![]() |
Ruda warszawska dzi*ka cieszy sie nową kuchenką.
Ewidentnie brakowało w środku Sobola. To co robi Diaz w tym sezonie to jest jakaś parodia, co on jeszcze robi w pierwszym składzie? Na plus dziś jedynie Pawełek... Obrona słabo, pomoc dramat, atak... 3 sam na sam, wszystko w bramkarza... Brawa dla Skorży za nagadanie rudemu frajerowi. |
Małecki, bez komentarza.
|
****a czytam was i wy macie ładnie najebane, jeden mecz przegrany i już skorża zły pojebani!!!!!
|
Cytat:
|
borski dostał kuchenki dla całej rodziny.. nowoczesne..
czemu te skośnookie nie mogły sędziowac... komentator też.. |
Po taki meczu mam ochote rozdupcyć komputer. Jebany sędzia ewidentny karny . Mecz słaby jestem tak w****iony ze nad sobą nie panuje ide odpocząć. i jeszcze chwalą tą cipke Lewandowskiego :/
|
Szkoda.
Widac brak Sobolewskiego. No i rezerwowego napastnika. |
Nasi zagrali kompletnie bez charakteru i tu należy szukać przyczyn porażki. Skorża ewidentnie pewnego poziomu nie przeskoczy, a my wraz z nim.
Sędzia to osobna historia - był żałośnie słaby, nie podyktował ewidentnego karnego, poza tym decyzje kompletnie losowe. |
Bez napinki, wygrywa ten kto strzela więcej bramek - u nas dzisiaj spał Paweł Brożek. Reszta generalnie dobrze.
|
Małecki piach, Kirma w drugiej połowie w ogóle na oczy nie widziałem. W ogóle drugą połowę pozostawie bez komentarza. A pan sędzia wystarczająco został opisany przez kolegów wyżej.
|
Cytat:
|
Juz mam dosc tego Diaza w srodku pola!!!!!!!!! zygac mi sie chce! najgorszy zawodnik na boisku. mase strat.do tego chamskie zagrania. to nie tylko w tym meczu ale i w poprzednich kolejkach to samo! Boze,jak ja nie moge sie doczekac az w srodku zagra Garguła z Sobolem. juz mnie ch uj strzela na mysl ze to jeszcze troche potrwa. co do meczu to cóz,remis byłby sprawiedliwy.kiedys trzeba przegrac tylko szkoda ze akurat znowu z Lechem. patrząc na tabele nie jest zle. czekamy na powrót Guły,Sobola i Boguskiego!!!!!!
|
Cytat:
ODZYWAM SIĘ I NIE ZMIENIE SWOICH RACJI!!! LEWANDOWSKI TO CIOTA Może powiesz co lewandowski zrobił oprócz tradycyjnie .. wyracania się.. symulacji... gola..? 2 drewno jak Rasiak się robi.... |
Zbieramy plon umiejętności ofensywnych naszych graczy. Nasza skuteczność z przodu jest żałosna i w prawdziwych meczach (czytaj: puchary, mecze z czołówką) to za mało. Potrzebujemy lepszych graczy z przodu inaczej nic w naszej grze ofensywnej się nie zmieni. Ale to wiemy od dobrych kilku lat.
|
Heh, po raz kolejny przychodzi mecz z drużyną, która ma cokolwiek pojęcie o grze w piłkę i oczywiście w dupę.
W pucharach znowu nas pogonią byle pastuchy. |
Ciekawe kto bedzie nowy trenerem?
|
Czy powinen być karny czy nie dla Wisły, to jednak piłkarze powinni gryść trawę żeby przynajmniej zremisować. Ale jak np. Piotrek Brożek czy Łobo przechodzą piłki pod nogami to o czym tu mówić. Wisła przegrała na własne życzenie, myśleli że Lech się przestraszy jak Śląsk czy Lechia i będzie cacy. Poprostu póki co Wisła nie potrafi wygrać już 5 meczu z Lechem.
|
O i widze, że znowu się zaczyna krytyka, to nie tak, tamto też, ten bez komentarza... a ja powiem tyle, że mecz bardzo dobry, dużo sytuacji szkoda, że nie wykorzystaliśmy ich, ale taka jest piłka. Nadal jesteśmy liderem i to jest najważniejsze! Niektórzy powinni troche ochłonąć...
|
Szkoda, że w ogóle TVP pokazało ten mecz, tylko się wkur..łem i tyle mam z tego. Jakbym miał za oglądanie polskiej ligi jeszcze płacić to ja dziękuję, Canal + powinien dopłacać za oglądanie tej kaszany.
Jak Lech strzelił to pomysłałem, że może teraz coś Wisła bardziej przyciśnie, a oni kur...a stanęli już całkowicie jakby wygrywali ze 3:0. Od Skorży się odpierdo..ić, do sędziego macie pretensje? o co? Polska liga i reprezentacja to całkowite dno. |
Skrajnie irytująca, nieprawdopodobna, żenująca nieskuteczność jaką pokazuje od jakiegoś czasu Wisła w końcu musiała dać taki efekt. Do tej pory, przy słabych przeciwnikach się udawało ale wszystko do czasu. Małecki, Brożek i Kirm powinni obowiązkowo zostawać po treningach na dodatkowym treningu strzeleckim bo to robią w stuprocentowych sytuacjach to ciężki wstyd.
Nie chcę szukać kozłów ofiarnych ale to co odstawia od początku rundy Diaz to woła o pomstę do nieba. Newralgiczny w takich meczach środek pomocy niestety leży be Sobola. |
Co tu duzo mowic, ale jesli nie wykorzystuje sie 4 stuprocentowych(!) sytuacji do 60 minuty, to przegrywa sie mecz. W drugiej polowie sam Diaz walczyl w linii pomocy, bo Jirsak jak zwykle sie schowal, a Kirm to zupelnie inny pilkarz niz w reprezentacji. Bardzo slaby wystep Alvareza i Marcelo. Wlasnie na przykladzie takich meczow widac, gdzie potrzebne sa wzmocnienia.
|
Najważniejsze, żeby teraz utrzymać przewagę nad Ruchem i nie tracić punktów z teoretycznie słabszymi zespołami. A Skorża nie jest cudotwórcą i nie zagra za 11 piłkarzy.. Ja wolę Skorże niż Urbana który uważa, że nic się nie dzieje i wszystko jest dobrze.
|
Ja wiem jedno - jak słysze "Żunior Dijaz" to aż mnie skręca. A ta konta pod koniec, gdzie stracił piłkę i rozpaczliwie padł szukając wolnego - żałosne. Cantoro przy nim to mistrz.
Brakowało Sobola, oj brakowało. I szkoda że chłopaki nie potrafią wygrywać z mocnymi drużynami jak właśnie Lech. Nawet jeśli zdobędziemy mistrzostwo, to gul mi będzie chodził. Nie umiemy grać z Lechem. |
A kto ten balon napompował?! Poczytaj sobie ten wątek, to będziesz wiedział...
Lekceważenie, lekceważenie i jeszcze raz lekceważenie przeciwnika, w ataku i w obronie. Lechowi po prostu bardziej zależało na zwycięstwie, taka jest prawda, walczyli o każdy centymetr boiska. Paweł Brożek powinien sobie odpocząć od pierwszego składu. Małecki może trochę otrzeźwieje, Diaz w następnym meczu na ławie. Kirm - zgroza. Praktycznie nie ma kogo wyróżnić dzisiaj w zespole Wisły. |
Panu Kirmowi i Juniorowi Diaz dziękuje. Lobodzinski do rezerw. totalna porazka..niby jestesmy pierwsi ale 2 najwazniejsze mecze w tym sezonie w......... Levadia Lech..Jestesmy zajebisci jak nie gramy o nic..jak przychodzi Liga Mistrzow czy mecz o honor to dajemy dupy ..porazka i kompromitacja dla mnie....
|
krótko.
1. Napalonym kibicom Wisły (tu z tego forum) gratuluje pewności siebie. Widzicie wynik? 2. sędziemu bardzo, ale to bardzo dziękujemy. Wrocław czeka. 3. Nasi gracze na ławeczkę w następnym meczu: Paweł Brożek, Diaz i [źle mi to mówić] Małecki. Dorzucić można do tej paczki jeszcze Kirma, który gra poniżej oczekiwań. 4. BRAWO MARIO PAWEŁEK! kolejny dobry mecz. Bramkę może i mógł wyjąć, ale moim zdaniem większa wina tutaj obrońców. Byleby zdrowy był za tydzień! 5. Maciek Skorża- szacunek! i poparcie! EDIT1: *Dżołkman*- skonfrontuj swój post ze swoim podpisem :| |
Problem ze skutecznością to my mamy od początku sezonu. Mnóstwo sytuacji i tyle też partactwa. Zobaczymy jak ta porażka podziała na nas. Lech się pewnie przełamie, a my musimy wygrać za tydzień i zdecydowanie z Legią. Jeśli z Elką nie zdobędziemy 3 punktów to już będzie widać charakter drużyny.
|
Lech wygrał zasłużenie.
W grze Wisły nic na lepsze się nie zmienia. Od Europy dzielą nas lata świetlne. |
Teraz chyba wszyscy już wiemy jak ważną pozycję w drużynie odgrywa Sobol...
|
zanim się zacznie histeria po tym meczu ze strony niektórych radykałów, nieśmiało chciałbym zauważyć, że jak dotąd każda drużyna kiedyś przegrać musi i proszę o wyważone opinie.
Zwycięstwo Lecha zasłużone, obie drużyny chciały wygrać, oni chcieli bardziej, chwalić Boga kataklizmu w tabeli nie ma. No i dobrze, że najpoważniejsi jak do tej pory rywale grają ze sobą w przyszłej kolejce, więc ktoś dystans straci :) Oczywiście zakładam, że po wpadce dalej wygrywamy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl