![]() |
Cytat:
a co do zagranicy w MUSIC, to masz takie cuś: http://www.orange.pl/portal/map/map/..._PREPAID_PROMO wygląda na to, że smsy po 30gr. ;) ale z zagranicą się nie kontaktuje, więc tu Ci nie pomogę.. :) |
5 zł za aktywację,, Przy 18. smsie zaczyna się kalkulować.. Dzięki Guciu :).
|
Cytat:
|
Cytat:
................. |
powracam z niebytu ... Witam :)
|
Cytat:
:D |
|
Cytat:
Wisełka!! :-D :-D |
Hah witam :)
Dziś dostałem właśnie pierwszą laskę z polskiego :) bo nie przeczytałem książki pod tytułem " Cierpienia młodego Wertera" -.- |
Stary, zajebista książka :D troche babska...ale...:D
czytaj lektury...bo jak to mowiła moja pani od chemii "trzeba być światłym człowiekiem" |
Nie lubię czytać no chyba że nasze forum a już w ogóle jak mi ktoś powie że mam na przeczytanie np 2 tygodnie --.--
I to nie jest fajna książka jest nudna tylko ciekawe jest to że po przeczytaniu tej książki przez ludzi w czasach romantyzmu zwiększył się wskaźnik samobójstw w Europie i we Włoszech (Medoilan dokładnie) kościół wykupił cały nakład bo książka niby była szkodliwa dla społeczeństwa :) Świat od samego początku jest pokręcony xD |
Witam, to mój pierwszy kontakt z tak wysublimowaną społecznością na forum, w tak jakże poważnym temacie. Zabrzmiało jak ironia, ale w żadnym wypadku ! :D
Tak Was czytam, czytam i zastanawiam się w jaki sposób Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych doszła do wniosku, że co trzeci Polak to abstynent ? Na kim oni te badania robili ? AlkoHOOLicy :lol: Chory jestem to się przyłączę do dyskusji , przynajmniej jest z kim słowo zamienić. |
Cytat:
|
Zajrzałem do transferowego i tak tam marudzą wszyscy, jak baba w ciąży. Nie testujemy - źle, testujemy - źle, bo 18 letni brazylijczyk, o którym forum nie słyszało.
Jakbyśmy zaprosili OBOP i zrobili badania, to by pewnie wyszło że 80% tego tematu już zwiastuje koniec Wisły. 75 % by najchętniej wywiozło Cupiała na taczkach. 98% nie wie o czym pisze. 65% zmienia opinie średnio co dwa dni. 99,9 % swoją wiedzę wynosi z Football Managera. 57% zamiast pisać na forum, powinno się przygotowywać do egzaminu gimnazjalnego. 23 % do matury 14% do sesji 4 % do roboty 2 % do następnego dnia, który minie im na przesiadywaniu na forum z puszką piwa w lewej ręce, a prawej na zmianę w majtach lub na myszce.... Dramateiro ;P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
haha też to na dzisiaj mialem i też dostałem ****e ;D ( tyle ze u mnie bynajmniej nie była to pierwsza ;D) |
W życiu nie byłem na tym forum w dziale sportowym:-D
|
Nie czytając tego nic nie straciliście.... w mojej opinii ( 17latka ) straszna kicha!:P
|
dlatego własnie wolałem jedyneczke wychaczyć ;D
|
co robić w taką nudę ? poradzicie coś ? :D już z nudów zrobiłem nawet zadanie z Angielskiego co mi się nigdy nie zdarzyło :D :-p .
|
ja np. ide do kina na 20 ;) na Transportera 3 tak nawiasem był juz ktos ? dobry film ?
|
słyszałem od znajomych że podobna żadna rewelacja :D do kina się wybierałem wczoraj ale jak już zajechaliśmy to nas nie wpuścili bo tak byliśmy naje***i, i straszne bydło zrobiliśmy :P
|
Jelon, co do Transportera 3 to gorszy od 1 lepszy od 2 :) Żadna rewelacja, strzelanka, pościgi, mordobicie. Ale dobrze się oglada :)
|
Film całkiem fajny tylko sceny walki troszkę przesadzone! :D Mnie też się strasznie nudzi bo od poprzedniej soboty chory jestem i z domu nie mogę wyjść:P
|
Cytat:
I co ? Po 100 latach Absynt wrócił na nasze półki :) Tak jak ta ksiązka :) ktoś rzucił że chory że czyta że alkoholicy - skąd takie wnioski Robaczku? :D |
absynt jest w Polsce dozwolony??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam wszystkich :)
Ponoć dziś jest najgorszy dzień w roku :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl