Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

Daniel Alves 05.04.2010 13:48

Skorża w Legii wg. goool.pl

SpoXsteR 05.04.2010 13:52

http://goool.pl/ekstraklasa/1635-skora-w-legii-.html

!!IRIVER!! 05.04.2010 14:36

Tylko oni o tym piszą, wg mnie to na razie dziennikarskie bzdety. Pożyjemy, zobaczymy.

7 kotów 05.04.2010 14:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Daniel Alves (Post 881076)
Skorża w Legii wg. goool.pl

Jest szansa ze wreszie powygrywamy z Legia seryjnie. : )

Krissu 05.04.2010 14:53

Grzelak odchodzi z Legii po tym sezonie.Trzeba będzie wysokiego napastnika poszukać.

Eustachy 05.04.2010 15:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 881098)
Grzelak odchodzi z Legii po tym sezonie.Trzeba będzie wysokiego napastnika poszukać.

Teraz to mozna miec watpliwosci czy Grzelak rzeczywiscie odchodzi, wszak Skorza zawsze podkreslal jaki z niego znakomity player jest :D

Ps. ciekawe czy na pierwszej konferencji uslyszymy, ze Maciek od zawsze marzyl o pracy przy Lazienkowskiej, gdzie u boku mysliwego pobieral swe pierwsze praktyki trenerskie ? :-)

felipe 05.04.2010 15:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 881103)
Ps. ciekawe czy na pierwszej konferencji uslyszymy, ze Maciek od zawsze marzyl o pracy przy Lazienkowskiej, gdzie u boku mysliwego pobieral swe pierwsze praktyki trenerskie ? :-)

Na pewno, "złotoustością" to Maciej akurat zawsze przodował :)

Eustachy 05.04.2010 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 881106)
Na pewno, "złotoustością" to Maciej akurat zawsze przodował :)

I tak sobie pomyslalem, ze z tego wzgledu to ktos wymarzony dla Waltera. W iluz programach na N-ce czy innym TVN-ie moznaby by Macka zainstalowac w roli goscia, to ciezko nawet zliczyc. W dodatku obaj reprezentuja ta sama opcje polityczna, co jakby nie bylo musi stanowic kolejny plus :)

Mario Nh 05.04.2010 15:45

Citko: Okuka nie miał pojęcia o niczym...

wisl@k_TS 05.04.2010 15:55

Ja bym wolał Maćka do Amiki i niech tam zmienia styl na "wysokiego napastnika" :D

Billy 05.04.2010 17:15

Oj ciekawie byłoby jakby to była prawda... Co do seryjnego wygrywania z Legią to nie byłbym tego do końca pewny. Zobaczymy co z tego będzie.

Oldpara 05.04.2010 19:02

Zaczniemy seryjnie wygrywać z Legią, a oni zaczną seryjnie zdobywać Mistrza Polski :(
Obym się mylił, i oby to była plotka.

SpoXsteR 05.04.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 881177)
Zaczniemy seryjnie wygrywać z Legią, a oni zaczną seryjnie zdobywać Mistrza Polski :(
Obym się mylił, i oby to była plotka.

wtedy sie okaze kto woli wygrac z Legia / Amika 5-0 w imie straty Mistrzostwa Polski :D

wolfy 05.04.2010 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 881118)
Ja bym wolał Maćka do Amiki i niech tam zmienia styl na "wysokiego napastnika" :D

Tym bardziej, że Lewandowski pewnie po tym sezonie odchodzi:lol:

Przyznam szczerze że nie mam nic przeciwko temu, żeby Skorża rozmontował Amikę:>

tommiyacht 05.04.2010 19:30

nie łudźmy sie że Maciek bedzie pierdział w stołek na nowy sezon. Mysle że jak nie wojskowi to amikorz, o ile ten ostatni nie zdobędzie majstra.

libero 05.04.2010 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 881179)
wtedy sie okaze kto woli wygrac z Legia / Amika 5-0 w imie straty Mistrzostwa Polski :D

Dokładnie. Już słyszę te lamenty "I na co nam zwycięstwa z Legią i Amicą, MP było najważniejsze"
Jestem zdania, że Skorża przyjedzie tu z Legią, złoi nam dupę, potem na konferencji pomeczowej zachowa się z pełną kurtuazją wobec piłkarzy Wisły i Jej kibiców i pojedzie do Wa-wy, a nam zostanie "trampek w gębie".

flamengista 05.04.2010 21:03

No to liga będzie ciekawsza.

Oldpara 05.04.2010 21:10

Mam nadzieje, że pójdzie do Górnika. Awansu do Ekstraklasy jeszcze nie ma w swoim portfolio :), a wtedy nie pogra przeciwko Wiśle.

JrQ- 06.04.2010 10:22

Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było.

Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer.

Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4.

Maciuś 06.04.2010 10:29

A ja tam swoje wiem na temat tzw. polskiej szkoly trenerow.

emjot 06.04.2010 10:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 881273)
Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było.

Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer.

Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4.

przepraszam ale jakim jest trenerem?
świetnym :lol: :lol:
polska myśl szkoleniowa :lol:

pan Dudi 06.04.2010 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 881273)

następny, który pisze rzeczy zupełnie oderwane od rzeczywistości. Mam pytanie, do takich jak Ty- piszecie, żeby w ogóle coś pisać, czy wierzycie w te swoje brednie? Pokaż mi w Legii tą "o wiele większą kasę na transfery". Pokaż mi gotówkowe transfery Legii z ostatniego roku. A teraz porównaj to sobie z sytuacją w Wiśle.

I łaskawie skończ pisać bez sensu.

Pokazał jak świetnym jest trenerem. Owszem. 3 i 4 lata temu, kiedy miał samograje, a nie drużyny. Potem chyba postanowił zamydlić wszystkim oczy, bo bał się oferty z Realu, a przecież miał w Wiśle tyle do zrobienia.

I na koniec pytanie, czy dobry trener na siłę próbuje dobrać zawodników do swojej gównianej taktyki (czyli "wyjeb piłkę w przód na wysokiego napastnika"), czy stara się dostosować taktykę do tego, co ma, aby piłkarze mogli ją jak najlepiej wykonywać?

Znając życie, niedługo zaczną się tu wpisywać " prawdziwi kibice Wisły" życzący Skorży przyjazdu do Krakowa z Legią i zlania dupy Wiśle.

I nie piszcie tu o porażkach z Legią i Lechem, bo chodzi o pierwszą od 52 lat pierwszoligową porażkę z parchami, plus największą w historii klubu kompromitację na arenie międzynarodowej i styl gry drużyny doprowadzający do wymiotów ludzi oglądających mecze w jej wykonaniu. Nie widzieliście tego, fanatycy Skorży?

JOSE 841 06.04.2010 14:45

po pierwsze prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża po drugie Legia chce pojednania z kibicami a zartrudnienie Skorży jako byłego trenera odwiecznego rywala Legii tylko by pogorszyło sytuacje z kibicami po trzecie zatrudnienie Skorży na Łazienkowskiej graniczy z cudem tak samo jak Mourinho który miał by zawitać na Reymonta po zakończeniu sezonu

martinius028 06.04.2010 14:53

A tak z innej beczki Ćwielong będzie grał przeciw Wiśle w najlbliższym meczu?

Tomgoo 06.04.2010 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martinius028 (Post 881417)
A tak z innej beczki Ćwielong będzie grał przeciw Wiśle w najlbliższym meczu?

Przecież został sprzedany,a nie wypożyczony. Więc jak go trener wystawi to zagra.

saklak1906 06.04.2010 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 881188)
Tym bardziej, że Lewandowski pewnie po tym sezonie odchodzi:lol:

Przyznam szczerze że nie mam nic przeciwko temu, żeby Skorża rozmontował Amikę:>

A przy okazji dal im dwa mistrzostwa i lidera w trzecim sezonie totalny demontaz nam zafundowal

pan Dudi 06.04.2010 15:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 881412)
po pierwsze prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża po drugie Legia chce pojednania z kibicami a zartrudnienie Skorży jako byłego trenera odwiecznego rywala Legii tylko by pogorszyło sytuacje z kibicami po trzecie zatrudnienie Skorży na Łazienkowskiej graniczy z cudem tak samo jak Mourinho który miał by zawitać na Reymonta po zakończeniu sezonu

Który klub w takim razie typujesz na następny dla Skorży? Odrę W.? Czy Piasta? Pójdzie do Legii lub Amici. Nie ma innego wyjścia.

Cytat:

A przy okazji dal im dwa mistrzostwa i lidera w trzecim sezonie totalny demontaz nam zafundowal
Ta, niech wygra ligę, a potem dostanie w czapę od Levadii, która to potęga obnaży prawdziwą siłę tej zasranej ligi i drużyny przez Macieja kierowanej.

Zwitter 06.04.2010 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 881426)
Ta, niech wygra ligę, a potem dostanie w czapę od Levadii, która to potęga obnaży prawdziwą siłę tej zasranej ligi i drużyny przez Macieja kierowanej.

Skąd wiesz, że jak wygramy ligę nie będzie powtórki z Valerengi czy Tibilisi?

Pablooo 06.04.2010 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 881412)

Bzdura, bzdura, bzdura...
Nie wiesz - nie pisz.

Marcinnno 06.04.2010 16:56

http://wisla-online.pl/news/skorza-n...podpisalem-983

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl