![]() |
Dlaczego Boguski nie siedzi na ławce?
|
Ten Bunoza to jest jednak jakiś kiepski żart Kapki. Kto za niego tam poręczył ? Pewnie nikt. Może jakiś manager przy wódce.
|
Nie rozumiem po co wpuszcza Żurawia, który jest bez formy... Mógliby sprawdzić Riosa, gra siadła bo Rado grał o wiele wiele lepiej od Bogusia.
|
Strzał Boguskiego, łahahahahhaa:))
Szacunek dla Kulawika ze posadzil "gwiazdy"!!!! U mnie zaplusował bardzo!!! |
Boguski jest dziwicą? tak smyrnąć piłke to sztuka
|
Cytat:
|
co do Bunozy, to pomalu trace wiare w chlopa. Myslalem, ze sie wyrobi, ale on wogole nie ma checi do gry..
|
Panowie, bramka niemalze padla po bledzie BUNOZY(****a mac!).
Boguski jest gorszy od Radu... |
Pablo84 bo z niej wszedł na boisko :D
|
Bunoza do wywalenia. Jak cała obrona zresztą. osoba, która podjęła decyzję o jego sprowadzeniu do Wisły, powinna płacić mu kontrakt z własnych pieniędzy.
Cały mecz to nędza jakich mało. |
Od kiedy kopiujemy piosenki od parchow "Cracovia to my" ??
|
Cytat:
|
Boguski! Tak zjeb*ć to sztuka...
|
Boguski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bogus, ja pierdziele
|
Ważne, żeby były 3 punkty...
|
Ja pie...... Boguski ty łajzo
|
ja *******e.. wezcie tego Boguskiego bo rece opadaja..
|
Bunoza to nie jest poziom nawet 3 ligi, ale spoko mamy go na 4 lata wiec jeszcze oszlifujemy ten diament naszego super skauta Kapci:lol:
|
większej ****y od boguskiego to w życiu nie widziałem
|
Boguski w formie, nie ma co...
|
Ja pierd*le boguski! :|
|
Bogus... ile mozna człowieku
|
Pochwalilem w myslach Moskala, ze nie puscil Bogusia, lecz niestety - po przerwie stalo sie....
|
Cytat:
BTW. Pasieka ma lepsze przyjęcie od naszych piłkarzy. |
Cytat:
|
gra Boguskiego idealnie odzwierciedla Wisłę w eliminacjach do LE, totalna bezradność i żenada...
|
Bunoza wydaję mi się słabszy od Thwaite'a, a ja się pytam - jeśli Australijczyk był na nas za słaby, to dlaczego sprowadzamy piłkarzy z takimi samymi umiejętnościami lub nawet mniejszymi???
|
teraz pasowałoby riosa wprowadzić
|
Boguski od kilku meczow to naprawde jakis ciezki dramat.
Ale to na pewno nie argument, zeby wrzucac mu od kurew i lajz. Opanujcie sie troche netfani. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl