gwarantuje nam emocje do ostatniej minuty. |
Pareiko łapie formę więc w najgorszym razie wygrywamy po karnych :D
|
Ja sie boje że po niezlym meczu z Polonia , jutro bedzie mega kicha i odpadniemy po kompromitacji Kulawika ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak poważnie i racjonalnie. Kto się spodziewa awansu po 2-0 w Krakowie?
|
Cytat:
Cytat:
Ja się spodziewam ;) |
Walnąć szybko brameczkę i Jaga musi strzelić cztery.
Realistycznie? Jaga strzeli nam w okolicach 70 minuty i do końca meczu będzie nieziemska nerwówa, ale awansujemy. |
Moim zdaniem będzie remis, na to chłopaków stać i awansujemy do półfinału. Pozdro -,-
|
Gargula
Gra czy dalej kontuzja |
Jak zawsze bedzie nerwówka.Jaga teraz gra słabo,ale graja u siebie i kij ich wie co pokażą.Tez myslą ze to szansa na Puchary...
Najwazniejsze to nie stracic szybko gola.... |
Cytat:
Przejdziemy na pewno - ale fakt faktem że raczej na remis. |
Pomimo słabości naszych jestem spokojny o awans. Jagiellonia spisuje się bardzo słabo na wiosnę i wątpię, aby nastąpiła nagła poprawa. Najsłabszą ich formacją jest obrona, a to dobrze wróży.
|
Cytat:
Kiedy Wisła po raz ostatni wygrała rzuty karne? Z Saragossą? Oby żadnych karnych nie było... |
O ile dobrze pamiętam to ze Śląskiem Wrocław także w Pucharze Polski 2007.09.26 http://historiawisly.pl/wiki/index.p...rak%C3%B3w_2:2 :)
|
Czy w PP działa zasada bramek na wyjeździe? Innymi słowy czy jak Sikorski strzeli bramkę to Jaga będzie musiała strzelić aż 4?
|
Zgadza sie.
|
Oglądając mecz można odnieść wrażenie, że gra odbywa się bez piłki.
2 - 0 do przerwy Wynik lepszy niż gra :) |
Raczej już po meczu, bo wątpię aby Jaga się podniosła i strzeliła tyle bramek. Mały chyba powoli do formy wraca.
|
Kiedy będzie losowanie PP ?
|
Wam też się wydaje, że Iwan coś wypił przed transmisją? Czy może to znowu "leki"? :-D
|
Komentarz Iwana:
Skoro tak Wiśle dzisiaj wszystko wychodzi to może by dać Sikorskiemu się odblokować ... i chwila ciszy wśród komentatorów. :) spadłem - |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Losowanie - 14 marca 2013, 17:45 - siedziba PZPN Wątpię, żeby termin zmienili, i tak w tej rundzie nie ma żadnych rozstawień. Po prostu będą dolosowywać pary do poszczególnych drużyn. Zresztą w przypadku Legii i tak już jest pozamiatane, jedynie Flota może sprawić niespodziankę. |
Ale beka.
Mam nadzieje ze się nie wystrzelali na cała rundę wiosenna ;) Cokolwiek wieczni forumowi malkontenci sobie gadają widać gołym okiem zmianę w grze. |
No i okazało się, że Małecki umie dośrodkować.
Gry nie ma co oceniać, bo na takim boisku dużo przypadku było. Choć w porówniu do pierwszego meczu z Bełchatowem to postęp z pewnością jest. Do momentu zejścia Czekaja podobała mi się gra obronna, nie tyle umiejętności indywidualne co gra zespołowa. Szczęśliwie nie grał Chavez, bo na tym śliskim boisku pewnie po trzydziestu minutach zobaczyłby czerwoną. Dobrze, że wygrali bo sukces(ik) tej drużynie jest potrzebny do podżwignięcia morale. |
Ale co wy się jaracie losowanie przecież wiadomo Wisła gra z Śląskiem a Legia z Ruchem
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl