Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [10. kolejka] Lech Poznań - Wisła Kraków 18.10.2009 niedziela godz.17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6430)

Kamson 18.10.2009 17:57

Ruda warszawska dzi*ka cieszy sie nową kuchenką.

Ewidentnie brakowało w środku Sobola. To co robi Diaz w tym sezonie to jest jakaś parodia, co on jeszcze robi w pierwszym składzie? Na plus dziś jedynie Pawełek... Obrona słabo, pomoc dramat, atak... 3 sam na sam, wszystko w bramkarza...

Brawa dla Skorży za nagadanie rudemu frajerowi.

Nowohucianin^^ 18.10.2009 17:57

Małecki, bez komentarza.

xdarek 18.10.2009 17:58

****a czytam was i wy macie ładnie najebane, jeden mecz przegrany i już skorża zły pojebani!!!!!

Denethor 18.10.2009 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 805090)
I macie Małeckiego...jak mówiłem że koles zaczyna grać kiche to jazda po mnie była...teraz wiem czemu nigdy do LM sie nie dostaniemy...załosna gra bez pomysłu marnowanie setek, kopanie po trybunach, a o grze Diaza nawet lepiej nie pisac bo zal

Zaczekaj Stary jeszcze parę spotkań. Niesforny Diaz po raz kolejny "wjedzie" na wyprostowanych nogach w przeciwnika i sam rozwiąże "problem ze sobą" ;)

Cinek1906 18.10.2009 17:59

borski dostał kuchenki dla całej rodziny.. nowoczesne..

czemu te skośnookie nie mogły sędziowac...

komentator też..

Tylko_Wisła! 18.10.2009 17:59

Po taki meczu mam ochote rozdupcyć komputer. Jebany sędzia ewidentny karny . Mecz słaby jestem tak w****iony ze nad sobą nie panuje ide odpocząć. i jeszcze chwalą tą cipke Lewandowskiego :/

szprotson 18.10.2009 17:59

Szkoda.
Widac brak Sobolewskiego. No i rezerwowego napastnika.

wolfy 18.10.2009 18:00

Nasi zagrali kompletnie bez charakteru i tu należy szukać przyczyn porażki. Skorża ewidentnie pewnego poziomu nie przeskoczy, a my wraz z nim.

Sędzia to osobna historia - był żałośnie słaby, nie podyktował ewidentnego karnego, poza tym decyzje kompletnie losowe.

IncognitoTSW 18.10.2009 18:00

Bez napinki, wygrywa ten kto strzela więcej bramek - u nas dzisiaj spał Paweł Brożek. Reszta generalnie dobrze.

Żuczek 18.10.2009 18:00

Małecki piach, Kirma w drugiej połowie w ogóle na oczy nie widziałem. W ogóle drugą połowę pozostawie bez komentarza. A pan sędzia wystarczająco został opisany przez kolegów wyżej.

bartek89TS 18.10.2009 18:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xdarek (Post 805099)
****a czytam was i wy macie ładnie najebane, jeden mecz przegrany i już skorża zły pojebani!!!!!

dokładnie!!!kur..a wielcy kibice sie znaleźli!!!jeden mecz przegrany i to przez pomyłke sędziego ale ogólnie nie zasłużona wygrana amici, i stulcie sie na temat krytykowania Skorży!Znalaźli sie kibioce sukcesu wielcy...jak mnie to wku..ia!!!i jeszcze ponapierdalajcie na Małeckiego który jak by nie podpisał konkraktu to byście tu płakali przez pół sezonu że Małego nie zatrzymyli w Wiśle.

daniello1987 18.10.2009 18:00

Juz mam dosc tego Diaza w srodku pola!!!!!!!!! zygac mi sie chce! najgorszy zawodnik na boisku. mase strat.do tego chamskie zagrania. to nie tylko w tym meczu ale i w poprzednich kolejkach to samo! Boze,jak ja nie moge sie doczekac az w srodku zagra Garguła z Sobolem. juz mnie ch uj strzela na mysl ze to jeszcze troche potrwa. co do meczu to cóz,remis byłby sprawiedliwy.kiedys trzeba przegrac tylko szkoda ze akurat znowu z Lechem. patrząc na tabele nie jest zle. czekamy na powrót Guły,Sobola i Boguskiego!!!!!!

Cinek1906 18.10.2009 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez morgenes (Post 805058)
Niech się odezwią ci, co pisali, że Lewandowski jest dzisiaj słaby. Specjaliści od futbolu. Lewandowski jest najlepszy na boisku.
Remis biorę ciemną.

ODZYWAM SIĘ I NIE ZMIENIE SWOICH RACJI!!! LEWANDOWSKI TO CIOTA

Może powiesz co lewandowski zrobił oprócz tradycyjnie .. wyracania się.. symulacji... gola..?

2 drewno jak Rasiak się robi....

Arked 18.10.2009 18:01

Zbieramy plon umiejętności ofensywnych naszych graczy. Nasza skuteczność z przodu jest żałosna i w prawdziwych meczach (czytaj: puchary, mecze z czołówką) to za mało. Potrzebujemy lepszych graczy z przodu inaczej nic w naszej grze ofensywnej się nie zmieni. Ale to wiemy od dobrych kilku lat.

tofik 18.10.2009 18:01

Heh, po raz kolejny przychodzi mecz z drużyną, która ma cokolwiek pojęcie o grze w piłkę i oczywiście w dupę.
W pucharach znowu nas pogonią byle pastuchy.

Dżołkmen 18.10.2009 18:01

Ciekawe kto bedzie nowy trenerem?

jaszczur90 18.10.2009 18:01

Czy powinen być karny czy nie dla Wisły, to jednak piłkarze powinni gryść trawę żeby przynajmniej zremisować. Ale jak np. Piotrek Brożek czy Łobo przechodzą piłki pod nogami to o czym tu mówić. Wisła przegrała na własne życzenie, myśleli że Lech się przestraszy jak Śląsk czy Lechia i będzie cacy. Poprostu póki co Wisła nie potrafi wygrać już 5 meczu z Lechem.

Wichar87 18.10.2009 18:01

O i widze, że znowu się zaczyna krytyka, to nie tak, tamto też, ten bez komentarza... a ja powiem tyle, że mecz bardzo dobry, dużo sytuacji szkoda, że nie wykorzystaliśmy ich, ale taka jest piłka. Nadal jesteśmy liderem i to jest najważniejsze! Niektórzy powinni troche ochłonąć...

Zwitter 18.10.2009 18:02

Szkoda, że w ogóle TVP pokazało ten mecz, tylko się wkur..łem i tyle mam z tego. Jakbym miał za oglądanie polskiej ligi jeszcze płacić to ja dziękuję, Canal + powinien dopłacać za oglądanie tej kaszany.

Jak Lech strzelił to pomysłałem, że może teraz coś Wisła bardziej przyciśnie, a oni kur...a stanęli już całkowicie jakby wygrywali ze 3:0. Od Skorży się odpierdo..ić, do sędziego macie pretensje? o co?

Polska liga i reprezentacja to całkowite dno.

lizzy 18.10.2009 18:02

Skrajnie irytująca, nieprawdopodobna, żenująca nieskuteczność jaką pokazuje od jakiegoś czasu Wisła w końcu musiała dać taki efekt. Do tej pory, przy słabych przeciwnikach się udawało ale wszystko do czasu. Małecki, Brożek i Kirm powinni obowiązkowo zostawać po treningach na dodatkowym treningu strzeleckim bo to robią w stuprocentowych sytuacjach to ciężki wstyd.
Nie chcę szukać kozłów ofiarnych ale to co odstawia od początku rundy Diaz to woła o pomstę do nieba. Newralgiczny w takich meczach środek pomocy niestety leży be Sobola.

For_FuN_ 18.10.2009 18:03

Co tu duzo mowic, ale jesli nie wykorzystuje sie 4 stuprocentowych(!) sytuacji do 60 minuty, to przegrywa sie mecz. W drugiej polowie sam Diaz walczyl w linii pomocy, bo Jirsak jak zwykle sie schowal, a Kirm to zupelnie inny pilkarz niz w reprezentacji. Bardzo slaby wystep Alvareza i Marcelo. Wlasnie na przykladzie takich meczow widac, gdzie potrzebne sa wzmocnienia.

jaszczur90 18.10.2009 18:03

Najważniejsze, żeby teraz utrzymać przewagę nad Ruchem i nie tracić punktów z teoretycznie słabszymi zespołami. A Skorża nie jest cudotwórcą i nie zagra za 11 piłkarzy.. Ja wolę Skorże niż Urbana który uważa, że nic się nie dzieje i wszystko jest dobrze.

Grzadq 18.10.2009 18:03

Ja wiem jedno - jak słysze "Żunior Dijaz" to aż mnie skręca. A ta konta pod koniec, gdzie stracił piłkę i rozpaczliwie padł szukając wolnego - żałosne. Cantoro przy nim to mistrz.

Brakowało Sobola, oj brakowało.

I szkoda że chłopaki nie potrafią wygrywać z mocnymi drużynami jak właśnie Lech. Nawet jeśli zdobędziemy mistrzostwo, to gul mi będzie chodził. Nie umiemy grać z Lechem.

willow 18.10.2009 18:03

A kto ten balon napompował?! Poczytaj sobie ten wątek, to będziesz wiedział...
Lekceważenie, lekceważenie i jeszcze raz lekceważenie przeciwnika, w ataku i w obronie. Lechowi po prostu bardziej zależało na zwycięstwie, taka jest prawda, walczyli o każdy centymetr boiska.
Paweł Brożek powinien sobie odpocząć od pierwszego składu. Małecki może trochę otrzeźwieje, Diaz w następnym meczu na ławie. Kirm - zgroza. Praktycznie nie ma kogo wyróżnić dzisiaj w zespole Wisły.

rafalczyzyny 18.10.2009 18:03

Panu Kirmowi i Juniorowi Diaz dziękuje. Lobodzinski do rezerw. totalna porazka..niby jestesmy pierwsi ale 2 najwazniejsze mecze w tym sezonie w......... Levadia Lech..Jestesmy zajebisci jak nie gramy o nic..jak przychodzi Liga Mistrzow czy mecz o honor to dajemy dupy ..porazka i kompromitacja dla mnie....

masterlag 18.10.2009 18:04

krótko.
1. Napalonym kibicom Wisły (tu z tego forum) gratuluje pewności siebie. Widzicie wynik?
2. sędziemu bardzo, ale to bardzo dziękujemy. Wrocław czeka.
3. Nasi gracze na ławeczkę w następnym meczu: Paweł Brożek, Diaz i [źle mi to mówić] Małecki. Dorzucić można do tej paczki jeszcze Kirma, który gra poniżej oczekiwań.
4. BRAWO MARIO PAWEŁEK! kolejny dobry mecz. Bramkę może i mógł wyjąć, ale moim zdaniem większa wina tutaj obrońców. Byleby zdrowy był za tydzień!
5. Maciek Skorża- szacunek! i poparcie!

EDIT1: *Dżołkman*- skonfrontuj swój post ze swoim podpisem :|

skeba 18.10.2009 18:04

Problem ze skutecznością to my mamy od początku sezonu. Mnóstwo sytuacji i tyle też partactwa. Zobaczymy jak ta porażka podziała na nas. Lech się pewnie przełamie, a my musimy wygrać za tydzień i zdecydowanie z Legią. Jeśli z Elką nie zdobędziemy 3 punktów to już będzie widać charakter drużyny.

sandomingo 18.10.2009 18:04

Lech wygrał zasłużenie.
W grze Wisły nic na lepsze się nie zmienia.
Od Europy dzielą nas lata świetlne.

kot_dżinks 18.10.2009 18:05

Teraz chyba wszyscy już wiemy jak ważną pozycję w drużynie odgrywa Sobol...

harthausen 18.10.2009 18:05

zanim się zacznie histeria po tym meczu ze strony niektórych radykałów, nieśmiało chciałbym zauważyć, że jak dotąd każda drużyna kiedyś przegrać musi i proszę o wyważone opinie.
Zwycięstwo Lecha zasłużone, obie drużyny chciały wygrać, oni chcieli bardziej, chwalić Boga kataklizmu w tabeli nie ma.
No i dobrze, że najpoważniejsi jak do tej pory rywale grają ze sobą w przyszłej kolejce, więc ktoś dystans straci :)
Oczywiście zakładam, że po wpadce dalej wygrywamy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl