![]() |
|
Cytat:
Mam nadzieje że w rundzie wiosennej ceny spadną i za 10-15zł będą bilety na trybuny za bramkami, jak utrzymają obecne ceny 20-50zł to młodzi zaczną chodzić na Kałuży:-/ |
Cytat:
pozdro |
witam, do której dzis otwarty wiślacki świat ?
|
Na widzew tez kupie w kontenerach ? :P
Wiem że lepiej zobaczyć ale czasami tak mieszaja że lepiej sie upewnić ;) |
Cytat:
|
do kasacji
|
Cytat:
|
Cytat:
co do sprzedawców biletów, to odnoszę takie same wrażenie. Jak dla mnie to w takich okienkach powinny siedzieć miłe panie:) Dziś kupiłem spokojnie z qumplem bilet na G, a wczoarj nie było, fajny system :D |
Cytat:
|
Cytat:
ku**a w ogóle to właśnie zobaczyłem że były bilety na g :| a ja kupiłem na f bo nie wiedziałem że są na g jeszcze... a spieszyło mi się nie miałem czasu się pytać o to jakie są jeszcze...nie no no commet :( |
Siema, kupie jutro bilet na byle ktory sektor ok. godz. 17 ? I kasy sa tylko za dawnym D ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprzedam 3 wejściówki na sektor G na jutrzejszy mecz z Lechią (po 30zł za tyle kupione)
Zainteresowane osoby prosze dzwonić na tel. 798-446-084 |
Cytat:
|
Oddam za darmo karnet na jutro na sektor G (musiałem wyjechać z Krk). Warunek to zostawienie jakiegoś zabezpieczenia dla mnie typu dowód, bo karnet przed meczem z Widzewem muszę mieć spowrotem. Odbiór ul. Rydlówka tuż przy Tesco Kapelanka. Piszcie na PW albo na maila jak najszybciej, bo czasu nie ma :P.
|
Jedno wejście na G zainteresowani za 20 pisac na priv
nie aktualne |
Sprzedam bilet na G za 20.
Pisać gg: 1447201 |
może nie do konca moje pytanie dotyczy biletów ale czy nie ma problemu zeby wejsc z plecakiem na stadion?
|
Wejście na G po normalnej cenie . Chętni priv
. |
Cytat:
|
Nie ma problemu tylko przy wejściu Ci go przepatrzą
|
Masz racje, troche nie ten temat... a co do plecaka to sprawdzą zawartość i spokojnie wejdziesz.
|
Cytat:
Jestem skłonny spuścić do 15. GG lub PW. Nieaktualne |
Mam bilet na D. Wymienie go na bilet na G. Pilne!
|
te bilety dla STUDENTOW to sa na jaki sektor?
i czy beda jeszcze przed meczem? |
Cytat:
|
Jak to jest z wejsciem dzieci do lat 12, pokazuje legitymacje szkolna i wchodzi ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl