![]() |
Zem juz rzeknal nie raz, ze nie opcjuje za zamachem ale dla mnie on bardziej prawdopodny niz niemozliwa bzdura z brzoza..
i to by bylo na tyle;) |
Cytat:
Otworz szeroko lodowke, wyrzucisz macierewicza i reszte parowek...powinno tobie ulzyc...za bardzo cie to i to przesladuje:rotfl::haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Mnie tam dynda o co tobie chodzi. Ja tylko twoierdze, ze brzoza to bajka dla lemingow.Lykneli i o to chodzilo;) I klasycznie, po twojemu:rotfl::rotfl: |
a mcierwewicz opowiada bajmki drugiej stronie?
Zadowlony? |
Cytat:
|
Macierewicz działa zgodnie z zasadą ,którą wypowiedział kiedyś jego kolega partyjny , obecnie specjalista od propagandy i szczucia w telewizji publicznej , Jacek Kurski - "Ciemny lud to kupi".
Ziobro się w jednym wywiadzie kiedyś wygadał ,że rozmawiał na temat smoleńska z Macierewiczem i ten powiedział ,że nie wierzy w żaden zamach , także tyle w temacie. |
Cytat:
A ci od brzozy to wybacz; "jasny lud" tzw wyksztalceni mocno, ze podstatwowych praw fizyki nie kumajo;) I tradycyjnie:rotfl::rotfl: |
Cytat:
Kiedy do ciebie dotzre, ze ja tez nie wierze w zamach ale tym bardziej w bajke o brzozie! Czy tobie ktos placi od wpsiu, ze na kazdy moj tekst wjezdzasz z macierewiczem:rotfl::rotfl::-D:-D |
On przegral jakiś głupi zakład i w każdym poście o Smoleńsku musi użyć nazwiska Macierewicz
|
Cytat:
|
https://youtu.be/rjCtxszFwAE
Jerzy Urban jak zwykle celnie opisuje sektę smoleńską. Od 18:20. Pomyśleć, ile szkód wyrządzili Polsce idioci z sekty smoleńskiej. Macierewicz i jego wizje przy wsparciu wyklętych, moherów czy kleru. Wstyd. |
Druga w nocy,a ty sobie rozkminiasz Urbana i Smoleńsk. Weź Ty się zastanów nad swoim życiem :p
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl