![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Torrenty dlugo sie rozkrecaja a mi zalezy na czasie bo np. nie mam co robic wieczorem wiec chcialbym sciagnac sobie szybko w kilkanascie minut film i obejrzec. Obecnie mam taki internet ze rapidshare odpada a linki na odsiebie.com jakos ciezko utrafic.
A co z takimi programami jak eMule lub Bearshare, korzysta ktos jeszcze z tego? |
Ale macie marne tamaty :D hehe PzDr :*
Only WisŁa ! |
Cytat:
bearsare i emula bym darował sobie, nigy nie wiesz co tak naprawdę ściągasz |
2 pytania:
co oznacza skrót WH który jest szczególnie widoczny na całej długości Czarnowiejskiej i sporo w okolicach Rynku ( często są odmalowywane i robione na nowo) rozwinie ktoś skrót TWSD? :) dzięki fanTS1906!! |
Cytat:
Dobrze by bylo jakby mi ktos jeszcze wytlumaczyl na czym polega pobieranie z Moorhunt bo tak jakos wyszlo ze nigdy nie mialem do czynienia z p2m |
witam, zamierzam wyremontować sobie mieszkanie (zaczynając od łazienki) ale najpierw chciałbym sobie to zaprojektować wszystko... czy znacie może jakiś program gdzie wpiszę sobie dokładne wymiary pokoju i będę mógł powstawiać sobie jakieś meble itp.?? wole najpierw na kompie zobaczyć jakby to wyglądało, żeby nie wywalać kasy w błoto... :] pozdro
|
Cytat:
|
Cytat:
jeśli ktoś chce to mogę podawać hashcody (wystarczy go mieć by ściągać to co nas interesuje) do niektórych rzeczy o ile będą dostępne na forum powyżej. |
Cytat:
|
istnieje jakiś program który 'ogarnie' pobieranie kilku partów z Rapidshare ? bo nie chce mi sie klikać non stop
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jdownloader tez daje rade
|
jest ktoś na forum kto dobrze zna się na pokerze... na jego zasadach, ponieważ zarejestrowałem się na pokerparty, gdzie po rozwiązaniu pewnego quizu dostaje się 50 dolców na gre... (nie da się wypłacić jej od razu:P) i właśnie chodzi o to czy jest ktoś kto pomógłby mi ten quiz rozwiązać... grałem już wiele razy ale na niektóer pyt. nie znam odpowiedzi. proszę na priv.
|
Gdzie znajdę jakieś motywy Wiślackie do Nokii 5310?
|
|
Cytat:
Wczoraj pisałeś chyba jak szybko ściągnąć film(rapid odpada?) jeśli tak to polecam hotportal.pl wrzucają tam na odsiebie, sendspace.pl |
Cytat:
|
Witam
mam pytanie związane z tą stroną http://www.gadzet.sklepna5.pl czy naprawde mozna tam kupić taką obraczke a jak tam nie to gdzie bo jestem zainteresowany Z góry dziękuje Wisła Kraków od zawsze na zawsze |
Kupię w fanatyku całą serię vlepek? Na tej zasadzie, że każda vlepka x1?
|
Mam pytanie:
Jak zrobić na "naszej klasie", żeby komentarze do profilu były zablokowane. Tzn. dodawanie komentarzy do profilu było zablokowane. Umiem zrobić tak, że komentarze są ukryte i ich wtedy nie widać. Ja chce zrobić, aby były widoczne, ale bez możliwości dodawania nowych. |
Cytat:
|
Kto wie jak wygląda sprzedaż i wymiana gier na konsolę XBOX 360 (czy w ogóle mają gry na ten system) w Wandzie bo ponoć tam jest jakieś fajne stoisko z wymianą i nie wiem czy sprzedażą. Jak ktoś wie poproszę o informację co i jak, mile widziana strona jeśli takową posiadają.
|
Czy podłaczajac laptopa do telewizora nalezy zainstalowac jakies oprogramowanie, albo kliknąc jakies klawisze na klawiaturze....?
|
bogaty w kanały program do oglądania TV w necie ??
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Potrzebuje sobie wybrać jakiegoś filozofa który ma w miare proste poglądy najlepiej jakieś nacjonalistyczne i żeby można było o nim napisać kilka stronek A4. Jak znacie coś to zapodajcie kilka nazwisk. Tylko nie Platon i jego świta bo to jest jak dla mnie oklepane i wszyscy to beda miec :)
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fryderyk_Nietzsche Do wszelkich tego typu prac polecam "Historię Filozofii" W. Tatarkiewicza. |
Własnie skończyłem przeglądać sobie krótkie charakterystyki filozofów i nurty filozoficzne i Nietzsche też mi się własnie spodobał. Na czytanie nie mam czasu bo musze to napisać na sobote bo mam zaliczenie z filozofii :) Ważne, że pomysł już jest realizacja to kwestia kilku godzin.
|
Cytat:
|
Witam
mam pytanie związane z tą stroną http://www.gadzet.sklepna5.pl czy naprawde mozna tam kupić taką obraczke a jak tam nie to gdzie bo jestem zainteresowany Z góry dziękuje Wisła Kraków od zawsze na zawsze PROSZE NIECH KTOS MI NA TO ODPOWIE BARDZO MI ZALEŻY |
Cytat:
No jeżeli jest wystawione na sprzedaż to chyba można. |
Cytat:
O ile pamiec mnie nie myli, to w panelu sterownia sa funkcje do przełaczania obrazu miedzy tv a laptopem |
fn + klawisz funkcyjny (f1, f2 etc.) na którym jest namalowany telewizorek
|
Cytat:
Hehe kocham takich graczy. :D |
Z lekkim poślizgiem wziąłem się wlasnie za ogladanie Lostow, pierwszego serialu. No i od poczatku problem. Film niby super, rewelacyjna jakosc, ale co 5 min mam zwieche na jakies 10-20 sekund, co delikatnie mnie irytowac zaczyna. Obstawiam, ze cos nie tak z wersja, ktora sciagnalem? Czy moze jest jakis specyfik, zeby temu zaradzic?
|
gdzie mogę znaleźć filmik przedstawiający taniec nowozelandzkich rugbistów, tzn Haka, w wykonaniu hmm któryś z polskich chuliganów?
|
Jak się nazywała piosenka gdzie w refrenie leciało "nie nie nie, nie to nie, mówie nie to myśle tak" czy jakoś w tym stylu. Wiem że to jakaś kobieta spiewaał, ale za cholere nie mogę znaleść.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl