![]() |
Cytat:
|
ale ze złotą tylko 3 :)
|
^^ tym bardziej, że kto z daleka rozróżni, czy to gwiazdka biała czy srebrna. Złotą, no, może.
Każdy symbol można zdewaluować, by komuś zrobić przyjemność. Tu to samo udało się zrobić. |
moze na nowy sezon .......niemy sobie 10 białych
|
Cytat:
. |
No ale Wisła może przynajmniej mieć gwiazdy dwóch kolorów na koszulkach:)
odbiegając od tematu naszej ligi,znowu ważne trafienie Żewłakowa w Apoelu(nie na temat ale innego nie znalazłem;)) |
Franek idzie na krola strzelcow :)...130 bramka w 212 wystepie...niesamowity pilkarz. Jak sie umie grac, to pokaze sie te swoje umiejetnosci niezaleznie od klubu, w ktorym sie wystepuje.
|
Brawo Franek . Jak się na niego patrzy to aż żal człowieka ogarnia - ciekawe jakby się to potoczyło gdyby nie odszedł ;(
|
Cytat:
|
Ehh, 1:-0. Iwanski z karnego !
|
Niech mi ktoś teraz powie ze sędziowie nie pomagają Legia za co ten Karny ???????
|
niezła kpina, Mięciel musiałby byc inwalidą zeby biegac w sposob jaki zaprezentowal przy tym faulu. Sam sie zaczepil o goscia a potem sie przewrocil heh
|
E tam, taki poziom sędziowania mamy. Dostosowany do poziomu piłki. Szkoda, że w obecnej sytuacji nie korzystamy z zagranicznych sędziów, kasa na pewno na to by się znalazła w PZPNie czy tam Ekstraklasie SA.
|
Cytat:
|
Niech ktoś jeszcze raz napisze że Wisła źle gra i mamy złego trenera. Oglądałem Amikę, teraz Legię, tego się po prostu nie da oglądać! Nie mogę się już doczekać na mecz Liverpool - Arsenal, nasza marna liga sto lat świetlnych za taką ligą angielską.
|
Cytat:
To by dopiero były koszulki! |
Cytat:
Gol w z kategorii prezentów --tak powiedział o karnym Laskowski. |
Akurat tym razem był karny, Mięciel wykorzystał to że obrońca Arki w piłke nie trafił i umiejętnie się wyłożył zachaczając o jego nogi, inna sprawa że patrząc na Legię zęby człowieka bolą i Laskowskiemu chyba o to chodziło z tym prezentem bo inaczej to Legia bramki by nie strzeliła jak po indywidualnym błędzie któregoś z piłkarzy Arki.
|
Ja tam karnego nie widziałem, ale nie potępiam Manueli bo gdyby zrobił to któryś z naszych upieralibyśmy się przy karnym.
|
po skończeniu sezonu (+ te dwie rundy awansem) ciekawa rzecz daje się zauważyć. Nie służy naszym za bardzo ten Sosnowiec, z 40 zdobytych punktów 19 zdobytych tamże, 21 na wyjeździe. Plusem tego wygnania jest, że na naszych wyjazd nie będzie robił specjalnego wrażenia, otrzaskają się z tym jak mało kto.
Podobną sytuację ma tylko Lechia, punkty 12 do 14, choć akurat oni na doping narzekać nie mogą. Najwięcej punktów u siebie natłukła Legia, 23 do 12. W sumie do karkołomnego wniosku można dojść, że protest kibiców im jakby pomagał a dobry doping grupy wyjazdowej przeszkadzał. Dziwnie się plecie na tym świecie. Wrocławiakom też się udało pewien rekord pobić, tylko 3 punkty na wyjeździe (remisy z Lechią, Koroną i Arką , reszta niestety łomot). Dobrze, że u siebie są skuteczni, 20 oczek, tyle samo co Jaga, tylko Legia ma więcej. Oczywiście to tylko takie tam ciekawostki, bo nie ma pełnej symetrii dom-wyjazd, w tych dwóch doliczonych rundach Lech grał oba u siebie a Korona oba na wyjeździe. Jak już Wisełka wróci na Reymonta to kto jej podskoczy ? :D :D edytka: na wygnaniu w stosunku do wyjazdu ciut lepiej jest Lechowi (17 do 15) i Craxie (11 do 9) niż nam. |
karnego nie było. Widać w powtórce, jak Mięciel wkłada nogę
|
Kolejne 3 pkt. dopisane przez sędziego warszawiakom.
|
Sędziowie moderuję rozgrywki już na bezczelnego. Tydzień temu Małek robił co mógł, dzisiaj następny magik robił wszystko, aby ukochany klub PZPN-wskich działaczy nie stracił zbyt dużego dystansu do Wisły. Nam nie uznają prawidłowo strzelonych bramek, Legii dają karne z kapelusza. Żygać się chce jak to się ogląda. Niezłe cyrki się będą dziać na wiosnę jak nie odskoczymy Legii na bezpieczny dystans.
|
Tak się zastanawiam, czy przy obecnej sytuacji w Legii Mistrz Polski byłby im na rękę...
|
przy takim sędziowaniu cięzko będzie rywalizowac z Legią na wiosne.
Czarni chcą mistrza w Stolicy |
Cytat:
Mam wrażenie, że sędziowie mają polecenie nie gwizdania pod Legie, ale w imie "ciekawszej ligi", a że to Legia jest naszym głównym konkurentem to na tym korzysta. Albo po prostu są dramatycznie słabi... |
Mikulski Legie sędziował ??
|
Cytat:
|
było to już pewnie wiele razy ale muszę to przytoczyć :lol:
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie stricte umiejętnościami sportowymi to prezentami już chyba na gwiazdkę trzeba pomóc. :rotfl: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl