![]() |
Jakby ktoś chciał to go pociesze jutro na 60% też będą bilety. Dziś stałem od 11.30 o 12 było około 200 osób może mniej
|
Cytat:
|
Kolejka tak do godz. 14:00 zajebista, 10 okienek otwartych, natomiast im później tym luźniej. Obiektywnie myślę, że do jutra do meczu sprzedadzą ok. 4000 biletów. Kompletu raczej nie będzie.
|
siema jak jest teraz trzeba miec karte kibica zeby kupic bilet? i ile biletów mozna wziasc na jedną osobę? przyleciałem na kilka dni z anglii i wybrałbym się ze znajomymi na Wisełkę;) ale nie wiem jakie terraz sa zasady przy kupowaniu biletow.
|
Cytat:
|
Kolejka o 14:30 na 10 minut stania, więc jak widać idzie bardzo sprawnie - wszystkie kasy otwarte. Ludzi trochę się kręci, więc mam cichą nadzieję na komplet.
A co do pytań o bilety ulgowe bez dokumentu - chciałem kupić koledze ulgowy nie mając jego legitymacji i dziewczyna w okienku się nie zgodziła, choć udawało mi się to na wcześniejszych meczach. Tak więc na dwoje babka wróżyła. Pozdrawiam |
tak jak tu piszecie 100 osób w kolejce liczac ze co 5 kupi więcej niź 5 biletów co 10 więcej niź 10 i co wy na to ?
biletów do jutra może braknąc |
Jeśli :
Otwarte jest nieprzerwanie 10 kas Sprzedaż każdego biletu trwa 30 sekund to: W ciągu minuty sprzedawanych jest 20 biletów W ciągu godziny sprzedawanych jest 1200 biletów W ciągu 4 godzin sprzedadzą 4800 biletów A w ciągu kolejnych 40 minut pozostałe 900 biletów. Jeśli sprzedaż zaczęła się o 12:00 to o 16:40 zabrakło biletów... Cytat:
w ciągu całego dnia takie tempo się utrzyma DO zamknięcia ciągle będzie kolejka to w ciągu każdej godziny 400 osób zostanie obsłużone Do zamknięcia zostanie obsłużone 3200 osób. Jeśli co druga osoba kupi 2 bilety pozostałe kupią tylko bilet dla sibie to 1600 kupi bilet tylko dfla siebie 1600 osób kupi 3200 biletów W ten sposób 4800 biletów może zostac sprzedanych dziś. Jeśli jednak tylko co trzecia osoba kupuje tylko dla siebie a pozostałe chcą kupić po dwa bilety 1066 osób kupi dla siebie bilety 2134 kupi po dwa bilety czyli 4238 W ten sposób sprzeda się 5304 i na jutro zostanie tylko 396 biletów. Jeśli co trzecia osoba kupuje tylko dla siebie CO trzecia osoba kupuje dwa bilety CO trzecia osoba kupuje trzy bilety to 950 osób kupi dla siebie bilety 950 kupi po dwa bilety czyli 1900 950 kupi po trzy bilety czyli 2850 2850 osób zostanie obsłużonych w ciągu 7 godzin i 7minut i 30 sekund co oznacza, że o 19:07 zabraknie biletów. To oczywiście symulacje :) |
panie Witku, sprzedasz jednego biletu trwa niejednokrotnie powyżej minuty, więc to wydłuża nam czas dwukrotnie, jeśli nie więcej. Jutro bilety będą na 100%
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tez kupowałem u pani w kasie 10, potwierdzam bardzo miła pani, byle takich wiecej:)
|
@2xup
FC Libiąż pozdrawia Trzebinie :D Panowie, rzadko bywam na F, więc mam pytanie, czy tam porządkowi sprawdzają miejsca? :) |
Cytat:
|
Na godzinę 19.10 jeszcze zostało sporo biletów a czekanie na swoją kolejkę wynosi w przybliżeniu minutę, więc jutro na pewno coś jeszcze zostanie. Ja spokojnie kupiłem jeszcze bilet na C3.
|
Po 19 bilety też chodziły,bo kupowali znajomi,widać ze jest duze zainteresowanie
|
czemu nikt sie nie zapyta ile tak okolo zostalo tych biletów
|
Cytat:
A co do czarnej to kojarzę, musimy chyba sporządzić jakąś listę w jakich datach będzie nam wszystkim rodziła te dzieci :D. |
Zostało jeszcze 2500 biletów
|
Zostało 2500 biletów!
Cytat:
|
Schodzą w szybkim tempie. To bardzo dobrze:)
|
mam do sprzedania bilet na trybune E21 w cenie 37zł. Miała iść dziewczyna ale się pochorowała, chętnych prosze o kontakt prv. Pozdrawiam
|
Cytat:
Cytat:
|
sorry za off-topic, ale jest kolejna super wiadomość - będzie telebim :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_premiere/ |
Jutro jadę po bilet :)
a feta na rynku 20:00 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ktoś wie jak tam dzisiaj bilety schodzą?
|
siemka
sprawdzają na F12 miejsca ?? bo tam nigdy nie byłem |
Panowie wiem, że to trudne do przewidzenia, ale jak myślicie, będą bilety do kupienia przed meczem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Pani z kasy nr 10 przyjela zaproszenie na kawe w przyszlym tygodniu.:P
|
teraz załuje ze mam karnet jak tak piszecie:(
|
Byłem przed chwilą kupić bilety dla znajomych i spokojnie można jeszcze dostać wejściówki na dzisiejszy mecz. Czas oczekiwania to maksimum 2 minuty.
|
Panowie jak wygląda możliwość wejścia z aparatem foto na stadion ???
|
robin hood normalnie wnosisz aparat ;)
|
Cytat:
|
Jak tylko nie masz jakiś dużych obiektywów doczepianych to Cię wpuszczą. Przynajmniej czas temu jakiś tak było...
Spokojnie bilety są jeszcze w kasach więc kto się jeszcze zastanawia to na Reymonta marsz. Bilety na pewno będą jeszcze przed meczem. 2,5 tys to tak niewiele więc sprężmy się i pokażmy klasę Mistrza Polski. Musi być komplet! |
Cytat:
nie że sprawdzają ale większość siada na swoich, więc też tak lepiej zrób. Sektor jest na tyle mały że to bez znaczenia |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl