![]() |
Cytat:
Zawsze możesz próbować na KSW-tam nawet w listopadzie przyjmują jak się zapłaci. |
Cóż ja się dostałem na Teologie(Katechetyka) na Papieski Uniwersytet Teologiczny z średnią na świadectwie 2,35(Religia Celujący) i z Maturą średnia jakieś 36% na dzienne:). Jak coś to się spytaj może jeszcze przyjmują.
|
Cytat:
|
Nie nie żartuje 5 letnie magisterskie dzienne nie płatne. Napewno są jeszcze wolne miejsca rekrutacja była do 15 września ale można jeszce chba się spytac
|
Mature zdawałem w 2006 r. z polskiego, angielskiego, biologii i chemii. Do 5 lat mozna poprawic mature z tego co pamietam. Chcialbym dodatkowo zdac sobie egzamin z matematyki. Jak to teraz wyglada? Gdybym wybral sobie poziom rozszerzony, to czy najpierw pisze podstawowy, a dopiero potem rozszerzony (tak bylo w 2006r) czy pisze tylko poziom rozszerzony i to od niego zalezy czy zdam (dalej wystarczy tylko 30%)? Co w przypadku jakby nie udało mi się zdać tej matematyki? Mature mi cofaja? :P Co w przypadku gdybym zlozyl deklaracje ze chce poprawiac, a w maju sie na egzaminie nie pojawil? Z góry dzieki za odpowiedz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A twierdzisz tak ponieważ? Ze płatne czy że kolejny mitolog opowiadający o niskim poziomie? BTW największa głupotą jaką można zrobić jest rok przerwy. Cytat:
Turystyka i Rekreacja na AWF, zaoczne, tam podobno przyjmują bez ŻADNYCH problemów. No i trudno nie jest. |
Mam pytanie dotyczace PK. Chodzi o to czy mozna zmienic jakos grupe studencka? chodzi o to ze chcielibysmy z kolega dojzdzac razem samochodem ale niestety mamy inna grupe. Jesli jest to mozliwe to gdzies sie zglosic? chodzi o wydzial mechaniczny.
|
Po prostu idź do dziekanatu jak się już zacznie rok akademicki. Jeśli tylko będzie jakieś wolne miejsce w grupie to nie powinni Ci robić problemów.
|
Cytat:
|
Wie ktoś do kiedy można płacić na AGH na zaoczne studia ? I gdzie, bo na stronie nic nie jest napisane.
|
Czy ktoś uczęszcza bądź uczęszczał na UJ na kierunek filologia słowiańska? Wybieram się tam i chciałbym wiedzieć kilka rzeczy:
-czy bardzo duże obłożenie -czy mogą być problemy z dostaniem się? -czego tam w zasadzie się uczy (poza oczywiście językiem) i czy warto iść na te studia? |
Cytat:
U nas było rok temu do 30 września bodajże. |
Niech mi ktoś powie, co trzeba zrobić żeby zmienić grupę na niestacjonarnych na UEKu (pisać jakieś podanie?)? n-metrowa kolejka do dziekanatu mnie odstrasza, telefonów nie odbierają, a czekać w kolejce, żeby pocałować klamkę nie ma sensu.
Z góry dzięki |
Cytat:
Ja chciałbym poprawić maturę dlatego napisałem sobie do Oke i wszystko mi odpowiednia Pani wyjaśniła :) Wejdz sobie tu i tam jest napisane co masz zrobić , żeby się skontaktować. Najpewniejsze źródło. http://www.oke.krakow.pl/inf/staticp...php?page=email |
Cytat:
Jak robisz studia dla samego papierka to sobie rownie dobrze mozesz skonczyc politechnike czestochowska. Ale jezeli nie masz plecow (lub zaklepanej posadki) to po ksw roboty raczej na pewno nie znajdziesz. A z reszta co moze byc prace w zawodzie po kierunki europeistyka? :-/ |
Europoseł :rotfl:
Sorry za OT, powodzenia w nowym roku akademickim :) |
jest ktoś na zarządzaniu na UEku w grupie 1012?
|
1 dzien nauki japonskiego rozjebał mnie na łopatki. jakie studia polecacie za rok?<lol>
|
Teologiczne Na Uniwersytecie Papieskim jak już pisałem wcześniej moja średnia na maturze wyniosła 38% a ze świadectwa 2,78 ale jest zajebiście dzienne 5 letnie, no i w koncu nie mam do czynienia z głupimi babami które gadają tylko o Dupc.... makijażu i jakie stringi dzisiaj ubrały, a powiem że dziewczyn mam na kierunku sporo więcej i parę bardzo ładnych:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Tacyście mądrzy to wymieńcie te "najlepsze" - z chęcią postudiuję zaocznie w Krakowie. I jakiś dobry kierunek mówiąc poważnie możecie polecić.
|
Cytat:
|
alkoholik ja miałbym również do Ciebie pytanie czym się kierowałeś żeby tam iść akurat na taki kierunek studiów?
I szukam kogoś kto studiuje inż. śr. na politechnice prosiłbym o kontakt najlepiej priv |
Cytat:
|
Oxydrene jaki masz problem?:-)
|
Cytat:
A co do pytania Marcinnno TAK SĄ BEZPŁATNE |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl