![]() |
Witam, potrzebuje pomocy. Mam telefon SE w200i z orange. Mam wgrane ikonki z orange, zaczelo mi to przeszkadzać i chciałbym wgrać te standardowe z SE.
Szukałem po forach z SE ale to co tam piszą to poradnik dla zaawansowanych a ja potrzebuje wyjaśnienia jak do dziecka :) kiedyś już miałem styczność ze zmianą oprogramowania w telefonie ale w Motorolce, a SE to dla mnie czarna magia. |
Cytat:
|
Cytat:
Ten telefon nie ma żadnego gps'a. |
Ma GPS z AGPS :)
|
Cytat:
http://www.nokia.pl/produkty/telefon...nkcje-telefonu Cytat:
|
ja szukam w miare taniego telefonu który ma :
mieć aparat 2 megapiksele baaaaaaaardzo dobrze i czysto grać nie obraże się jak będzie miał złącze mini-jack jakies w miare tanie są? |
Cytat:
Nokia 5220 ! |
w jakiej cenie można ją dorwać na giełdzie?
i może jakieś inne propozycje macie? |
Cytat:
Jestem w takiej samej sytuacji, mam K550i ale mam możliwość wymienienia go na D900. Jeśli tak ma się sytuacja to chyba jednak pozostanę przy moim starym dobrym SE. |
Również odradzam D900i. Poza tym, co wymienił kolega bylu, to powiem, że ten telefon jest po prostu wkurzający. Źle wyważony, niewygodny, niefunkcjonalny.
|
Kup Fotel Dla Swojego Telefonu
NIE SIEDŻ SAM DAJ USIĄŚC I ODPOCZĄC SWOJEMU
KUMPLOWI Witam,mam do sprzedania mega wystrzałowy gadżecik fotel dla Twojego telefonu w smiesznej cenie 7 zł.WYMIARY:wys.10xszer.10xgl.5 cm. http://images48.fotosik.pl/121/46cf6ca7d45a2a58med.jpghttp://images40.fotosik.pl/117/8095a41f3540f639.jpghttp://images49.fotosik.pl/121/80bd3971ae55597c.jpg |
Witam!
poszukuje telefonu dla starszej osoby, najważniejsze aby był prosty w obsludze, wielkość wyswietlanej czcionki łatwa do odczytania a klawisze duże i wygodne - tak w granicy do 200 - 300 zł. Gdyby jeszcze bateria trzymała długo to już wogole idealnie. Wszelkie aparaty, mp3 bez znaczenia, bo i tak nie beda używane. Zależy mi żeby telefon był fabrycznie nowy - coś polecacie? |
planuje kupić LG KC910 Renoir, co myślicie o tym telefonie?
|
Cytat:
|
Powiedzcie mi co myślicie o SonyEricsson T650i, bo mam możliwość tanio go kupić.
|
Istnieje szansa na blokowanie numerów telefonów tak,aby dzwoniący miał sygnał zajęty?Mam Samsunga.
|
Witam chce zmienic tel nokia 3110c na cos lepszego to znaczy żeby miał aparat min 2 megapixele radio mp3 wiadomo i był w miare tani. Jakie są wasze propozycje?? PS. co sądzicie o MYphonach??
|
problem
nokia 5220 wlacza sie, pin akceptuje, grafika sie wlacza i to by bylo na tyle.. zawiesza sie i nic nie pomoze nie spadł , nie wpadł do wody ani nic z takich rzeczy ktos cos poradzi czy pozostaje serwis ? |
Cytat:
chyba hm tyle że to sie nie ma nijak do ceny...przesył, danych poza siecią wifi jest słaby.. i drogi.... pozbyłem sie tego ... mam nokie 6210 navigator i w zupełności wystarczy,, jest w miare tania. |
Cytat:
|
Telefon nowy do 100zł.
Taki do dzwonienia i sms-ów. Co polecacie? |
Na Twoim miejscu kupił bym nokie 3310. Tania i do tego nie zniszczalna
|
Cytat:
|
Cytat:
także nie jest do końca tak jak mówisz :] |
Cytat:
|
Nokia E66
Plus leci sobie w kulki, zmienia umowy no i zmieniam sieć. "Bez żadnych opłat. Powtarzam, bez żadnych opłat" - jak to Andrzej Sołtysik mówi;)
Wpadłem na doskonały pomysł zmiany telefonu w związku z tym ;) Jestem wierny tylko nokiom. Miałem swego czasu inne sprzęty ale się bardzo zawiodłem i chyba nic mnie nie przekonana do zmiany upodobań. Mam zatem pytanie do Was. Wypatrzyłem sobie już telefon i wg specyfikacji wydaje mi się, że będzie dla mnie odpowiedni. Jednak chciałbym, żeby napisały coś o nim osoby, które go używają. Co sądzicie o Nokii E66? Albo może mi jakąś inną nokię polecicie? http://www.telix.pl/images/telefony/...okia_e66_3.jpg |
Cytat:
Mam tą Nokię i w sumię na plus jest jej świetny, wizualny wygląd i funkcjonalność, niestety minusem jest to że często się zwiesza (tak na 3-6 sek.) czasami jest to okropnie denerwujące przy potrzebie szybkiego użycia. Ale ogół oceniam na 4+, miałem wcześnej Nokie 6500 Slide i powiem szczerze że jest to świetny telefon, ładnie wygląda, funkcjami nie odbiega, i do tego jest bardzo szybka..byłem z niej bardzo zadowolony..ją oceniam na 5+ ;) oczywiście jest to troche starszy model od Noki E66. |
Cytat:
Jeśli tak to jak się on sprawuje? Jak zrobisz zdjęcie kartki A4 zapisanej zwykłą czcionką to na zdjęciu jesteś to w stanie dokładnie rozczytać? Bo ja teraz nie mam takiej szansy mimo że mam 2mpx. A szczerze mówiąc czasem taka funkcja jak najbardziej by się przydała... Bo jeśli chodzi o zdjęcia z lampą to pewnie jest kicha totalna. No ale nie przesadzajmy. To ma być telefon z aparatem a nie aparat do robienia nocnych zdjęć. |
Ma ktoś z was Samsunga G810? Bede zbieral pieniadze i chcę kupić na wakacjach go, ale nie miałem nigdy Samsunga w ręce i nie jestem w 100% przekonanych. Albo jak ktoś by mógł doradzić inny telefon z podobnej półki do ok. 900 zł. WiFi obowiązkowe ;P
|
Ma ktoś z was gg na telefonie w sieci Orange na abonament?? Jak tak to jak sprawa z kosztami ?
zapytam tutaj ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl