![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sądzę, że w przypadku gdy CSKA nie przejdzie w el. LE Steauy, będę musieli puścić dużo taniej swojego snajpera. Trzymajmy więc kciuki za Rumunów bo myślę, że jak Steaua przejdzie CSKA Dalew będzie naszym piłkarzem :-) |
Oferta na 1,2 mln za Deleva to wymysł futbolnews.
|
transfer Deleva jest myśle uzależniony od awansu do LM.Okrągłe 5 mln € jest za samo wejście do tych rozgrywek.Wtedy myśle że kupno Deleva nie jest niemozliwe
|
Na wejsciu do LE też zarobimy spore pieniądze, więc jakiś transfer może dojść do skutku z tym że niekoniecznie musi to być Delev.
PS. A tak poza tematem to co z tym Milinkoviciem, bo swego czasu było o nim głośno a teraz jakoś nie słychać o jego podbojach Europy |
http://www.transfermarkt.de/en/marko...ler_74918.html
kolega trochę przystopował, a nawet jak na barcelońskie plotki to ostro :P |
Cytat:
I mnie gosciu polozyles na plecy :) |
a mi się wydaje, że coś jest na rzeczy
z Meliksonem też było podobnie, niby spora kwota, niby nie chcą go puścić, ale Staszek tak długo męczył Hapoel, że go puścili ;) |
W sumie po dostaniu sianka za Uche 800 tyś Euro to jakieś środki na transfer są oile ta kasa ma być na nie przeznaczona.
|
Trzeba się wzmocnić. Czemu akurat teraz powiedzieli dosyć, gdy szansa na awans jest największa ?
Tacy są pewni siły ? Ciekawa sprawa. |
Cytat:
|
Ja sądzę,że będziemy pozytywnie zaskoczeni i jeszcze jeden transfer do klubu będzie,i to na prawdę solidny.Jak będzie to Delev będę zadowolony,może to byc nawet Irek Jeleń ,też bym się cieszył,akurat kasa z Uche pokryje jego kontrakt(gaża i premia za podpis).
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten piłkarz wg mnie nie za bardo by się nadał bo grał już z Slowanem w LM więc nam by nic nie pomógł w Europie. |
Cytat:
|
"Drużyna myśli o meczu w Lidze Mistrzów, a Ty pewnie jeszcze o nowym kontrakcie?
- Z tego co wiem, to rozmowy zostały zerwane, więc gram na starym kontrakcie i nowego raczej nie podpiszę." Ciekawe czy dalej beda prowadzone rozmowy...? |
Cytat:
Czym Wy się przejmujecie? Z Maorem też już mamy przedłużać kontrakt, bo jeszcze 2 lata i z Webstera skorzysta? |
|
Czysto hipotetyczne pytanie, jeśli sciągniemy Deleva to będzie mógł grać u nas w lidze mistrzów albo w lidze europejskiej skoro grał już w kwalifikacjach do LE?
|
Cytat:
|
To czemu mówi się teraz, że jak Fabregas zagra z Udinese to będzie już "spalony" w Barcelonie w LM ?
|
Mecze Arsenalu z Udinese to już zasadnicza runda Ligi Mistrzów (choć w sumie tylko z nazwy), kwalifikacje były do rundy wcześniej. Delev grał tylko w eliminacjach
|
Cytat:
|
Fabregas już oficjalnie potwierdzony przez oba kluby :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde znowu bajki, Spas Delew w Wiśle za 2 mln euro?? Nie ma szans, nikt w
Wiśle nie da takiej kasy. Oni szukają piłkarzy tanich i nieznanych a dobrych, jak Nunez. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc jeśli to ma być argument za tym aby nazwać Nuneza dobrym piłkarzem, to wybacz ale mnie nie przekonuje. P.S. "Za ile Wisła może cię kupić? Masz jakąś klauzulę? Chyba 1,2 miliona euro." http://www.weszlo.com/news/7315-Gerv...yjsc_na_spacer Rzeczywiście, w miarę tani... |
Delev to może być bardzo dobry transfer nawet jeżeli wydamy te 2 mln euro. Tylko, że w takim wypadku warto byłoby, aby któryś z naszych skrzydłowych zmienił klub. Za Kirma może byśmy dostali połowę lub 75% tej kwoty, jeżeli plotka z Małeckim jest prawdziwa to może teraz udałoby się wyciągnąć 2 mln.
Mam nadzieję, że w czerwcu znajdą się pieniądze na wykupienie Bitona, nawet kosztem transferu Genkova. Liczę także na transfery w zimowym okienku kilku perspektywicznych graczy z naszego kraju. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl