Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Konkurs o Wiśle - edycja 10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8166)

TymonPRO 05.04.2012 12:39

Jagiellonia - Wisła 0-3 ( 0:2 )

Skład: Pareiko - Jovanovic, Jaliens, Diaz, Nunez - Brud, Wilk - Iliev, Melikson, Małecki - Genkov

Zmiany: Biton, Garguła, Jirsak
Bramki:Biton,Małecki,Melikson

Domello 05.04.2012 12:49

Jagiellonia - Wisła 0:2 ( 0:1 )

Skład: Pareiko - Jovanovic, Jaliens, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Małecki - Genkov

Zmiany: Biton, Iliev, Szewczyk

Gole: Genkov, Melikson

El'kabat 05.04.2012 12:51

Jagiellonia - Wisła 2:2 ( 1:0 )

Skład: Pareiko - Jovanovic, Jaliens, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Genkov

Zmiany: Biton, Małecki, Jirsak

Gole: Genkov, Melikson

kibicnh 05.04.2012 14:15

Jagiellonia - Wisła 1:2 ( 1:0 )

Skład: Pareiko - Jovanovic, Jaliens, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Genkov

Gole: Biton, Garguła

Enek 05.04.2012 14:19

Jagiellonia - Wisła 4:1 ( 3:0 )

Skład: Pareiko - Lamey, Jovanovic, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Genkov

Zmiany: Biton, Uryga, Jirsak

Gole: Genkov

mitmichael 05.04.2012 14:22

Jagiellonia - Wisła 1:2 (1:1)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud - Malecki, Melikson, Iliev - Genkov

Zmiany: Jirsak, Garguła, Kirm

Gole: Genkov, Wilk

kolarz90 05.04.2012 14:24

Jagiellonia - Wisła 1:1 (0:0)

Skład: Pareiko - Lamey, Diaz, Uryga, Paljic - Małecki, Wilk, Brud, Garguła, Iliev - Genkov
Zmiany: Melikson, Biton, Jirsak
Bramka: Iliev

Fifiorek 05.04.2012 15:16

Jagiellonia - Wisła 1:1 (0:0)

Skład: Pareiko - Lamey, Diaz, Uryga, Paljic - Małecki, Wilk, Brud, Garguła, Iliev - Genkov
Zmiany: Melikson, Biton, Jirsak
Bramka: Iliev

SWEET_83 05.04.2012 16:45

Jagiellonia - Wisła 2:2 (1:1)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud - Malecki, Melikson, Iliev - Genkov

Gole: Genkov x2

wierny 05.04.2012 17:06

Jagiellonia - Wisła 1:1 ( 0:0 )

Skład: Pareiko - Jovanovic, Uryga, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Genkov

Gole: Małecki

kangurekm 05.04.2012 18:18

Jagiellonia - Wisła 1-1 (1-0)
Bramka : Genkov
Skład : Pareiko - Lamey , Wilk, Diaz, Paljić - Małecki , Brud , Nunez , Garguła , Melikson - Genkov
Zmiany: Jirsak, Biton,Iliev

gypsy 05.04.2012 19:20

Jagiellonia - Wisła 2-1 (1-0)
Bramka : Lamey
Skład : Jovanić - Moskal , Uryga, Diaz, Paljić - Małecki , Wilk , Nunez , Melikson , Kirm - Genkov
Zmiany: Lamey, Michalski,Brud

djmala1 05.04.2012 21:00

Jagiellonia - Wisła 2:1 ( 0:0 )

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Genkov

Gole: Małecki, Genkov

KptAnt 05.04.2012 21:36

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Garguła, Melikson, Małecki - Genkov
Zmiany: Jirsak, Biton, Iliev
Bramki: Genkov, Jirsak

Rustin 05.04.2012 23:01

Jagiellonia - Wisła 1:1 (1:0)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Genkov

Gole: Genkov

WISŁAZWE 06.04.2012 05:23

Witam, postanowilem ze mecz z Jagiellonia najprawdopodniej bedzie ostatnim meczem edycji tego Konkursu.
Mam dosc ciaglych spekulacji i zarzutow pod wzgledem manipulowania czasem, edycji typow innych uzytkownikow i usuwania im zawodnikow.
Tak sie sklada, ze sa dwie osoby od liczenia typow, ktore poswiecaja swoj czas na to aby tabele konkursu i punkty pojawialy sie jak naszybciej.
Jezeli ktos czuje sie na silach, ma czas i checi aby przejac Konkurs to zapraszam droga otwarta.
Wiecej napisze wieczorem po przedyskutowaniu problemu z Bialix'em.

Michal.

DevilMayCry 06.04.2012 08:19

Jagiellonia - Wisła 1:1 (0:1)
Skład: Pareiko - Lamey, Urlyga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Garguła, Melikson, Małecki - Genkov
Bramki: Genkow

Lord of WC 06.04.2012 10:41

Jagiellonia - Wisła 1-3 (1-1)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud - Kirm, Garguła, Małecki - Biton

Zmiany: Jirsak, Stanek, Szewczyk

Gole: Biton, Diaz, Kirm

:alleluja:

MaThEuS 06.04.2012 10:42

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Garguła, Melikson, Małecki - Genkov

Bramki: Gargula, Wilk

AYALA 06.04.2012 10:44

Jagiellonia - Wisła 2:1(1:0)
Skład: Pareiko - Lamey, Jovanovic, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Garguła, Melikson, Małecki - Genkov
Bramka: Genkov

Amstaff 06.04.2012 10:46

facebook.com/SPOONPL

Gole: Genkov, Iliev

Bialix 06.04.2012 11:33

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Garguła, Małecki, Melikson, Iliev - Genkov
Zmiany: Jirsak, Brud, Kirm
Strzelcy: Genkov, Iliev, Małecki

Feniks 06.04.2012 12:05

Jagiellonia - Wisła 1-3 (1-1)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Jirsak - Kirm, Melikson, Małecki - Genkov

Zmiany: Iliev, Garguła, Biton

Gole: Biton, Małecki, Melikson

andys 06.04.2012 12:36

Jagiellonia - Wisła 0:2 (0:1)

Skład : Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez -Wilk , Brud , Melikson , Małecki , Kirm - Biton

Zmiany : Genkov , Garguła , Iliev

Bramki : Biton , Melikson

suchyTSW 06.04.2012 12:37

Jagiellonia - Wisła 0:1 (0:0)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Paljic - Wilk, Nunez, Melikson, Kirm, Małecki - Biton

Zmiany: Garguła, Iliev, Genkov

Gol: Biton

abidal 06.04.2012 12:58

Jagiellonia - Wisła 1-2 ( 0-0 )

Skład: Pareiko- Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Iliev, Melikson, Garguła - Genkov

Zmiany: Jirsak, Małecki, Biton

Bramki : genkov, melikson

misiektsw 06.04.2012 13:37

Jagiellonia - Wisła 1-2 ( 1-1 )

Skład: Pareiko- Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Małecki, Melikson, Kirm - Biton

Zmiany: Iliev, Genkov, Garguła

Bramki : Małecki, Biton

Hormon132 06.04.2012 14:10

Jagiellonia - Wisła 0-2 ( 0-0 )

Skład: Pareiko- Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Małecki, Melikson, Garguła - Genkov

Zmiany: Iliev, Kirm, Biton

Bramki : Małecki, Melikson

wojti11795 06.04.2012 14:19

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 0 - 1 (0-0)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson, Iliev, Garguła - Genkov

Zmiany: Małecki, Biton, Jirsak

Bramki: Melikson

jedrula_wislak 06.04.2012 14:59

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 2:3 (1:1)
Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Brud, Wilk, Melikson, Iliev, Małecki - Genkov
Zmiany: Jirsak, Biton, Gargułą
Bramki: Małecki, Iliev, Melikson

W.S 06.04.2012 15:17

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 1:2 (0:0)

Skład:
Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson, Małecki - Iliev Genkov

Bramki: Małecki, Genkov

Zmiany: Kirm, Garguła, Biton

Patryk_185 06.04.2012 15:31

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Pareiko - Lamey, Jovanović, Uryga, Diaz - Brud, Wilk, Melikson, Iliev - Genkov
Zmiany: Biton, Małecki, Szewczyk
Gole: Genkov, Uryga

SuperDragon 06.04.2012 17:19

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson, Małecki - Iliev Genkov

Bramki: Małecki, Genkov

Zmiany: Kirm, Garguła, Biton

KaRaSTSW 06.04.2012 17:40

Jagiellonia - Wisła 0-1 (0-0)

Skład
: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud - Kirm, Garguła, Małecki - Biton

Zmiany: Jirsak, Stanek, Szewczyk

Gole: Biton

emailowiec 06.04.2012 17:58

Skład:
Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson - Małecki, Iliev, Genkov

Zmiany: Garguła, Kirm, Biton

Bramki: Genkov, Małecki

marcint339 06.04.2012 18:40

Jagiellonia - Wisła 0:1 (0:0)

Skład:
Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Garguła, Melikson, Małecki, Kirm - Genkov

Zmiany: Biton, Jirsak, Iliev

Bramka: Genkov

wislakdaniel 06.04.2012 18:48

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 1:2 (0:0)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson, Małecki - Iliev Genkov

Zmiany: Garguła,Biton, Kirm

Bramki: Małecki,Wilk

WISŁAZWE 06.04.2012 19:00

Witam, zgodnie z obietnicą postanowiłem publicznie odpowiedzieć na rzekome manipulację przy typowaniu w Konkursie.

Zacznę od pierwszego sprostowania i odniesienia się do pewnej rzeczy na jaką się natknąłem w listopadzie 2011 roku, mianowicie zasugerowano, że ja jako Administrator serwisu TWSD - posiadam możliwość niewidzialnego edytowania typów w konkursie, jest to sprawa absurdalna dla mnie!

Otóż każda edycja postu, zarówno mojego jak i osób biorących udział w zabawie jest zapisywana i widoczna w prawym dolnym rogu posta.

Nigdy nie posiadałem oraz nie posiadam możliwości niewidzialnego korygowania typów, czy postów innych użytkowników serwisu TWSD.

Gdybym posiadał taką możliwość, za pewne byłbym pierwszy z dużą przewagą nad innymi - edytując swój skład, albo wynik meczu. A jak widać walczę i gram uczciwie. Zresztą wtedy gra nie miałaby sensu..

Sprawa numer dwa, oddawanie typów po czasie. Przypominałem o tym nie raz nie dwa. Przeważnie ktoś z obecnych moderatorów zamykał temat, aby sytuacja z oddaniem typu po czasie nie miała miejsca. Na mecz w PP z Ruchem Chorzów - nikt tego tematu nie zamknął, nie zrobiłem tego również ja, ponieważ nie znalazłem wolnej chwili na to, nie siedzę przy komputerze 24 godziny na dobę, mam też inne zajęcia.

W 99% przypadków oddanie typu po czasie jest wyłapywane od razu, czasem zdarza się tak, że przez nieuwagę przeoczymy typ oddany po 23:59 dnia poprzedzającego mecz. Przyznaję się bez bicia, że tak się zdarza, być może podyktowane jest to dużą ilością typów i już pod koniec brakiem 100% skupienia na patrzeniu na datę oddania typu. Nie wiem nie będę szukał usprawiedliwienia.

Błędy w liczeniu punktów również się zdarzają, mylić się jest rzeczą ludzką, szczególnie przy liczeniu jest to sprawa dość częsta. Ale nikt z nas nie robi tego celowo, nikt nie dodaje punktów sobie czy innym użytkownikom, bo np. znam ''artiego'' to dorzucę mu ze 2 punkty, bo postawił mi piwo przed meczem.. Takie sytuacje nie miały i nie będą miały miejsca dopóki ja jestem odpowiedzialny za ten Konkurs. To, że osobiście znam się z kilkoma osobami typującymi tutaj, nie oznacza że kogoś faworyzuje.

Kolejną sprawą jest rzekoma manipulacja przy forumowy zegarze, pragną zauważyć, iż będąc zalogowanym na forum zegar działa prawidłowo, lecz kiedy się wylogujemy, zegar pokazuje godzinę do tyłu, czyli zamiast prawdziwej godziny 9:55 to zobaczymy 8:55. Nikt nie zmienia na forum czasu, jest to ustawione automatycznie.

Nikogo nie straszę oraz się nie obrażam, tylko nie mogę pozwolić na to aby sugerując rzeczy, które nigdy nie miały miejsca niszczyć renomę Konkursu o Wiśle. I nie mam tu na myśli zwracania uwagi na błędy w liczeniu punktów, bo taka kontrola z waszej strony jest wskazana, bo jak mówię każdy może popełnić błąd, ktoś ma za dużo ktoś za mało i takie rzeczy należy zgłaszać.

Uwierzcie mi, że nie organizuje i nie kombinuje na koniec sezonu nagród dla siebie, tylko dla Was, prowadzimy ten Konkurs z myślą o Was, wprowadzamy coraz to nowsze udogodnienia, najpierw temat z Tabelami, teraz strona z tabelami, w przyszłości w końcu strona z typowaniem. Rozwijamy ten Konkurs dla Was!

ladek1989 06.04.2012 19:16

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 1:2 (0:1)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson, Garguła - Iliev Genkov

Zmiany: Jirsak ,Biton, Kirm

Bramki: Genkov, Melikson

Wiślacki Pies 06.04.2012 19:17

Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 1:0 (0:0)

Skład: Pareiko - Lamey, Uryga, Diaz, Nunez - Wilk, Brud, Melikson, Garguła - Iliev Genkov

Zmiany: Jirsak ,Biton, Kirm

Bramki: -

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl