![]() |
na dzisiaj pewniak jest jeden... w hicie wieczoru,zatańczy i odpadnie.. Radzio Majdan:D kurs 1,90 na to ze Radosław odpadnie:D
i nie robie se jaj,powaznie to postawilem:) |
Witam
Chce zalozyc konto w jakimś internetowym buku, co polecacie, jak z przelewem pieniędzy, czy są jakieś limity? |
Ogólny
Ghana-Mali 1 wynik X RPA-Jamajka 1X Bośnia-Portugalia X2 Holandia-Paragwaj 1 Oman-Brazylia 2 Ukraina-Grecja 1X Francja-Irlandia 1 Polska-Kanada 1 za 2 do wygrania 24.60 kutwa |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Póki co nic nie typuję. Jak coś będę miał to wkleje tutaj. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja na Wisłę nie stawiam nie dlatego że zawodzą tylko uważam że jak postawie na nich to zapeszę. Z kolei stawiam na Wisłę tylko mecz po porażce. Tak było po Lavadi, Lechu no i myślę że będzie też po Legii:)
|
Ok. Dzisiaj wypłacam wszystko z bwina, planuje zalozyc nowe konto u jakiegos buka co oferuje dobre promocje i zagrac delikatnie na poczatek:
Afryka Południowa - Jamajka 1 / 1.65 Belgia - Qatar 1 / 1.55 Kurs: 2,56 |
Pittsburgh Penguins - Anaheim Mighty Ducks
kurs: 1,95 masz racje LuKaS;] czynie to wbrew sobie ale wrócił Malkin i te paskudne nieloty wreszcie zaczynaja grac na poziomie,a ze graja z przecietnymi kaczkami to postanowilem zagrac po tak sympatycznym kursie:) oby tylko rano nie było rozczarowania:D |
Rocco ,Ty na Pingwiny przecież z zasady nie stawiasz:P
ja czekam do soboty i stawiam na Grenoble-Lyon 1:D bo z kim tu odnieść pierwsze zwycięstwo jak nie z najbardziej utytułowaną drużyną ostatniej dekady. Rocco oddaj cześć Pingwinom:) |
To Ty mi oddaj cześć,gdyż wątpiłeś w mój typ który ja uznawałem za prawie-pewniaka:rotfl:
no tak jak napisalem wczoraj,wrocil Malkin to gady zaczely grac:) 5-2 i sruuu:D trafiony zatopiony |
To oddaje hołd Rocco-hokejowemu władcy na tym forum:D
to jak możesz o Panie to daj jakieś typy na dziś:P |
Unia Oświęcim - Sanok
kurs:1,50 Pardubice - Budejovice kurs:1,75 jak nie wejdzie to bedziesz mial pewnie ze mnie ubaw po pachy:D:D Unie zagrałem bardziej z sympatii,choć i tak powinni wygrac.Bardziej pewny jestem Pardubic z P.Sykorą na czele:) |
Martin Bucek strzeli trzy gole więc o mecz na Chemików 4 się nie bój :D,zresztą nie mam ubawu po pachy bo jak Ty nie trafisz to ja też nie:P
Nashville-San Jose over 5,5 ma sens? szczególnie zależy mi na opinii Eksperta:D |
Cytat:
|
Belgia-Katar 1
Oman- Brazylia over2,5 co o tym myślicie? Może też sie skuszę na Pardubice;d |
Cytat:
|
Spisska Nova Ves - Banska Bystrica 2
Oman - Brazylia 2 EHC Olten - Basel 1 Vienna Capitals - Acroni Jesenice 1 Esbjerg - Nordsjaelland Cobras 1 |
Rocco dzieki za nocny hokej:) Dodalem do tego Atlante Hawks i siadlo :) Co do dzis to za jakis czas pomysle i edytuje posta ,pzdr
P.s Ja dzis odradzam granie Brazylii,az pachnie tam sensacja :) p.s 2 Pardubice ,rocco obys sie nie mylil :) |
co sądzicie o tym:
Torpedo - MVD 2 [zw] 2.30 ;] no tylko że do tego meczu dałem jeszcze Pardubice.. ;/ |
Terno - hokej-1.tercja - Calgary-Colorado 1 2,8
Siatkowka - Champions Cup-M. - Kuba-Brazylia 2 1,3 Koszykowka - NBA - Cleveland-Golden State 1.polowa 1 1,18 Całkowity kurs 4,30 Wkład 81,00 Zł Do zapłaty 90,00 Zł EWK 348,30 Zł |
Pardubice 2 - 4 Ceske Budejovice
|
rocco_1906 zrewanżuj się i zarzuć coś na noc:P
|
Cytat:
|
Pardubice wydawały się bardzo dobrym typem , szczególnie przy tak przyzwoitym kursie ale jednak Budziejowice(już z nożem na gardle), pokazały że potrafią się spiąć.
Na noc Ottawa wydaje się w miarę ciekawym typem. |
Nashville Predators - San Jose Sharks 2 [zw] 1.80 ??
|
Zastanawiam się czy nie pograć grubo na awans Słoweńców. Oglądałem ich mecz na Łużnikach i radzili sobie momentami naprawdę dobrze. Poza tym kurs 3.3 jest zachęcający...
|
GRA NA 8 REMISÓW
Gra ktos z was w ten sposob? Zasada jest prosta wybieramy 8 zdarzeń piłkarskich(najlepiej gdy graja wszystkie ligi),gramy albo wg własnego czuja lub totalne chybił trafił albo sugerując sie kursami (1-2,55 x-3,0 2-2,40 to dobry przykład na prawdopodbny remis,gdyz druzyny o podobnym potencjale). I tak przy 8 zdarzeniach remisowych(srednio 3,20) wychodzi nam kurs kolo 10 tysięcy.. Jak łatwo prze mnozyc to juz przy postawionej złotoówce wygrywamy 10 tysiaków.. Wg mnie szanse sa kilkaset razy wieksze niz trafienie 5 w lotto (grzie za 3 zlote wygrywamy jakies 6 tysiecy). Ja tak grałem juz kilka razy i najlepiej mi siadło 5 remisów na osiem zdarzeń,zdarzyło sie tez nie trafic nic:) Szanse są co prawda nie wielkie,ale wg mnie w stosunku do ryzyka jakim 1 zloty, opcja wygranej moze kusic.. Potrafi ktoś wyliczyc statystycznie jakie sa szanse na wygrana: jeden do ilu? |
Unia dała rade.Pardubice wiadomo;/ to tak jakby piłkarska Wisła przegrała u siebie z Piastem Gliwice;/ masakra jednym słowem.wplyw mial po czesci fakt ze w polowie meczu P.Sykora dostał kare meczu za wiesniackie zachowanie i sie gra gospodarzy posypala...
Wrócił Car hokeja,Alex Ovechkin i od razu strzelił bramke i CAPS wygrali na wyjezdzie z Rangersami 4-2. Dziś w hokeju nie ma nic godnego uwagi,ale za to zajebisty jest kurs nae Egipt i wynosi 2,00.ale tu bym prosil o opinie. |
Ja gram Egipt na pewno, ostatni mecz wygrali z Algierią 2-0, więc dlaczego miałoby być inaczej dziś?
Grają co prawda na neutralnym terenie, ale jednak bardziej sprzyjającym Egiptowi moim zdaniem. Algieria ponoć burzyła się nawet, że mecz jest rozgrywany w Sudanie.No, to tylko piłka, jednak wydaje mi się, że po takim kursie warto zaryzykować |
Cytat:
No właśnie byłem zaskoczony, że nie pisałeś o Caps na noc, bo okazja, właśnie ze względu na powrót Owieczkina, była zajebista. Cytat:
|
Cytat:
Zbyt duża stawka - jednych może sparaliżować, u innych wyzwolić 130% sił. Na papierze oczywiście Egipt silniejszy, ale życie życiem ;) |
Cytat:
dziś mysle jeszcze o meczach: Bosnia 1x Kanada x2 ale to tylko myslenie poki co. |
Rocco,a Nashville-San Jose 7 bramek ,więc i ja coś trafiłem:D
Na dzisiaj gram piłkę: Leiria-Naval under2,5 Azerbejdżan-Czechy 2 Włochy U19-Irlandia U19 under 2,5 Rocco a widziałeś to :http://sport.interia.pl/hokej/plh/ne...em,1398007,108 może nowy Oliwa nam się szykuje:D |
Felipe, masz na pewno rację. Liczę jednak, że jeśli ich nie sparaliżowało w końcowce sobotniego meczu (gol decydujacy o meczu dodatkowym w doliczonym czasie gry), to teraz też podbudowani dadzą radę:)
|
Chce zalozyc konto u jakiegoś internetowego buka, gdzie najlepiej założyć, mam zamiar wplacic na początek tylko 10zł i nimi grać. Czy jest jakas dolna granica, ze np poniżej 40 zł nie przelewają na konto albo cos w tym stylu?
Nie chce mi się latać do STSa :) |
Na dzisiaj Egipt- niezłe ciśnienie mają na ten mecz i dzisiaj nie odpuszczą, Ukraina-muszą wygrać żeby awansować grają u siebie AH1N1;) , Francja- grają u siebie , wystarczy im remis , ale taka firma nie pozwoli sobie w tak ważnym meczu na odpuszczenie , wygrają wysoko , pzdr , je**ć buki
|
Cytat:
Egipt też mi się wydaje dobrym typem, bo argumentacja, że może ich sparaliżować stawka tego meczu jakoś do mnie nie trafia. Przecież oni, mimo braku wielkich nazwisk w składzie (może prócz Mido) wygrywają puchar największego czarownika Afryki, więc jakieś tam obycie muszą mieć ;) No, ale wiadomo- to "tylko" sport ;) |
Francja wygrała pierwszy mecz na stojąco, dosłownie. Biorąc odpowiednie proporcje jak bym Wisłę widział:)
Myślę, że grając u siebie i mając takich zawodników co potrafią grać na stojąco wygrają u siebie i nawet bym zaryzykował z handicapem |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl