![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bardzo proszę nie zamieszczać sprzecznych informacji i nie wprowadzać ludzi w błąd.
Jeżeli informację przez Was nie są sprawdzone, a jedynie zasłyszane ''bo kolega mi mówił'' ''bo koledzy kolegi byli i od kogoś usłyszeli'' to nie piszcie takich rzeczy. Jeżeli na oficjalnej stronie Wisły lub na koncie FB pojawi się informacja o braku biletów na jakiś sektor to zostanie tu podana, a póki co oprócz wczorajszej informacji o końcu biletów na G - innego komunikatu nie było. Informacja na zaś proszę nie bulwersować się w środku tygodnia jak będą dostępne jeszcze bilety na G - mimo tego, że komunikat o końcu biletów był już w sobotę. Bo te pozostałe bilety to będą zwroty z Wiślackich FC. |
Cytat:
Cytat:
pzdr |
Nie ma co liczyć, na zwroty z FC.
|
Nie wie ktos gdzie mozna sie dowiedziec, czy byly zwroty biletow.
|
Tak jak już ktoś napisał wyżej nie ma co liczyć na zwroty FC gdyż z tego co wiem liczba chętnych przewyższa pulę biletów przeznaczonych.
|
A jak zwrócą to tylko pare biletów, które pójdą w pare minut. :)
|
Czy ktoś kto jeszcze nie kupił, a wybiera się byłby w stanie kupić mi bilet? Odebrałbym przed stadionem, przyjeżdzam z Bydgoszczy..
|
Miałem dzisiaj zaszczyt być ostatnią osobą jakiej sprzedali bilety. Nie dopytywałem jak tam sytuacja, ale poza G to są na wszystkie sektory.
|
ile biletow moze kupic jedna osoba?
|
Cytat:
|
Jak dziś z biletami? Są kolejki, są jeszcze bilety na F? Bo się wybieram i nie wiem czy jest sens (mam kawałek na reymonta)
|
Kupowałem o 12. Kolejka na około 60 osób. Biletów na F 23 już nie było.
|
No to zajebiscie.... dostalem przed chwila telefon z Wrocławia i sie okazalo ze do tamtych pieciu dolozyli kolejnych pieciu i beda w 10 osob..... pilnie potrzebuje bilety dla nich, najlepiej na sektor G!!! jesli ktos inie idzie i ma karnet, chetnie odkupie wejsciowke, tak samo z biletem...
|
Cytat:
z tym odkupywaniem biletu to trzeba uważać. Wszystko zależy na kogo sie trafi przy wchodzeniu. Na derbach ja wszedłem normalnie a kolega, które miał bilet nie na swoje dane już nie wszedł i nie pomogły żadne prośby. A kolega kupił bilet nie na swoje dane dlatego,że nie dał swojej KK osobie, która kupowała nam bilety więc nie dało rady "wbić" biletu mając jego pesel a nie mając fizycznie karty. Kupił więc bilet na dane swojego ojca no i lipa była straszna :-/ |
Jak byłem o 12 to były wtedy bilety na F12 i D.. Reszta, nawet E były zajęte (przynajmniej tak mnie sprzedawczyni upewniała). Będzie komplet, to znaczy prawie, bo mnie raczej na 99% nie będzie (a mam karnet :P)
|
Ponawiam prośbę o kupno biletu, nie znam niestety nikogo z Krakowa... Odbiore przed stadionem i na pewno za fatyge bedzie jakiś bonus:)
|
Tak ! Wystarczy pesel plus imie i nazwisko wchodzącego na ten bilet ! Ja dzis musiałem podać pesel sześciolatka bo nie chciała mi sprzedać biletu dziecku znajomego ...
|
Witam. Czy wie ktoś może jaka jest sytuacja z biletami? są jeszcze na F?
|
Byłem dzisiaj około 19 i na F juz nie bylo
|
Bracia mam pytanko: jako iż zawsze chodziłem na G, a na ostatni mecz zabrakło dla mnie biletu(mam na stadion 138km) i mam na F, czy obowiązuje na tym sektorze przestrzeganie miejsc bo koledzy maja inny rzad i wiecie o co chodzi;p na nastepna runde kupuje karnet i nie bd problemu. Z WIŚLACKIM pozdrowieniem!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!
|
Cytat:
Ja chodze na F i tak zdarza sie (i dosyc często), że ludzie upominają sie o swoje miejsca - nie jest tak źle jak na E gdzie każdy "waruje" na swoje krzesełko, ale możesz mieć problemy. |
Ostatnie 2500 biletów zostało na mecz z Polonią!
|
Wracajac do postu nieco powyzej,ktos pytal o sektor F czy pilmuja tam miejsc :) osobiscie bedac na tym sektorze na F24 podczas meczu jak i z lechem i z cracovia zajelem miejscowke stojaca kolo barierki :) Polecam jest blisko G1 wszystko widac,slychac co sie wyprawia:) Jezeli jest doping to doskonale slychac gniazdowego. No i do tego widok osobiscie nie wyobrazam sobie mecz ogladac na siedzaco ale jak kto woli.
|
|
Starły mi się dane na karnecie. Jest możliwość zdobycia jakiegoś potwierdzenia że mam karnet?
|
jest jeszcze opcja na bilet na G , ew czy ktoś jest w stanie odsprzedać...?
|
Mam pytanie, czy jest możliwość zmiany danych osobowych biletu w strefie kibica? Chodzi o to, że chce kupić od pewnej osoby bilet, ale z jej danymi raczej nie wejdę bo ostatnio zaczęli sprawdzać. Więc chce pójść z tą osobą do kasy i coś takiego zrobić, może to się udać? Proszę o odpowiedź
|
Nie, jak na razie nie ma możliwości zmiany danych na bilecie.;)
|
Kupiłem na E16 bez kolejki (dziś rano 5 biletów)
Pani mówiła że bilety jeszcze są i schodzą "wolniej". Że spokojnie piątek-sobota powinno się jeszcze kupić. |
Oczywiście zaraz pojawią się głosy, "że przecież cała Polska" itd ale moim zdaniem na ciszę przez cały mecz nie ma szans.
Nie cała bo parchy dopingowały chociaż oni sa inni niech ci bedzie cała Polska. a co do biletów to ostatnio cały czas tak jest że schodzi te 8 czy 9 tyś szybko a z reszta troche cieżej ale schodzi. |
Bardzo proszę trzymać się tematu, bo jak sama nazwa wskazuje rozmawiamy tutaj o biletach, nie o tym czy doping będzie, nie będzie, w jakiej formie itp.
Temat to BILETY. |
Byłem o 17:30 po bilet kolejka dosłownie 3 osoby : )
|
Byłem po 17 po bilety, także piszę dla zainteresowanych. Kupiłem na E16, ponieważ na dolne sektory (oprócz VIP w pierwszych rzędach) nie było już miejsc. Są końcówki na górne dwa lub trzy sektory na E.
DO ZOBACZENIA W NIEDZIELĘ! |
mam pytanie. kumpel kupił mi bilet na niedzielny mecz. czy będzie jakiś problem z tym biletem jak w niedziele przed meczem wyrobie sobie kartę kibica? mogę mieć problem z wejściem na mecz z biletem papierowym mając karte kibica??
|
Ludzie, bo zaraz nie wytrzymam czy Wy naprawdę nie umiecie czytać!
Na jaki kolor mam napisać posta, aby dotarło do Was wszystkich, że to jest temat o BILETACH, powtarzam o BILETACH! Nie o dopingu! Jeszcze jeden post nie na temat i będą nagrody dla tego kto zacznie dyskusje nie na temat i dla tych co będą karmić osobnika! |
Cytat:
|
Dokładanie ja byłem w taki sam sposób na meczu z Widzewem i też nie było żadnego problemu : )
|
dzięki za odpowiedz
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl