![]() |
No dla Ciebie specjalnie, bo pewnie nie zaglądasz bo tam przeklinają...
|
Ja tez czytam, to źle? portal bardziej wiarygodny niż większość innych.
|
Cytat:
Robak to po polsku ma problem, żeby poprawnie się wysłowić a co dopiero wystękać chociaż słowo po angielsku. Mario widać podstawy jakieś opanował. Ciekawy jestem jak mu pójdzie w nowym klubie, pierwsze pół roku będzie się chciał pokazać więc forma taka jak u nas przed końcem kontraktu, a później znowu babole ? :) Mimo wszystko życzę im obu powodzenia w Konyi. Ćwielongiem zainteresowana Korona Kielce: http://www.90minut.pl/news/144/news1...Cwielonga.html |
Cytat:
|
Cytat:
A śmiać to pewnie,że się można,bo facet jeden z drugim są zawodowymi piłkarzami a nie wiedzą,że znajomość języka angielskiego to konieczność. Niemniej piłkarzy jestem w stanie rozgrzeszyć,bo to fizole w większości nie wymagający od siebie niczego. Ale wiecie kiedy jest prawdziwa beka?jak dziennikarz z Polski zadaje pytanie po angielsku:)to już jest wstyd. Coś mniej więcej ka Pawełek. Oglądnijcie sobie relacji z konferencji prasowych:) U nas w kraju z angielskim jest tak,że wszyscy go znają,ale nikt się nie dogada:) |
Cytat:
mieli rację, że się nie uczyli angielskiego bo i tak by się w Turcji nie dogadali za bardzo To dopiero cwaniaki nie ? :lol: Edit: Obejrzałem Pawełka i Robaka. Nie szło Mariuszowi tak najgorzej. Na pewno trudniej jest się uczyć jezyka w Polsce, gdzie nie ma możliwości sie nim posługiwać na codzień dostatecznie często. Oczywiście chodzi o mowę, czytać i pisać łatwiej. Jedyny duży błąd to taki, że zamiast with mówił against co musiało robić trochę zamieszania, |
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/Defau...&r=1&hid=85462
Mowią cos o Brozkach ale po turecku zna ktos ten jezyk ? :> |
|
Cytat:
|
Weszło!
Mamy dla was dobrą wiadomość - ustaliliśmy dziś z Andrzejem Iwanem, że na Weszło będzie ukazywała się jego AUTOBIOGRAFIA. Szykuje się naprawdę mocna książka, jeśli czytaliście "Kowala", to wiecie, o co chodzi. Sam Andrzej już nie może doczekać się początku prac. W ogóle w najbliższym czasie będzie pojawiał się na naszych łamach dość regularnie. Info z Facebooka. Będzie co czytać :) |
Cytat:
Nie znam jezyka ...ale wygladało jak by sie nabijali ktory to Piotr i Pawel :) |
Cytat:
Już kiedys podobnie gadał niejaki Krissu "przy okazji" Peszki w Kolonii. Też coś tam "o pewnych rzeczach, które wypada ambitnemu piłkarzowi umieć" (w domysle - niemiecki). Trzymając się terminologii z ks. Tischnera - g*wno prawda... Języka to mogę sie uczyć teraz ja, rzeczony Krissu czy Marszałek, bo za młodu nie chciało się nam trenować piłki :) Takie realia. Tu o kasę chodzi, nie czarujmy rzeczywistości tymi gadkami o "pewnych standardach w dzisiejszym świecie itp". Goście (jak ich nazywasz dalej - "fizole") potrafili dojść do poziomu finansowego, którego 99% z nas nie przekroczy. I za to jakiś szacun ode mnie mają, bo to nie oni muszą się martwić swoim bytem za 10 lat, tylko ja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież Pawełek wszystko rozumie to że nie dokładnie mówi to inna sprawa. Żeście się czepili. Chyba,że chodzi wam o Robaczka :) Ale czemu w jego wypadku mnie to nie dziwi hm ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Śmiejecie się z Maria, a za rok będzie nawijał lepiej od was, a Robak nauczy się do tego czasu podstawowych zwrotów :D
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/pawelek9.jpg
sucesów ... ktoś się na tym plakacie czasem nie przejęzyczył ? |
Faktycznie, sucesów jak nic tam jest, ale obciach..
|
Cytat:
btw: Powodzenia Mario tylko nie pokazuj fakera tamtejszym kibicom bo nie wrócisz do Polski w jednym kawałku :rotfl: |
sucesów tak z angielska od success ? :D
|
moim zdaniem zrobione umyslnie
|
dzięki temu jest oryginalnie.prawidłowo to każdy głupi by napisal.
|
Co do tych ,,sucesów" to zaraz pewnie weszlo.com zacznie działać. ;)
|
na polsacie w sobote będzie okazja, mam nadzieję zobaczyć Głowe i Brożków ..
nie wiem czy nie wykupili wszystkich ich meczów ? bo to chyba z ligii |
Dla mnie to "sucesów" nie zalatuje oryginalnością ale całkowitą amatorką. Chyba nie znam się na oryginalności. Dla mnie zwykły faux pas.
|
Cytat:
Cytat:
|
Mogli napisać "sókcesuw". To by dopiero była trafna ironia jeszcze połączona z fuckiem. :-)
|
Cytat:
A jak dla mnie nie ma szans aby tego ktoś nie zauważył. Wg mnie zrobione jest to specjalnie. |
|
i weszlo juz napisalo
http://www.weszlo.com/news/6121 |
Ironia to by była, jakby zrobiony został błąd, który by od razu wyglądał na... błąd. "Sókcesów", "sukcesuw", "sukcesóff".
Tutaj też jest ironicznie? Czy może tutaj była jednak szansa, że "ktoś nie zauważył"? Co, Marszałku*? *I mam nadzieję, że "dziewczyną" w Twoim poście, to jednak już- kiepska- ironia. |
Fajne podsumowanie kariery Radu Matu na weszło:
Cytat:
:D |
Dziś gra Trabzonspor w pucharze. Wiecie może, czy Brożki są w kadrze na mecz?
|
Cytat:
Starają się znaleźć różnice między bliźniakami, nie wiedzą który jest Piotrek a który Paweł :) Polecam się na przyszłość jeśli chodzi o tłumaczenie (pisać na pw czy coś) ;) |
Gadają na temat Brożków, a Ci siedzą i nie wiedzą o co kaman. Pewnie w myślach mają: "o ku...a, gdzie my jesteśmy" |
Cytat:
|
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl