![]() |
Cytat:
Ja rowniez ... nie sadze zeby jakies bilety jeszcze przed meczem byly ... tzn pewnie beda ale nie w kasach ..i nie w normalnych cenach -.- |
Widzicie było sobie kupić karnet zero stresów i zero kolejek
|
Cytat:
Ja powiem nawet więcej - wystarczyło po prostu wyrobić sobie tą KK. Wartość 2 piw, a z tego co czytam wyżej to ułatwia życie bardzo |
Felipe masz święta racje , PS :Szukam noclegu w KRK w sobotę może mnie przygarnie jakiś kolega po szalu
|
Jakbym mieszkal w krk albo w okolicy to napewno kupilbym karnet .. ale jak mam 350 km to jaki mialoby to sens?? nie mialbym pieniedzy na podroz zeby wykozystac wszystkie mecze...
|
ale na karcie kibica nie musisz mieć wszystkich meczy "wbitych"...ładujesz tylko na te na które masz zamiar przyjechać ;)
|
no ale zeby je "wbic" na karte to trzeba sie pojawic wczesniej -.- wiec zadna roznica nie?
|
załadować sobie kartę na 5 meczy a na 15 to jest jakaś różnica przynajmniej w kasie ;)
edyta: skoro tak mówicie...to sorry za wprowadzenie w błąd aczkolwiek z pewnością poszukam jakiś informacji jeszcze |
Ja wczoraj kupilem bilet, w WS okolo 17 bylo zero ludzi prawie.
Co do "wbijania" na karte kibica to ja nie wiem o czym wy mowicie, jest w ogole cos takiego u nas? Ja posiadajac KK dostalem zwykly papierowy bilet i nie roznilo sie to niczym od poprzednich moich zakupow. |
Dyson 100% racji , na KK można sobie tylko wbić karnet a jak sie kupuje pojedyńcze to dostaje sie zwykły papierowy bilet .
|
Jak tam bileciki sie rozchodzą?
|
Mam pytani związane z biletami , nie posiadam karty kibica , czy mój kolega który ją ma mógły kupić 2 bilety i normlnie wejde , czy na bramce musze kartę pokazac ??
|
Cytat:
|
Na 1 kartę kibica można kupić 1 bilet.
Nie ma możliwości, aby dokonać za pomocą 1 karty większej liczby transakcji. |
Cytat:
Mnie takie zakupy z KK odpowiadaja. Ze wzgledu na czeste wyjazdy czesc meczy mnie omija i nie kupuje karnetu ale z KK moge kupic sobie bilet w przedsprzedazy bez stania w kolejkach i obaw ze stoje na darmo. Zachecam do wyrobienia karty, jej koszt to bodaj 15 zl wiec zwroci sie po kupnie 3 biletow. |
Jeśli mam np. 12 lat , i che wjesć za darmo , to musze coś mieć czy o tym decuduje ochrona ??
|
opiekuna który bierze Cię z sobą
i legitymację na potwierdzenie wieku. |
A musi być opiekun ? :/
|
siema wiecei moze czy duzo zeszlo biletow na lecha na D ?? bo narazie jest sprzedaz na karty kibica...jak myslicie czy w czwartek z samego rana jak otworza WŚ dostane bilet ??
|
Dostaniesz napewno
|
A jak wygląda sytuacja na innych sektorach? Ciężko będzie w czwartek z rana dostać bileciki?
|
Cytat:
|
Dzisiaj o 15 w WŚ bylo 0, slownie ZERO ludzi ;D Bilet na D bez problemu ;)
|
myślę że nawet jutro będzie można jeszcze kupić bilecik na D
|
Cytat:
|
A jest szansa że będzie można kupić w dniu meczu w kasach ??Pewnie wszytke jutro zejdą ?
|
na ile kk jedna osoba może kupic biletów???
|
Cytat:
|
Pomogę zakupić bilety na mecz z Lechem , ( oferta tylko dla osób z poza Krakowa ) , sprawa wygląda tak widzę że macie problemy co nie którzy i boicie sie że nie dostaniecie biletów.
Dlatego wam pomogę bo i tak jadę w piątek do Krakowa po bilety dla kumpli to mogę zakupić i dla was a odbierzecie sobie pod stadionem . Kontakt 604-485-833 Nie jestem oszustem ani naciągaczem poprostu pragnę pomóc bo sam korzystałem z takiej pomocy |
Sorry ze tak nie w temacie, ale nie znalazłem lepszego miejsca,
Wie ktoś czy ze złamaną nogą, tzn. gipsem wejść na mecz? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl