![]() |
Kiedyś to musiało nastąpić, i zawsze jest szkoda że teraz. Parę razy Pawła zatrzymywaliśmy choć miał oferty i to dobre. Bardzo dużo dla Wisły zrobił i wiele mu zawdzięczamy.
Smutne tylko że idzie do Trabzonsporu bo to koniec kariery Pawła. Stamtąd to raczej tylko powrót do nas albo jakieś bardziej egzotyczne kraje. Szkoda że Paweł nie poczekał bo myślę że jego forma znowu szła w górę i nie poszedł gdzieś indziej. Oczywiście pozostaje pytanie kto za niego i kiedy . Odpowiedź na to pytanie pokaże jak Cupiał traktuje Wisłę i jakie są szanse na rozwój |
to nie logiczne !! teraz gdy Cupiał ma już stadion, prawdziwe igrzyska takie o jakich marzył...tłum skandujący jego nazwisko, nawet laury na głowę ma zakupione rezygnował by z inwestycji w klub?? po tych wszystkich kompromitujących porażkach ?? zamieszaniu ze stadionem ?? NIE !! powiem więcej BĘDZIE DOBRZE!!!
|
żegnaj mistrzu :(
|
Liczylem, ze zostana. Szkoda, ale zycze powodzenia!
|
Ludzie co za płacz? To był ostatni moment żeby sprzedać zawodnika za w miarę sensowne pieniądze ponieważ za moment mógłby za grosze wykupić swój kontrakt i odejść do innego klubu. Piotrek grzał ławę i nic z niego nie było. Tak naprawdę zawsze pozostawał w cieniu dużo lepszego brata. Tą operację trzeba traktować jako okazję. Czekamy teraz na pomysł jak Pawła sztab zamierza zastąpić.
|
Cytat:
|
To nic czekamy na Brożka 2 Błaszczykowskiego 2 Frankowskiego 2 :)
No nic to nie był dobry rok dla Wisły,oby następny był lepszy |
3 mln Marcelo
1 mln Głowacki 2-4? Brozki (niedlugo się okaże dokładnie ile) Suma nie powala jak za trzon drużyny. |
Ludzie co za płacz? To był ostatni moment żeby sprzedać zawodnika za w miarę sensowne pieniądze ponieważ za moment mógłby za grosze wykupić swój kontrakt i odejść do innego klubu. Piotrek grzał ławę i nic z niego nie było. Tak naprawdę zawsze pozostawał w cieniu dużo lepszego brata. Tą operację trzeba traktować jako okazję. Czekamy teraz na pomysł jak Pawła sztab zamierza zastąpić.
|
Plusem jest to, że już Cupiał nikogo nie sprzeda, bo nie mamy obecnie zawodników, których warto kupić.
Zostali sami rzemieślnicy, których nawet w polskiej lidze nie chcą. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja pokuszę się o karkołomną tezę, ze Paweł być może zostałby w klubie gdyby pewne miejsce w drużynie miał Pietia. Piotrek nie cieszył się zaufaniem trenera i nawet nie ukrywał, że ma takiej sytuacji dość. To było typowo "pakietowa" sprzedaż. Paweł był na tyle łakomym kąskiem dla turków, że ci chętnie wzięli też drugiego z bliźniaków , który "pomógł" zdecydować się na transfer Pawłowi.
Teraz najsmutniejsze jest tylko to, że nie kupimy nikogo lepszego chociaż wszyscy znamy mankamenty braci. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może i dobrze...niech "wielcy" bliźniacy marudzą w innym klubie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
On Tobie do kieszeni nie zagląda. Jego kasa i robi co chce. |
dla wszystkich MALKONTENTÓW... obyście pierwsi nie piali z zachwytu na wiosnę... gdy Wisła zdobędzie Mistrzostwo... wtedy popiół na głowę
|
|
A ja jestem ciekaw czy oni będą grali kiedyś w innych klubach czy zawsze będą sprzedawani w pakiecie :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz pozbyliśmy się jedynego sensownego napastnika, ostatniego wiślackiego zawodnika, którego można było z czystym sumieniem nazwać gwiazdą ligi. |
Też jestem wkurzony z powodu sprzedaży Brożków, więc poszedłem sobie z dziewczyną do kina dla wyluzki, wracam i widze to.
Temat transferowy. :shock: Zwykle jestem spokojny i wyważony ale przeczytałem tema mniej więcej od 17 i stąd mój apel - ZAMKNIJCIE ....A RYJE. Gdzie są moderaotrzy się pytam? Aha, jest jeden flamengista, fantastycznie wpisał się w ton katastroficznych wizji, samozniszczenia, Wiślackiego armageddonu, Iszej ligii itd. Przestańcie płakać. Stało się trudno. Lamentować możnaby było wtedy, gdybyśmy za Brożka nikogo nie sprowadzili. Na razie okienko nie zostało jeszcze otwarte, takie są fakty. Skąd wiecie kogo mamy w zanadrzu. Vlacx ma kontakty, znajomości i myślę że środki na działanie też ma. Brożki odchodzą, bo odchodzą, ale kiedyś to musiało nastąpić. Oferta przyszła teraz, oni też chcieli jechać, nikt z Wisły ich na siłę tam nie wciskał. Ich wola i tyle, nam pozostaje to uszanować. Zobaczymy co przyniesie okienko, może wasze katastroficzne wizje odejdą w zapomnienie? Niektórym "kibicom" przydałby się spadek do Iszej ligii. Naprawdę nie doceniacie tego co Cupiał zrobił z Wisłą, w jakim stanie była kiedy ją przejmował. Takie jest życie piłkarze przychodzą i odchodzą, ale ja Wiśle kibicować będę zawsze. I karnet na rundę wiosenną, w przeciwieństwie do Jaśnie Wielmożnego Piknika-Moderatora flamengisty kupię. Kocham ten klub, szanuje go i nie napierdalam na niego ile wlezie. |
Jeśli faktycznie dostaniemy €4 mln, a nie €2 mln, to opłaca się ich sprzedawać. Teraz tylko pytanie - kto zastapi braci Brożków? Bo za kolejnych obcokrajowców ja dziękuje. Myślę, że to odpowiedni moment sprowadzić jakiś młodych chłopaków z Polski (albo postawić na wychowanków...), któzy będą gryźli trawe. Jesli tak się stanie to źle na tym nie wyjdziemy. Ale jednak obawiam się, że działacze zdecydują się na kierunek, bałkański, holenderski, afrykański etc., a Wiśle pozostanie walka o środek tabeli.
|
Cytat:
|
jesli Wisła zdobędzie mistrza to jestem na każdym meczu nawet wyjeździe ! nawet jak bym nie mial czym jechać to bd ! (Teraz jestem na każdym u siebie + kilka wyjazdów) || Mistrzostwo w tym roku rzecz nierealna :( to już widzę jaka gwiazda będzie teraz z Małeckiego ... Najważniejszy po Sobolewskim bedzie ;/
|
Paweł Brożek - pół ofensywnej 'siły' ( 21b w 15m ) Wisły.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl