![]() |
Kto komentuje z Borkiem?
|
Kołtoń, zdaje się.
|
Cytat:
No i 0-0 jak na razie |
Tak właśnie myślałem, bo Wichniarka zachwala niesamowicie ;)
|
Jak sie za bardzo podnieca wszystkim co jest zwiazane z Amika to Kolton..
|
Co oni tak pieją nad gra Lecha ? ja tam nic specjalnego w tej grze nie widze a Ci podniecaja sie jakby Lech cisnal Sparcie non stop .
Lubie ten "obiektywizm"... |
Po pierwszej połowie można powiedziec tyle. Tacy azerowie są groźniejsi niż czesi. Widać, że Sparta bez formy, strasznie się denerwują, nie ma przyspieszenia. Tacy azerowie jak im się pozwoli trochę pograć to atakują jak szaleni. To jest ostrzeżenie dla Wisły :) Co jeszcze o meczu można powiedzieć...Lech ma szansę ale czuję że nie odważą się mocniej zaatakować w 2 połowie i to będzie błąd. U siebie powtórzą wynik z Interem i tyle...Sparta słaba, na ich miejscu atakowałbym
|
To jest ta Sparta ktora miala rozgromic Lecha? Chyba niektorzy za duzo siedza przy Football Managerze.
|
Cytat:
|
Sparta może zagrozić tylko ze stałych fragmetnów tak jak mówili. Lech ma szanse wygrać i liczę, że wykorzysta szansę! Jedyne co musz±, to ... stworzyć więcej okazji bramkowych ;)
|
Ale ta Sparta słaba...
Jedynie gra Sionko.... P.S Do Wislackich fanów kuchenkorza. To ****a, że jak Sparta to praktycznie ich ostatnia poważna przeszkoda do LM.A gdy wejdą do LM, zobaczymy mistrzostwa w nadchodzących latach jak świnia niebo. Radzę się zastanowić, a nie ślepo patrzeć się na jakieś śmieszne punkty, które dadzą nam tyle co nic.Musimy liczyć na siebie jeśli chcemy być rozstawieni. |
Nawet dobrze Lech gra ale i tak pewnie Czesi coś wcisną - polskie druzyny czy graja dobrze czty zle zawsze takie mecze przegrywaką.
Ładne zachwanie tego Czecha co zawolal lekarza mimo, ze sedzia i jego koledzy nie przerwali gry gdy Drygas leżał - mógł sie chlopak udusić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sparta rzeczywi¶cie słaba. Widzieli¶cie na trybunach tego czeskiego metala ? :D |
Tylu długich piłek co Sparta dziś przez 45 minut zagrała to nawet skorżowa Wisła przez pół rundy nie miała, strasznie przeciętny zespół, już widać, że Lech miał farta w losowaniu, niezależnie od tego jak to wykorzystają, czy Sparta coś ukłuje. No ale trzeba też oddać że w obronie Czesi są twardzi, solidni, bezkompromisowi, stąd o bramki pyrom łatwo nie będzie.
|
Jeśli Sparta awansuje, to nie po łatwym 3-0 (szkoda). Tak jak wielu pisało, mecz meczowi nie równy. Jeśli ktoś myślał że Lech zostanie rozniesiony przez Spartę 3-0 bo męczył się z Azerami to był naiwny. Mecz meczowi nierówny.
Ja upatruje szansy dla Sparty w tym że nie stracą gola. Nie muszą wygrać , byle nie stracili gola. W Poznaniu paradoksalnie przy remisie 0-0 w Pradze będzie im się grało lepiej. To Lech będzie atakował a każdy remis bramkowy premiuje Czechów. Zobaczymy jak będzie. Na razie nie wygląda to dobrze. |
Pozdrowienia dla wszystkich debili, którzy kibicują drużynie, która stoi za flagą z przekreśloną Biała Gwiazdą.
|
Widać że czesi nie grają w najmocniejszym składzie, ciekawe czy do rewanżu sie wykurują.
Czesi komentatorzy dobrze przygotowani, wiedzą że Dygas nie grał nic wcześniej w pucharach ani w lidze. Zachwalają Arboledę. Zna sie te języki :P Poznański futbolistu uwidział żółtu kartku. - Wojtkowiak wyłapał :P |
Cytat:
|
Rozumiem Jadze, zrozumiem jeszcze Ruchowi, ale drużynie, której kibice są na równi Anty Wiślacko i pro Amicowo, to nie mogę pojąć za nic.
|
ja tam nie widziałem powodu, żeby Amice nie kibicować, jakby Lech grał, to co innego. no, ale wywiesili tę nieszczęsną szmatę i zmieniłem zdanie ;p
|
Sparta zaczeła troche grać albo mi sie wydaje ?
Troche tych podań kombinacyjnych zaczeło im wychodzić. Zobaczymy która drużyna tak po 60-tej minucie lepiej będzie wyglądała. Bo wtedy zazwyczaj już czuć troche zmęczenie. Widzieliście tą czeszkę co z napojem szła ? :D |
Ten Peszko to cienias jest. Miał sezon życia, a teraz pewnie wróci do swojej prawdziwej średniej czyli 0 goli na sezon :) i dobrze dla nas.
|
No cienias i do tego też wyłapał właśnie żółtko.
fajnie mówią - PEŚKO. |
Cytat:
|
Sparta cały czas słabo, taktyka ala Skorża zyskuje popularno¶ć za granic±:rotfl:
|
Cytat:
|
ee kuzwa mac.. Amikowiec ich przejdzie.. najgorsze jest to ze w 4 rundzie moga trafic na jeszcze wiekszych lolkow niz ta Sparta, i bramy z milionami euro i zawojowaniem ligi na kilkanascie lat stoja przed nia otworem
|
Cytat:
|
Ten Kołtoń mnie w.....ia niemiłosiernie.Mecz na słabiutkim poziomie.Jak na razie bliżej ustrzelenia czegoś jest Lech... :/
|
Cytat:
|
Znajac zycie i szczescie Lecha to jesli przejda Sparte ( myslalem ze ta ich pojedzie ale widze ze graja piach i mert mułu ) to wylosuja jeszcze wiekszego slabo przygotowanego przeciwnika i bedzie LM :D
|
Cytat:
nie ma takiej sily ze by mnie przekonac zeby kibicowac temu tworowi pod nazwa Amika |
Cholera, ci¶nie Lech...
|
Panowie, może w miare to im wychodzi ta gra ale nie takie mecze się przegrywało. :D
Spokojna głowa. Obie drużyny nic nie grają, a jak wiadomo ciężko przewidzieć wynik jak grają dwie słabe drużyny. Karne w poznaniu jak znam życie :D |
Cytat:
|
Peszko to panienka a nie piłkarz.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ty jeste¶ kibicem Wisły czy urwałe¶ się z choinki albo kuchenki? |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl