![]() |
Ja pamiętam ten mecz, jego pierwszy mecz u nas.Nadzieje były spore, pewnie jak to często bywa - nieuzasadnione.45 minut, fatalna gra i wejście Cantoro któremu kończył się kontrakt.Właśnie niewypał z Gołosiem który był kreowany na następce Mauro, spowodował nowy kontrakt dla Argentyńczyka.Kontrakt za którym bardzo oponowałem ale który jednak jak się okazało, był błędną decyzją - Tak jak zatrudnienie Konrada.Gdzie uważałem i uważam go za sympatycznego i pracowitego kolesia, tyle że Wisła to za wysokie progi + późniejsze fatum na czele z boreliozą.
Fajnie że wraca do piłkarskiego życia ale nie czarujmy się - jeśli komuś pomoże to raczej nie nam - realnie może wrócić do gry w przyszłej rundzie a w czerwcu kończy mu się kontrakt. |
|
Cytat:
|
Jak ktos jest ciekaw co naprawde potrafi Kirm to polecam
mecz Słowenia - Rosja Własnie ograł w jednej akcji 3 ruskich jak chciał cholera po meczach Wisły to nie wiedziałem że, on dryblowac umie |
A gdzie oglądasz ? Bo mi te odnośniki z soccer-live nie działają coś :/
|
|
Ruscy nie wytrzymują. Brawo sędzia. Chamstwo trzeba tępić.
|
sop://broker.sopcast.com:3912
to u góry w mój serwer --> serwer obsługiwany Channel - 76311 |
Jak tak dalej pójdzie, to Kirm moze okazać się złotym strzałem.
Sprzedamy go za ładnych parę mln, dzięki grze w reprezentacji :) |
Nie działa, jakieś hasła trzeba
a ten link z atdhe tnie jak... |
No chyba jeszcze się nie zdarzyło aby piłkarz z ekstraklasy jechał na mundial (piłkarz zagraniczny), teraz mamy juz Muchę, Costlego i daj boże Kirma, a i moze Junior pojedzie;d
|
no i Kirmo na mundialu!!! Bravo!!!
|
Kirm jedzie na mundial! :) Brawo!
|
No gratulacje :P Jeszcze tylko Żunior ;)
|
Hahaha Słowenia pogromca holenderskiej szkoły trenerskiej.
A Ruscy nie umieją przegrywać. |
wyjazd Kirma na Mundial 2010 ma same plusy dla Wisły
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieje, że Kirm poszaleje na Mistrzostwach i jego cena skoczy do kilku milionów euro :)
|
Kolejny argument do mojej teorii, że obcokrajowca łatwiej wypromować :)
Brawo Słowenia, wielki sukces. Ostatni to chyba jeszcze z Zahoviciem jak awansowali w 2000 roku do EURO.\ E: MichauSzczu, faktycznie. Furory nie zrobili, no ale grupę mieli ciężką. Jak by nie patrzeć, kraj niewielki, a piłkarsko są bardzo mocni. |
Grali jeszcze na MŚ w 2002
|
Slovenia to nie są ogórki,pod względem techniki nie mają się czego wstydzić to nie przypadek, że awansowali.
Kirm w Wiśle a tam to zupełnie inny człowiek miedzy innymi dlatego że Słovenia potrafi grać piłką i wymienić więcej niż 3 podania. |
Macie jakies ciekawe linki gdzie mozna zobaczyc mecz Kostaryki?
|
Cytat:
Kirm w Slowenii ma wieksze zaufanie od partnerow co przeklada sie na wiekszą jego swobode w rozgrywaniu akcjii. W Wisle albo ktos na niego krzyczy ,albo sam idzie z pilką zamiast mu podac,-tu chodzi mi gl o Maleckiego. Nie dziw ze trudno mu sie u nas "rozkrecic" |
Cytat:
|
No to teraz Kirm wróci podbudowany i pewny siebie. Teraz na jego miejscu na jakiekolwiek pyskówki Małeckiego bym odpowiadał, w ogóle jak teraz Małecki będzie do niego sapał to to będzie co najmniej śmieszne.
Niech jeszcze Andraż nastrzela bramek pejsom to już w ogóle będzie zajebiście ;) |
To rzecz oczywista że jak się ma lepszych partnerów to i samemu gra się lepiej, a że Słoweńcy mają lepszą pakę niż my to tez oczywistość - Choć ta metamorfoza dziwi mnie bardzo - jeszcze nie dawno to byli chłopcy do bicia.
|
Proszę Ciebie, kiedy Słowenia była chłopcm do bicia? Zawsze przynajmmniej sredni pozom europejski. Mnie osobiscie zaskakuje metamorfoza Bośni i Hercegowiny.
|
Cytat:
Ale zgadzam się że B&H zrobiła jeszcze większy postęp.Przypuszczam że gdyby trafili np do naszej grupy, to by ją wygrali. |
Junior w 1+wszym składzie w meczu z Urugwajem, mam nadzieję ze cos wcisnie Kostaryka :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl