![]() |
Bedzie mozna zobaczyc ten mecz gdzies na cyfrze czy tylko sopcast zostaje ?
E: Dzieki, mam zeza na astre ;) |
Czy ktokolwiek śledzi losy Diaza radzi sobie w tej Belgii?
|
Raz widzialem, ze dostal zolta kartke wiec gral ale teraz to nie mam pojecia czy gra w podstawowym skladzie. Tym bardziej, ze czasami ogladam lige belgijska :)
|
Są w kadrze na mecz Bracia?
|
Trabzon prowadzi 1-0, gola strzelił ziomek z 18, zajebisty strzał z dystansu, a co do obecności któregokolwiek z braci to Piotrka nie ma napewno na boisku, Pawła raczej też chociaż mam jeszcze wątpliwości
|
|
Czytałem dziś że Brożkowie dziś jeszcze nie zagrają bo mają zaległości w Treningu :P
W czasie kiedy Trabzon był na pierwszym zgrupowaniu to Brożkowie Mieli Przerwę :P Zajebistą strzelił bramkę Tayson :P chyba że się mylę :P W następnym tyg przyjadą do Krakowa pożegnać się z kolegami z klubu Miejmy nadzieje że w następnym sparingu Bracia zagrają |
Cytat:
|
Oglądam od 10 minuty, Brożków jak narazie nie ma, Piotrek już widzę niestety czeka go ława, :) oni chyba od początku przygotowywali go do roli rezerwowego, koles z Trabzonu przyjmuję sobie piłkę lewą nogą po czym gra crosa przez całe boisko prawą nogą.
|
Cytat:
Piotrek przyja by sobie lewą i zagrał równiez lewą. |
Piotrek by sobie przyjął ;d ? nie no żartuje ;p ale raczej ciężko mu będzie wstać z ławki
|
Nie chcę być złym prorokiem, ale na wiosnę Brożek Brothers mogą nie powąchać murawy.
|
Może Trabzon chce mieć mocną ławkę. Też ważne jeśli walczą o mistrzostwo :)
|
Cytat:
Za tydzień Schalke gra już w 18-stej kolejce Bundesligi, a tu Trabzon jedzie już ich 3:0, a mogło być z 5:0. |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.clubbrugge.be/en/season/team/junior-diaz |
Cytat:
|
A jak tam zagrał Arek Głowacki? (Bo niestety nie ogladałem.)
|
Solidnie, ale zmieniony na początku II połowy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Choć z drugiej strony, z ich przyjścia zrobili taki show w mediach, że albo mają tak świetny marketing, albo tak na nich liczą ;) |
Cytat:
Swoją drogą, Mirek jest jednym z naszych ulubionych grajków, strasznie go lubiłem. Ma nawet taryfę ulgową na opowiadanie bredni w c+ :) |
Turcy nie mogli zrozumieć, że Szymek ma już tak wyniszczone nogi, że nie może już poważnie kopać piłki. A szkoda, bo naprawdę szło mu rewelacyjnie w Turcji. A jakby nie patrzeć - ma tyle lat co Sobolewski.
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
ale by to było piękne, przywitać tak Adasia na wiosnę na R22 :D |
Przywitać adasia i złamać mu kariere jak jednemu judaszowi- Dolha - co? ty wiesz co!!! to byloby piękne!!!
|
|
i bardzo dobrze! nie mamy Pawełka w Wiśle to sobie go chociaż w akcji pooglądamy w reprezentacji :)
|
Olo Moszkalewicz szaleje na Amber Cup! ;)
|
Sarnat dopiero szaleje
|
To Wy chyba Jopa nie widzieliście tam!
|
Napiszcie coś o tym turnieju? nie wiem na jakim kanale leci...
|
Orange Sport Info, jest skład OldBoyów Wisły, grają między innymi Jop, Olo, Szymek, Stolarczyk...
|
Cytat:
|
Braci sie nie traci :D
|
Jakieś pojebane te zasad i Wisła nie awansowała do półfinału ;(
|
E co tam sie stalo ? Wyszedlem z domu na chwile po meczu ze Slaskiem
|
Z tego co jednym okiem widziałem, to Mati Borek się wykłócał z sędziami i zrobili małą tabelkę, w której Wisła spadła na 3 miejsce.
|
Nawet na towarzyskich turniejach jakies przekrety, ja .......e, polska pilka to dno
|
Nie ogarniam co oni tam zrobili.
Dla Wisły grali : Moskalewicz, Jop, Sarnat, Stolarczyk, Szymkowiak i Grzegorz Lewandowski. Z byłych piłkarzy widzieliśmy też m.in. Majdana czy Dawidowskiego. Grał też Wojciech Kaczmarek w bramce Śląska. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl