![]() |
Ja Wam powiem, że ten Dino Baggio to jest dopiero szmata, przez niego w pucharach grać nie mogliśmy!
Tak serio, to zarzucanie czegoś Stachowiakowi w tej sytuacji, to w najlepszym wypadku bronienie chamstwa i głupoty. |
Cytat:
|
Zwariowałem czytając wypowiedzi co po niektórych. Z ciekawości aż wszedłem na stronę SKWK aby przeczytać ten wpis. Najbardzie denerwujące jest to, że pod każdym tekstem jest informacje, że to opinia autora. Czyli każdy może pisać bzdury i wysłać do SKWK z nadzieją na jej umieszczenie?? Dla czego autor artykułu czy też SKWK w jakimś komentarzu nie piętnuje zachowania kibica. A opinia, że "Kibice co zrozumiałe - nie zgadzają się z decyzją arbitra. Najgłośniej protestują Ci zgromadzeni za bramką, w której pierwszej połowie stał Adam Stachowiak. Na murawę zaczynają lecieć przedmioty - butelki, a nawet telefony komórkowe" jest niczym innym jak przyzwoleniem na takie zachowanie bo potępienia tam nie widzę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam do Ciebie pytanie co byś zrobił gdyby na bramce stał Twój syn?? Jaki był by komentarz do tej sytuacji? Bo teraz widzę Twoje podejście jest dość swobodne tak jak by się nic nie stało. |
Cytat:
A co do Stachowiaka to w grę wchodzi wypożyczenie z opcja pierwokupu więc szalenie bezpieczna opcja. Facet został odsunięty od składu za postawienie się przy wszystkich Nawałce. Jeśli transfer dojdzie do skutku to będzie znów świadczyć o tym iż Stan umie wyszukiwać ciekawe/okazyjne propozycje transferowe i trzyma rękę na pulsie. Jestem pod wrażeniem. |
Stachowiak z tego co gdzieś wyczytałem jest skonfliktowany z Nawałką. Po co nam taki piłkarz, co się nie umie podporządkować? żeby jeszcze był super bramkarzem, to bym rozumiał..
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzisiaj modne są maczety i śmieciarki. W tym przypadku chyba jednak nie beda potrzebne http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...mce_Wisly.html |
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
To jest jakieś usprawiedliwienie? |
raczej ironia
komuś się za bardzo czasy mieszają, wtedy rzucanie czegoś z trybun to był standard, a zawsze było coś pod ręką. idąc na stare C to kumpel mógł podbić pod kratę z siatką browarów, granatem, czy automatem. |
Ironia?
Najpierw sprawdź znaczenie tego słowa w słowniku! Rzucanie to był standard? Tylko pochylić się nad takim przejawem głupoty! |
Cytat:
Co ja poradzę że wam się w dupach przewraca, i wyciągacie sytuacje o których wiecie z jakiś szmatławców, nie mając pojęcia o czasach i życiu na trybunach. Jeśli nie masz mniej niż dwadzieścia lat i chodziłeś jeszcze na Legie to powinieneś o tym wiedzieć :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Rzucanie czymkolwiek niebezpiecznym facetowi stojącemu tyłem, w dodatku anonimowo z tłumu jest oznaką TCHÓRZOSTWA i FRAJERSTWA. Po takich akcjach nie dziwne, że w Polsce traktuja nas jako kibiców BEZ ZASAD I HONORU. Stachowiak mógł odrzucić przedmiot za bramkę ale mógł też pokazać go sędziemu. I najważniejsze: ZAPOMINACIE CO ROBIŁ JOVANIĆ W SOFII POD KONIEC MECZU POKAZUJĄC SĘDZIEMU, ŻE LECĄ PRZEDMIOTY NA MURAWĘ??!! I co Jovanić KONFIDENT??
|
Tak, 3 lata temu normalnym było rzucanie nożami i innymi przedmiotami na murawę...działo się to wręcz notorycznie!
Weź nie kpij sobie z nas Tommy i nie wyciągaj znów sporu pomiędzy kibicami "z gwiazdą" a z "herbem spółki akcyjnej"... |
No bo było to milionpińsetdwatysiące razy wałkowane i wracanie do tych sytuacji jest oczywiste
widać potraficie tu tylko narzekać i wypominać jakieś niezbyt dobre sytuacje, tacy jesteście SUPER KIBICE. O Zajebistym dopingu, oprawach czy śmiesznych sytuacjach już nikt nie pamięta...bo po co. Cytat:
gdzieś w turcji czy włoszech ktoś rzucił na murawę bombę domowej roboty i dwa mecze bez publiczności. |
I jeszcze taki kwiatek z strony SKWK:
redakcja, 08-08-2011 09:56 W komentarzu każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, dlatego nie ma sensu nawet tłumaczyć, że mogą się tutaj pojawić treści kontrowersyjne. Co do tekstu to nie ma też mowy o tym, że rzucający jest "cacy". Powtórzę się już ostatni raz - chodzi o zwykłe donosicielstwo, które w każdym środowisku powinno być potępiane. Jeżeli byłeś na meczu to pamiętasz jak ta sytuacja wyglądała.Niestety nie udało się znaleźć filmiku z tamtego spotkania, który wiele by uświadomił. A to że część tego nie rozumie - mają takie prawo. I my to szanujemy. Nie ma jednak sensu rozdrabniać się po raz kolejny nad tym samym i tłumaczyć niektórym istotę rzeczy, bo to jak walenie głową w mur - efektu i tak nie przyniesie. Poza tym wspomniany wyżej człowiek w Wiśle się jeszcze nie pojawił. Tekst przypomina sytuację z roku 2008 a każdy niech interpretuje ją jak chce. Pozdrawiam |
Tommy ale nie mieszaj faktów i ludzi, bo zapewniam Cię, że ani Misiek ani ten co rzucał wtedy w przypadku Stachowiaka w żadnych oprawach nie brali udziału a i doping ich średnio interesował. A co do SKWK to zajebistą pracę wykonują, po czym raz na jakiś czas ktoś z nich walnie takim tekstem o konfidencie Stachowiaku, sprzedawczyku Frankowskim itp i cały ich wysiłek wcześniejszy szlag trafia. Tyle, że jeszcze jedno: tak naprawdę kto inny przygotowuje te wspaniałe oprawy i dba o doping, a kto inny "kieruje polityką SKWK". Stąd taka różnica między poziomem jednych i drugich.
|
Ja się cieszę, że Stachowiak jednak do Wisły nie trafi, bo czy jest lepszy od Jovanicia to nie powiedziałbym. Kurto też musi przecież kiedyś zacząć grać, a w tych meczach w których grał to generalnie nie popełniał pawełków.
Paranoją jest jednak to, że SKWK oskarża Stachowiaka o konfidenctwo kiedy poszedł sędziemu pokazać czym do niego rzucali. Zamknęli trybunę, bo znaleźli się na niej ludzie, którzy w kulturalny sposób nie potrafili dopingować zespołu tylko zachciało im się rzucać, a później mają pretensje do zawodnika, że trybunę nam zamknęli. Gdyby taka sytuacja miała miejsce w europejskich pucharach to ta kara to byłaby żadna kara. Podejrzewam, że gralibyśmy resztę meczów przy pustych trybunach lub pożegnali się z pucharami i dostali ze 200 tys euro kary. |
Stachowiak wypożyczony na rok to dobre posunięcie nie mamy drugiego bramkarza i wole żeby Stachowiak łapał piłki niż Jovanic je wpuszczał a jeśli chodzi o dawne dzieje patologia na trybunach była powszechna ale nie można mieszać patologi z tybuna z ludzmi dla których takie zachowanie nie jest normalne i nie akceptują tego pierd...nie że Stachowiak jest donosicielem to impotencja umysłowa
|
Cytat:
|
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...odrzucona.html
Stan dawał 1.2 m euro za Delewa. Oferta odrzucona.. Ciekawe czy to prawda :) |
Hmmm, Wisła dostanie 800 tys. euro za transfer Kalu Uche z Almerii do Xamax FC. W CSKA chcą za Dalewa 2 mln, tak? 1,2 + 0,8 (z transferu uche) = 2 mln euro :-D
Teraz pytanie, po co nam kolejny napastnik, jeśli mamy już Bitona, Boguskiego i Genkova, a gramy ustawieniem z 1 strikerem? Chyba, że Maaskant zrobi nam miłą niespodziankę i przestawi drużynę na 4-4-2, ale na to się raczej nie zanosi :) |
Cytat:
|
jak jest takie ogromne zainteresowanie to czemu go jeszcze nikt nie wziął :D:D
|
Równie dobrze mogło byc tak,że mieliśmy jeszcze z budżetu transferowego 0,4 + 0,8 za Uche - 1.2. :) W dodatku to tylko media,wątpię,żeby ta oferta to była prawda,no ale po Stanie można się wszystkiego spodziewac,jeszcze rok i sprowadzi nam Ronaldinho z Flamengo :rotfl:
|
Nie lubię plotkować odnośnie transferów i raczej staram się tego nie robić, ale tym razem nie mogę się oprzeć połączeniu dwóch informacji, tj. obserwowania przez wysłanników Wisły Spasa Delewa (co może być przykrywką) i otrzymania 800 tys. Euro za Uche. Nie zdziwiłbym się, gdyby rzeczywiście Wisłę wzmocnił w najbliższych godzinach jakiś piłkarz...niekoniecznie Delew :D
|
Stachowiak niech trafi do Cracovii, bo tam uwielbiają takich donosicieli. SKWK akurat w tej sprawie miało rację.
|
jak już tak spekulujecie to może dostaliśmy konkretną ofertę za Meliksona.. a Delev ma być jego następcą :D
ale o gólnie rzecz mówiąc nie wierze, że jesteśmy w stanie dać nawet 1.2m euro za 1 gracza, nie mówiąc o większej kwocie |
Cytat:
|
Już zarobiliśmy ponad 2 m euro za awans do 4 r el do LM, jak awanusjemy do LM dostaniemy kolejne 5. Jeśli nie , to i tak zgarniemy sporą sumę za bilety w grupowej LE + Kasa za Uche :)
|
Jak jest dobry to to trzeba działać, bo inni go nam sprzątną.Dla takiego PSV 2 bańki to nie problem
|
Już dopisujecie to 800K Euro za Uche na konto Wisły,ale zobaczymy czy łatwo je będzie wyrwać Hiszpanom.Nie wiem,czy sprawa nie wyląduje w jakimś trybunale arbitrażowym?
|
Cytat:
Cytat:
Była mowa o ,,znanym nazwisku'' może to byc Delev,a równie dobrze może byc przykrywką i ukaże się nam zawodnik o którym wcześniej nie było mowy,a może w ogóle nie będzie żadnego transferu :P Trzeba spokojnie czekac i nasłuchiwac nowych informacji :-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl