Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Puchar Polski w wykonaniu innych zespołów. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7932)

Grzadq 03.05.2011 19:42

Który to tak przyaktorzył po odepchnięciu przez Rudnevsa? Myślałem że jebne :rotfl:

klusek89 03.05.2011 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzadq (Post 1085374)
Który to tak przyaktorzył po odepchnięciu przez Rudnevsa? Myślałem że jebne :rotfl:

Ivica Vrdoljak zdaje sie:D

Schabek 03.05.2011 19:44

Legia atakuje i nawet jej to wychodzi. Kuchenki jakoś tak niemrawo po stracie bramki, wydaje mi sie moga byc karne.

Nie wiadomo czy przełączać na Derby Europy czy zostać przy "derbach Polski"

Awe 03.05.2011 19:44

To Vrdoljak się naoglądał Barcelony za dużo

mitmichael 03.05.2011 19:44

Chyba bedzie tak jak zakladałem czyli 1-1 i rzuty karne z przeczuciem, ze to Legia wygra.

Cytat:

Prawdopodobny scenariusz jak dla mnie to własnie karne. Typ niech bedzie 1-1 by kibice nie musieli przespac calego spotkania :rotfl:

Jaroo1 03.05.2011 19:48

Ehh jebac symulantow. W jakim kierunku zmierza pilka? Juz chyba w kazdym meczu widac frajerskie udawanie pilkarzy. Zamiast dobrej gry w pilke mecz zamienia sie w teatr. Pilkarze kiedy tylko maja okazje to udaja ze albo dostali z piesci w twarz, albo ucierpieli podczas wslizgu. Wiecej jest w meczach udawania niz gry. I czy to przystoi mezczyznie? Tak zachowuja sie cioty. A efektem tego jest np tak jak w tym meczu kartka dla Rudnevsa za to ze dotknal Vrdoljaka a ten sie wylozyl jakby zostal znokautowany. W takim razie czy ta kartka dla Rudnevsa jest sluszna? ....a chlop dostaje kartke za to ze puknal goscia w klate. Paranoja. Moim zdaniem powinno sie takie kartki anulowac i po doglebnej analizie wideo kartki przyznawac symulantom i do tego kary finansowe. Przeciez oni psuja pilke. Ostatnie gran derbi to byl popis pajacowania. To samo w kazdym meczu, co 5-10 minut to udawanie jakies. Ała ale mnie kopnal, ale boli. poturla sie frajer 10 sekund po boisku i wstaje idac normalnie. Zamiast na grze to sie skupiaja na pajacowaniu

Cytat:

Nie wiadomo czy przełączać na Derby Europy czy zostać przy "derbach Polski"
Jak ogladasz Lech-Legia to ogladasz derby Europy wiec nie rozumiem Twojego problemu :D

orzeu 03.05.2011 19:48

Ja nie wiem jak na forum kibicow Wisly mozna rozkminiac komu dzis kibicowac. Mowilem zeby kibicowac Wisle i na razie to my wygrywamy bo 30 minut biegania wiecej dla asow polskiej ligi to jest katastrofa ktora miejmy nadzieje znajdzie odzwierciedlenie w najblizszej kolejce. Jeszcze tylko palec Arboledy w czyjejs dupie i dyscyplinarka i zalamka jednej druzyny po przegranych karnych przez strzal w slupek i jest to dla nas jakis plus i w ogole jakikolwiek powod zeby interesowac sie choc troche meczem wrogow.

Teqcontroller 03.05.2011 20:01

No to mamy karne :D

klusek89 03.05.2011 20:02

obstawiam ze kotorowski bedzie gora

Kamell 03.05.2011 20:04

Tez myśle że Lech wygra w karnych. Kotorowski > Skaba niestety...

Titto 03.05.2011 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez klusek89 (Post 1085390)
obstawiam ze kotorowski bedzie gora

Ja natomiast stawiam na Legie :-D

Ogryzek 03.05.2011 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez malolat90x (Post 1085373)
wrzut na meczu było sporo . Amica przecież kilka razy śpiewała dłuższy czas ,, jeden jest mistrz polski " . Legia też pare razy pojechała po tych cwelach . Doping z olbrzymią przewagą na korzyść Legii . Tak zrelacjonował mi sms ziomeczek który jest na meczu .
Legia gra mega padake ale jak strzeliła bramke to już coś zaczęli grać . Nie rozumiem jak można dziś kibicować Lechowi ... brak tradycji, honoru, historii ... cisną nas przy każdej okazji .. wieszają szmaty żydków a my im jeszcze kibicujmy w finale PP albo europejskich pucharach ...
Legii napewno należy się wiekszy szacunek niż tym szmaciarzom ...
Hubnik miał dwie setki które MUSI strzelić ... Amice trzeba gnębić przy każdej okazji :) ...
Legia pod względem ultras i doping to prze chu.je ... z ciężkim sercem trzeba to przyznać

A co to trzeba być fanem tradycji i honoru Warszawiaków? Ja leje na ich tradycję tak jak na brak tradycji Amici. Nie rozumiem jak można kibicować któremukolwiek z tych dwóch klubów! To nie Parchy grają z Legią więc daruj sobie pouczanie innych bo dla mnie robisz z siebie wała za przeproszeniem!

Pan Jotka 03.05.2011 20:07

Bosacki to jakis junior nowy??? :D

Elendil 03.05.2011 20:13

no to Legia będzie nas reprezentować w pucharach :D

Teqcontroller 03.05.2011 20:13

Amikorz ma lipe.

Wasiu 03.05.2011 20:13

No to Legia konczy sezon.
Odbebnic jeszcze 6 spotkan i postarac sie nie przegrac wszystkiego.

Titto 03.05.2011 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1085393)
Ja natomiast stawiam na Legie :-D

A nie mówiłem...:D

Maciuś 03.05.2011 20:13

No i mamy Legie w pucharach ze wspolczynnikiem 5 czyli tyle co zespoly z Luxemburga i Wysp Owczych. Czyli w sierpniu konczą przygode z Europą :)

mitmichael 03.05.2011 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1085378)
Chyba bedzie tak jak zakladałem czyli 1-1 i rzuty karne z przeczuciem, ze to Legia wygra.

Od poczatku miałem takie przeczucie i to przeczucie sie sprawdziło.

Pan Jotka 03.05.2011 20:14

Legia na murawie! Będzie co, ciekawego wreszcie na meczu czy nie? :->

Skorża ma w CV pucharek ale może go to nie uratować i zamieni Warszawę na Poznań,gdyż Bakero leci do Hiszpanii. Tak jak mówiłem-jak Maaskant nie wygra MP to będzie największym przegranym sezonu...

Ogryzek 03.05.2011 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 1085400)
No to Legia konczy sezon.
Odbebnic jeszcze 6 spotkan i postarac sie nie przegrac wszystkiego.

Ale na nas się sprężą - wiadomo - a Jagielloni odpuszczą - bo po co się męczyć. No nie wiem czy to dobrze...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1085406)
No to Maciek zostaje w Legii.

Wątpię, decyzja chyba już dawno zapadła że wylatuje

BTW
Że też Skorża dla nas żadnego PP nie wygrał....

felipe 03.05.2011 20:15

No to Maciek zostaje w Legii.

małpa 03.05.2011 20:16

no i dobry wynik. Z korzyścią dla Śląska i Lechii . Większa szansa że Legia będzie 3 w tabelii, niż amika. Dzięki temu będą 3 drużyny w p.uefa ( tak jak pisał kolega wyżej ).

A spiker niech nie pier***i głupot, że ' WIDZIMY TERAZ SCENY, KTÓRE NIE POWINNY MIEĆ MIEJSCA.... WIDZIMY RACE NA MURAWIE....WIDZIMY KIBICÓW NA MURAWIE "

BUAHAHAHHA. A tłuką się po mordach ? Rzucają racami warszawiacy w sektor Lecha ? NIE !!!

Więc stój ryj. Bo nie wnerwia człowieka bardziej nic, jak gadanie głupot po prostu.

Jak legia wbiła na murawę i cieszyła się sie ze swoimi to odpalili 2 race. I tyle !!! Nikt nikogo nie leje po mordach, racami nie rzucają w siebie. Więc po ***j gada głupoty ?

Patrzcie teraz na muraweę, stoi ze 30 ochroniarzy a legia przybija sobie piątki. I tyle. Cisza spokój.

Proud 03.05.2011 20:17

Brawo Legia!

:)

klusek89 03.05.2011 20:17

Legia pojdzie na nich czy nie??:D

dynek.pl 03.05.2011 20:17

Swietnie zabezpieczony mecz - przeciez jakby Kotorowski obronil to by go zajebali.
Co do meczu to fajne spotkanie od momentu wyrownania przez Legie.

GAMBOS 03.05.2011 20:17

brawo dla Legi

Edson 03.05.2011 20:17

No to jedna kompromitacja w pucharach pewna! Ja stawiam, że warszawiaków wykopie Paksi SE, a Wy?

mitmichael 03.05.2011 20:18

Wawrzyniak juz podniecony i o Mistrzostwo Polski chce walczyc

fanfan 03.05.2011 20:19

I bardzo dobrze że Legia wygrała , teraz kibice Amici nie będą tak bardzo zadzierać nosa i będą drżeć o awans do europejskich pucharów bo jeśli nie to ich ulubieńcy szybko wyemigrują :D
A na Wawrzyniaku musiała być zajebista presja jak widział wszystkich kibiców którzy już za linią stali by wbiec i cieszyć się z Pucharu , to by było dobre gdyby nie strzelił , ciekawe co by wtedy zrobili :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl