![]() |
Niech przyspieszą prezentację i sprzedaż to kasa wpadnie przed meczem z Arką
|
Cytat:
|
Niby to taka pierdoła, ale w tym klubie ostatnio nic nie jest ok.
Liczy się każdy grosz (nadarza się dobra okazja do zarobienia jakichś mniejszych lub większych pieniędzy), a włodarze nie potrafią nawet wprowadzić koszulek do sprzedaży w odpowiednim momencie. Ehhh... |
https://twitter.com/Iwa_Stankiewicz/...88721108357120
Jeśli to prawda, to Was przepraszam i biję się w pierś. Natomiast w sobotę byłem osobiście w Wiślackim Świecie i tam poinformowano mnie o tym, że nowe koszulki trafią do sprzedaży w połowie sierpnia! W takim razie warto zaopatrzyć się w koszulkę jeszcze przed meczem :)! |
A pro po Arki to mają oni dostać te stroje Polo z miteama, które pokazywałem ja czy TSW Biała Gwiazda, czyli nie jest wykluczone, że i Wisła nie dostanie tego designu.
|
Jest tu jakis klubowy insider?:D
Chcialbym wiedziec, ile dokladnie (ewentualnie okolo, w zaokragleniu, badz mniej wiecej, ale jako pewna informacja ) dostaje Wisla procentowo, ze sprzedazy jednej meczowej koszulki Adidasa? |
|
|
Stroje są ładne. Moim zdaniem ładniejsze od dotychczasowe, chociaż ja bym wolał takie proste-klasyczne, jak w zeszłym roku miał Górnik Zabrze.
|
Stroje ładne, ale czemu akurat Adidas wzorował się na strojach Nike z zeszłego sezonu? Poza tym znaczek Adidasa powinien być biały, a nie taki, że go w ogóle nie widać.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/18...me_600x600.jpg |
Cytat:
Szczerze powiedz mi co ci przeszkadza w ty że adidas nie jest na pierwszym planie? |
Stroje petarda podobają mi się bardziej niż poprzednie
|
Dla mnie takie sobie, tył koszulki ok, ale po co te pasy z przodu?
|
Stroje świetne. Domowy komplet kojarzy mi się z średniowieczem..
|
Cytat:
Nie są złe choć ja nie lubię asymetrii. Za to Śląsk ma śliczne. |
Stroje jak najbardziej na plus, nie ma się do czego przyczepić :)
|
Stroje prezentują się przyzwoicie, chociaż bardziej podobały mi się zeszłoroczne. Jedyne, co bym zmienił, to zamiast gwiazdy i napisu "Biała Gwiazda" z tyłu zrobił samą gwiazdę.
|
Ja bym nic nie zmieniał... Na plus cena
|
Stroje super, udlao mi się dorwać o 17:55 :)
Na minus fakt, że przy mnie cztery osoby się odbiły, bo nie ma możliwości płacenia kartą... |
Cytat:
Prosze wytlumaczyc mi o co chodzi z tymi pasami? Podkreslam: PASAMI! Czy, aby taka sytuacja nie jest analogiczna: pejsy na swoich strojach z gwiazdą... Czyż nie? To tak samo nie wiem jakby legła sobie koziołki dała na koszulkach, a amica elki porobila... Niech mnie ktos wyprowadzi z błędu i wyjaśni o co b. Co do ceny jak na dzisiejsze czasy i podwyżki wszystkiego jest ok. Z tego co pamiętam to poprzednią kupowałem za 259zł ? |
Cytat:
Stroje są bardzo ładne, biała przypomina mi troszkę koszulki z lat 90. |
Cytat:
|
Ja wam tylko chce przypomnieć, że to są stroje z miteamu i tutaj Wisła sama sobie była projektantem (tzn. konfigurowała wg tego co jest w opcjach), więc do adidasa nie miejcie pretensji o wygląd.
Co prawda oczekiwałem miteamu, ale jednak miałem nadzieję na ten model, który ma Arka a nie na Tiro co jest dla mnie zaskoczeniem troszkę. Domowa jest brzydka, Dortmund miał taki sam motyw w sezonie 14/15 na domowej (można więc powiedzieć, że adidas odgapił wzorek od swojego "brata"), który przez kibiców nazywany był "Roadworks" i o ile piłkarze BVB faktycznie wyglądali w nich jak brygada robotnicza, to Wisła nie wygląda w nich wcale. Jakby chcieli jakąś historię dopisać do tego to proponuje remonty na A4. Dodatkowo nie wiem po ki wuj Wisła się uparła na dwa odcienie czerwonego zamiast postawić na starą i dobrze sprawdzoną biel (chodzi o logo czy paski adidasa). Wyjazdowa? Nic specjalnego, na dodatek znowu poszli w ciemne odcienie barw klubowych a i tak tego burgundowego to jest tyle co kot napłakał. Ogólnie to stroje wg mnie mało udane żeby nie powiedzieć do dupy. Na + panie, które prezentowały nowe koszulki. ;) Szkoda w sumie, że nowa umowa z adidasem jest prawdopodobnie długoterminowa, bo teraz jak widzę to Macron przepuszcza szturm na Polskę a Kappa otworzyła oficjalnie swój oddział u nas w kraju, więc zaraz też będzie próbowała ruszyć z ofensywą. PS: Śląsk ma stroje prościutko z katalogu. :) |
Pokażcie te stroje bo ja w Portugalii i ich nie widziałem
|
Cytat:
|
https://pbs.twimg.com/media/DipQ3ByX4AAdrRd.jpg:large
sorry, za ew. rozjechanie tematu. u mnie się mieści. |
Domowa to jest kozak ale wyjazdowa to jest jakaś masakra. Ciężko było pobić wcześniejszy wzór ale tegorocznym się to udało bez problemu.
Domowa: oryginalna, z charakterem która zapada w pamięć Wyjazdowa: schludna, eleganckie kolory i taka hmm "gładka" ;) No zajebiste :) PS olaboga pasy majom! chujowe! Hehe |
To czerwone kółko mnie rozpierdala... Wrrr
|
Tu nie chodzi o pasy- żydzi, ale o sam efekt wizualny, dla mnie czerwona koszulka prezentowałaby się lepiej bez tych wstawek i tyle. Nie trzeba było już nic kombinować, a tak psują one efekt końcowy. Cieszy natomiast Biała Gwiazda na karku.
|
Niby koszulki Nike, ale jednak to Puma :D
https://www.soccerbible.com/media/54..._puma_img1.jpg |
ogólnej percepcji nie poprawia logo PKO a własciwie cały ten biały kwadrat
|
Będę w mniejszości - zupełnie mi się nowe koszulki nie podobają. Jakieś paseczki, jakiś bordowy kolor... Co to ma wspólnego z naszym klubem, z tradycyjnymi strojami?
|
Najlepsze to byly nike z ery za czasow Kasperczaka
|
Cytat:
|
Was niczym nie zadowoli
|
Stroje bardzo ładne, nowoczesne, fajne połączenia kolorów. Jednak adidas robi najlepsze stroje, inne firmy nie mają startu. Jedyne co mi nie pasuje do całości to "biała gwiazda" na karku, jakoś można to było lepiej wkomponować. Wyjazdówka jeszcze ładniejsza niż poprzednia, naprawdę świetna.
|
Taki mały szczegół, pierwszy raz mamy jednokolorowe logo SSA na spodenkach.
Ciekawe czemu na prezentacji stroje bramkarskie były bez sponsora LVB. |
A tak przy okazji koszulek to zwrócił ktoś uwagę, że mocno się Kraksport reklamował na bandach? a dlaczego? Bo Wisła nie bierze strojów od Adidasa bezpośrednio, tylko kupuje z Kraksportu... to świadczy o tym jak wizerunkowo upadliśmy jako klub, że nawet nie mamy kontraktu bezpośrednio z żadnym producentem z "wielkiej trójki" jesli chodzi o Sport (Nike, Adidas, Puma)... z drugiej strony mimo tego to wg mnie są najładniejsze stroje jakie Wisła ma od kilku sezonów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl