![]() |
Cytat:
|
mi również...a nie mam charakteru by iść w zaparte...
ja tam zawsze na schodach stoje :D |
Sorry przyznaje racje,że rożnie jest z tymi miejscami. Mi jeden jedyny raz zdarzyło mi się jak gościu z biletem szukał swojego miejsca na D3, no ale szybko został wyproszony :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Takie sytuację się zdarzają, niestety nawet na sektorze D3. Kosmici byli, są i będą. Czasem sobie tylko myślę że chyba próbują nam zrobić na złość. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla każdego jest miejsce na stadionie. Jednak nie widzę problemu w tym by nawet najbardziej zasłużony kibic stanął 2 rzędy niżej. Określenie kosmita zastąpię kibicem niedzielnym, o takich kosmitach mowa ;-) problemy z dupy robicie |
Cytat:
Jakies wieści o karnetach?:D Był ktos dzisiaj o 16 i widział kolejke? Moze o 11 była? |
Cytat:
|
Jak myślicie ... będą jeszcze karnety na D w wolnej sprzedaży ??
|
Cytat:
|
Ponoć została tylko "końcówka karnetów".
To równie dobrze może znaczyć 300 jak i 3000 :) |
Witam, mam pytanie; nie jestem w stanie kupić prawdopodobnie karnetu na tą rundę (problemy z kasą - ale nie o tym mowa) i tu moje pytanie, jakie są szanse by nie zostały sprzedane karnety na każde miejsce i co za tym idzie można było kupić przed meczem w trakcie rundy bilety? Czy sprawa jednak przesądzona i jeżeli zostało na tą chwilę około 1000 miejsc na E i 2800 na D to nie ma się co łudzić, że zostaną wolne miejsca? Jeżeli cos źle rozumiem proszę o wytłumaczenie bo sie deczko pogubiłem w tej sutuacji.
|
No mam nadzieje że 3000 :)
Kurde jak braknie karnetów to bedzie lipaaa ;/ |
Cytat:
|
Czyli grozi wielu kibicom oglądanie meczy z poziomu trybuny A lub B do czasu kiedy jej nie wyburzą...
|
Dziś na otwarciu Wiślackiego Świata w kolejce na moje oko około 30 osób po karnety:) Dalej ochoczo się sprzedają:)
|
Trybuny A i B zamykają "PODOBNO" po derbach , więc kilka spotkań z ich udziałem będzie, nie zdziwi mnie jak wszystkie dostępne miejsca zostaną wyprzedane.
|
Witam, mam pytanie. Ile trwa wyrobienie karty kibica? Z gory dzieki
|
Cytat:
|
Dzieki za info, jesli zapisalem sie do SKWK to moge zakupic karnet bez karty kibica czy nie przejdzie?
|
nie przejdzie, bo karnet masz wbity na KK
|
wydaje mi się ze często są mylone dwie rzeczy:
1. ilość kupionych rzeczywiście karnetów 2. ilość wolnych miejsc pod karnety w okresie rezerwacji dla wznawiających karnety, czyli do 21 lutego. bo to, że zostało jeszcze np 1000 miejsc do sprzedaży karnetów na D/E oznacza, ze jest tyle wolnych miejsc a reszta to miejsca zarezerwowane przez system dla wznawiających. Od 23 lutego będzie tak na prawdę widać ile jest wolnych miejsc na D i E. Skończą sie wznowienia i system "odda" zajęte miejsca. Tak czy inaczej - kupować karnety!!! |
Czy 5500 karnetów to mogla byc liczba sprzedanych karnetów po zakonczeniu sprzedaży w poniedziałek?
Tak pod warunkiem, ze w ciągu 8 godzin otwarcia Wislackiego Świata sprzedano 5500 karnetów Czy to możliwe? Tak o ile w ciągu 8 godzin w każdą godzinę schodziło 687,5 karnetów. Czy to możliwe? Tak o ile w ciągu każdej minuty sprzedano 12 karnetów. Czy to możliwe? Jeżli przyjmiemy, że karnety przez 8 godzin były sprzedawane równolegle przez 4 osoby to Tak o ile przez 8 godzin żadna z 4 osób nie przerwała sprzedaży karnetów choćby po to by wyjść na siusiu i w ciągu każdej minuty, nieprzerwanej 8 godzinnej pracy każda osoba sprzedawała po 3 karnety. Myślę, ze nikt nie ma wątpliwości teraz ze sprzedano 5500 karnetów w jeden dzien.Taki wynik-3 karnety w ciągu kazdej minuty nieprzerwanej pracy to dla czteroosobowej wislackiej brygady przodowników pracy betka. |
A dzisija popoludni znow zrobilo sie duze zainteresowanie kupnem karnetu a dokladniej przedluzeniem.
Cos mi sie wydaje ze wszystkie miejsca na stadionie wezma karnetowcy |
ja byłem w poniedzialek dwa razy i doslownie kupowało po jednej ,dwie osoby ,wiem że sie dobrze sprzedaja ale tak jak kolega WIT.EK wyliczyl niemozliwe zeby tyle sie sprzedalo, nie sadzicie?
|
czy mając karnet na E moge sobie zrobić wznowienie z przeniesieniem na sektor D ??;]
|
Cytat:
10 znaków |
Ktoś może nie wznawiał a kupił karnet ? (ten za 210zl, nie chodzi o SKWK)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl