![]() |
vote-for-money a na cóż Ci to jeśli można wiedzieć? :D
|
Muszę to z siebie wyrzucić,,, Marcin Lijewski /zakochana/ :P:P:P. Czemu on nie jest piłkarzem :(. I gdzie takich sieją?! ;)
Żaden link do meczu mi nie działa :(. |
Nieoficjalny rekord w rzucie Lijewskim należy do Ciebie :)
Ale wiesz co jest nie tak z Twoim avatarem :> |
Co masz do mojego avatara? :P
|
Cytat:
http://www.sports-tvonline.com/ sprawdz ten |
Cytat:
|
Cytat:
O jest! Wielkie tenk ju :). Cytat:
|
Cytat:
otarłem się o fanatyzm :P |
A ten Ci się nie podoba? :P Mnie bardzo :D. Jest o wiele przystojniejszy od mego tułowia :D
Czy to Howard? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cholera, a ja się tak lubię kłócić :D. Nawet jak nie mam racji :D.
|
Cytat:
to mu na serwetki nie starczy :lol: :lol: |
Cytat:
|
o i to jest myśl! masz głowę Kochana :)
|
Cytat:
|
Spytaj o to kobiet :P. Faceci dają jakieś Alby nie Alby, to kobiety muszą nadrobić z naprzeciwka ;). A Lijewski przynajmniej swój ;D.
Właściwie to zazdroszczę Ci wierności swojemu avatarowi :). Ja tak nie potrafię. Może kiedy znajdę odpowiedni,,,,, |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
o :) masz Albę :P nie nerwuj się. |
Cytat:
|
Aleeee daaaaaaaaaaaaawnooooo,, A my zmieniamy non stop :P. Jak dzieci niczyje ;).
|
Cytat:
Cytat:
Powiedziałbym na jaki możesz zmienić, ale ponoć temat za głupi i ściągają z anteny :foch: |
Cytat:
|
Tiramisu, prosze Cię. ZMIEŃ TEN AVATAR. Od razu mi się przypomina marsz tolerancji
|
ktos pytał
potrzebuję, bo naprawiam sobię torbę. a jak naprawiać, to robić to dizajnersko! :D |
Cytat:
|
Gerrard powinien pójść do pierdla a nie grac w derbach.
ale 1-1 cieszy :D |
Cytat:
Jakieś dwa tygodnie temu poszliśmy "do multidokina na magaskar" ;) |
Ten Lijewski chyba jest gejem...
Tego sobie ustaw, też przystojniak :P http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ostygow_01.jpg |
Oj tak Ojjjj tak.. ten rusek taki męski, ponętny... mmmmmmm... te jego wory pod oczami, ten pulchny pyszczuś... :lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl