![]() |
|
mam pytanie mógł by ktoś kupić mi bilet bo nie jestem z krakowa i będe dopiero w niedziele
|
Pytanie. Wie ktoś, jak można kupić bilet dla obcokrajowca, który nie ma numeru PESEL?
Z góry dzięki za szybką odpowiedź |
najlepiej to z tego co wiem to niech obcokrajowiec wyrobi sobie karte kibica i na nią kupi bilet;p
|
Niekażdy ma możliwość mieszkania w Krakowie... Jakieś inne pomysły?
|
Cytat:
|
mam prośbe bo nie jestem z krakowa a chce przyjechac w niedziele na mecz a do niedzieli juz pewnie nie bedzie biletow czy mógł by ktos kupic mi bilet ja bym od niego odkupil przed meczem oczywiscie dorzuce jakis bonus pisac na gg:11012954
|
W kasach zostały tylko bilety z gorszą widocznością.
Ludzie się kręcą, musiałem chwile odczekać przed kasą. |
PANOWIE I PANIE, BYŁEM O 12.00 ZAWIEŚĆ KOLEGE, stał godzine w kolejce, JUTRO niema szans na bilety, dziś pójdzie resztka (to co zostało z wczoraj). INFO10000000000000% PEWNE (prosto z R22) ! Pozdrowienia Wiślacka Brać
|
no jak stal godzine w kolejce to na pewno już zeszlo 800 biletów które bylo:)
|
Ludzie co wy z tym G czy to jest tylko jeden sektor na stadionie? tak samo stałem w kolejce po bilety w sobote 2h i za mną stała grupka małolatów co po informacji jakiegoś gościa co wyszedł ze strefy że nie ma już biletów na G poszli do domu nie rozumiem takich ludzi czekali tyle czasu żeby przed wejściem odejść jak by nie mogli zakupić sobie wejściówki np. na F lub D przecież to tylko 10 zł różnicy lub jak kto woli 3 piwka mniej : )
|
Hmmm, dziwne ze nie ma komunikatu o braku biletow. Okolo 16:30 podeszlem do okienka i nie byo juz biletow, ale jakos sie znalazly 3 na E26, z ktorych kupilem dwa. Mija 21, kasy juz zamkniete i wyglada ze jeszce sie cos ostalo.
|
Ponieważ jak widać zaczyna się biletowe szaleństwo – a więc wprowadzony zostaje zakaz handlu biletami na Polonię. Narzekacie, że wykupywane są bilety a potem na Allegro albo na forum ktoś próbuje na kibicach zarabiać - uszanujcie zakaz.
Pozostaje możliwość zamiany, ale tylko dla memberów i senior memberów. |
Biletów już nie ma! bedzie komplet!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...l_mistrzostwo/ |
No to cos z oficjalnej :
Cytat:
|
Ciekawe czy te bilety z ograniczoną widocznością były jakieś tańsze? Niektóre w ogóle nie powinny być sprzedawane, jak te z końca narożnika na parterze. Tam to widać jedynie pole karne, bo resztę zasłania balkon dla vipów. Ostatnio na meczu obserwowałem że stewardzi wyrzucali ludzi którzy siedzieli na schodach, a gdzie niby mieli siedzieć skoro takie miejsca dostali z ograniczoną widocznością?
|
Jak dla mnie klub powinien pomyśleć nad telebimem w okolicach stadionu. Te osoby mogłyby oglądnąć mecz a później przyłączyć się do pochodu na Rynek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...dionie,1645677
gdyby to była prawda... nic nie ma na oficjalnej ciekawe kiedy by te bilety wysprzedali na dzień przed meczem ciekawe skąd interia bierze takie newsy |
Czas pokaze :) Jesli do dzis do wieczora nie bedzie jakies oficjalnej notki na oficjalnej to to bzdura wyssana z palca :) Ale z drugiej strony jest to mozliwe,jesli to info byloby autentyczne to nie bylo by problemu ze sprzedaza biletow bo wiele osob jeszcze nie nabylo wejsciowek a bardzo chcialoby ogladnac ten mecz na stadionie a wiec pozostaje nam tylko oczekiwac
|
Cytat:
|
przechodziłem niedawno z dziewczyną koło stadionu, mysle zajrze do strefy i ku mojemu zaskoczeniu kupiliśmy 2 bilety na F !!! są też podobno na e16 i e26 w sumie coś koło 150-200 biletów !!!
|
Wczoraj ojciec mój był w Krakowie kupić mi bilet na E26 i powiedzieli że bilety skończyły się już w środę, więc nie wiem skąd nagle znalazłyby się w sprzedaży :/
|
Zwroty z FC może jakieś :) Albo na miejsc z ograniczoną widocznością.
|
A jak myślicie, będą duże problemy z wejściem na nie swój karnet, bo dostałem od kumpla, który nie jedzie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja miałem inny problem wyrobiłem sobie kartę kibica i poprosiłem kumpla który mieszka w krk żeby mi kupił bilet:D a tu zonk nie da się ;// nie mieszka w krk wiec trudno żeby przyjechał 100 km żeby nabyć bilet ..;/
i teraz zdobyłem bilet od kumpla który nie idzie na jego dane :D i przerobiłem sobie jego legitymacje(zdjęcie) szkolna z przed roku czyli jakby nie patrzeć to już nie ważna;/ i teraz nie wiem czy mnie wpuszcza jak im taka pokaże ..sciamnie tam że nic wiecej nie wziałem żeby nie zgubić itp. jak myślicie przejdzie to?:> |
Jak sie bedziesz chwalil na forum to napewno wejdziesz :)
|
to huj wtedy do Wisłaciego baru i później na fete!
|
http://http://www.wisla.krakow.pl/pl...y_w_sprzedazy/
Chyba nie trzeba nikogo uświadamiać. Kto nie ma biletu to do kas! |
|
Trybuna północna otwarta! Bilety w sprzedaży! Do sprzedaży trafia 5700 biletów na trybunę północną. Bilety będzie można kupić w Strefie Kibica w sobotę od godziny 12:00 do 20:00 oraz w niedzielę od 10:00 do zakończenia pierwszej połowy spotkania. |
Hej, dawniej kupowałem bilety dla znajomych i przy zakupie nie wymagana była ich legitymacja studencka, teraz pisze ze jest wymagana. Mam pytanie czy to jest tylko tak pisze czy faktycznie kolega musi osobiscie przyjechac i kupic (nie ma jaki mi przekazac legitymacji)
|
Cytat:
Ja raczej nie miałem takich problemów, sprzedawali bez problemu bez. |
Cytat:
|
jest ktoś wstanie powiedzieć czy jest teraz duża kolejka po bilety?:) dzięki z góry!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl