Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Porady bukmacherskie (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bukmacherki nadszedł czas... czyli nasze kupony (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=104)

nbns 05.11.2009 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 812404)
O, kolejny tutaj amator szybkich "pewnych" pieniędzy. :lol: Jeśli chcesz grać tak, jak gra speedy, to musisz mieć wolny z tysiączek, żeby w razie czego nie musieć iść na żebry po wtopie. A co do kuponu speedy'ego to piękna sprawa. Expekt nie robi problemu z wypłacaniem takich kwot?

Ja natomiast mam problem z betssonem. Trafiłem nocną nhl, kupon niby ma status "wygrany", a kasy ****a na koncie nie ma. Napisałem do nich maila i czekam na odpowiedź. Jak tylko przeleją kasę, to się od nich zawijam, bo szkoda zdrowia na szarpanie się z takim bukiem.

no powiedzmy ze mam pewien budzet... gram swoje typy lecz przesladuje mnie od pewnego momentu pech zwiazany z jednym meczem który mi zawsze nie wchodzi... i dlatego licze ze speedy pochwali sie swoimi typami na weekend :) moze skorzysta ktos na tym ;)

Wisła V 05.11.2009 17:48

taki kuponik żeby było co sprawdzać;)

Ottawa-Tampa Bay (zw.)____________1___________1.52
Ajax(strzeli/niestrz.)________________1___________1.20
Roma-Fulham______________________1___________1.70
Anderlecht-Timisoara________________1___________1.60
Galatasaray(strz./niestrz.)___________1_____________1.20
Levski S.-Salzburg__________________2____________2.20
Sporting L.-Ventspils________________1____________1.22
Minnesota-Vancouver(zw.)___________2____________1.90

stawka;2zł
Kurs ogólny;30,36
zakładana wygrana;54,70zł

komentarze mile widziane;)

kacap 05.11.2009 19:47

Anderlecht - Poli - 1x
D.Zagrzeb - Ajax- x2
Heerenveen- Hertha - 1x
Sturm Graz - Pao - x2
Levski S. - Salzburg - x2
D.Bukareszt - Galatasaray - x2
Genoa - Lille - x2
Rapid W. - H.Tel.Aviv - x2
FC Kopenhaga - PSC - X2

bardzo ostrożnie za 2 zł w STS - 26.30 zł.

===

Lechia - Korona - 1x
Śląsk - Piast - 1x
Polonia W - ksc - 1x
Wisła - Legia - 1x
GKS - Arka - 1x
Ruch - Jaga - 1x

50 zł - do wygrania 101.70 zł. STS

====

Gorzów - Kluczbork - 1x
Warta P. - Łks Łódź - 1x
Katowice - Pogoń - x2
Podbeskidzie - Sandejca - 1x
Ząbki - Stalowa Wola - 1
Motor - Flota - x2
Wisła Płock - Znicz - 1x
Kszo - Górnik Zabrze - x2
Widzew - Gornk Łęczna - 1

2 zł - 20 złoty do wygrania. STS

====

Ruch - Jaga - 1
Gks - Arka - 1
Wisła - Legia 1
Polonia W. - ksc - 1x
Śląsk - Piast - 1
Lechia - Korona 1x

za 2 zł - 21 zł . Sts

1q2 05.11.2009 20:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbns (Post 812552)
pech zwiazany z jednym meczem który mi zawsze nie wchodzi...

Oj uwierz że ten pech prześladuje większość grających - gdyby nie on to byłbym bogatym człowiekiem:)

A ostatnio mi też nic nie idzie - więc gram symbolicznie

Dziś Valencja,Genoa,AEK,Cluj

Pawel.Busko 05.11.2009 21:13

Nie dostal nikt zawalu podczas meczu Genoa?;) Jeszcze Ukraincy z Doniecka wygraja i Gracy. Oby wygrali...

bartek89TS 05.11.2009 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pawel.Busko (Post 812732)
Nie dostal nikt zawalu podczas meczu Genoa?;) Jeszcze Ukraincy z Doniecka wygraja i Gracy. Oby wygrali...

Ja byłem blisko zawału jak zobaczyłem że Valencia w prowadząc 0:2 w 3minuty straciła 2 gole i mecz zremisowała, a co za tym idzie?spierdo..ła mi kupon!:-/

Zwierze 05.11.2009 21:41

Ja na szwabach jestem 75 w plecy bo nie potrafią jednej bramki słabemu Celticowi strzelić :/

pan Dudi 05.11.2009 22:47

Moje oficjalne stanowisko po dzisiejszych meczach jest takie, że jebać europejskie puchary. :foch: Ligi europejskie i hokej amerykański. Reszta to chwdp.

iiYama 05.11.2009 22:47

Poniżej moje dwa kupony "pół żartem, pół serio". Główkuje i nie chce wejść to może chociaż dla zabawy los się uśmiechnie ;)

Na dziś wieczór:
Unam Pumas - America de Mexico (Podwójna szansa) X2 1,41
Columbus Crew - Real Salt Lake (Typ) 1 1,60
Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins (Typ) 2 2,50
Utah Jazz - San Antonio Spurs (under/over 199.5) (Totals) 2 1,85

I na jutro:
Bayer 04 Leverkusen - Eintracht Frankfurt (Typ) 1 1,40
Wisla Krakow - Legia Warszawa (Typ) 1 1,85
Marmi Lanza Verona - Andreoli Latina (Typ) 1 1,20
SM Caen - Tours FC (Typ) 1 1,55
Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks (Typ) 1 2,25

Oba po piątaku...

FredzIo 05.11.2009 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 812414)
Co proponujecie na Lige Europejską?
Po wczorajszym gdzie wszedl mi tylko Inter jestem na 0, a dzisiaj sproboje tak.
Anderlecht - Poli Timisoara 1 1,60
Anderlecht po 3 meczach, choć prowadzi w grupie ma tylko 5 punktów. Timisoara w swojej lidze gromi wszystkich, lecz na LE jest zwyczajnie za słaba. Udało im się u siebie zremisować z Anderlechtem, ale teraz nie sądze by na wyjeździe potrafili urwać punkty.
Fenerbahce - Steua 1 1,57
Tu podobna sytuacja, różnice punktowe w grupie są niewielkie. Steaua jest ostatnio w nie najlepszej formie i w 3 ostatnich meczach LE nie strzeliła nawet gola. Turcja to trudny teren. Myślę, że Fenerbahce da radę.
AKO 2.51

I oprócz tego

D.Bukareszt - Galatasaray 2 2,25
D.Zagrzeb - Ajax 2 2,0
Sturm Graz - Panathinaikos 2 2,35

2 z 3

113 zł na czysto.

Speedy 05.11.2009 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 812404)
Expekt nie robi problemu z wypłacaniem takich kwot?

Nie miałem jeszcze problemu z wypłatą, max 2 dni i kasa jest na koncie.

Jeśli mam się o coś przyczepić to limity, już kilkakrotnie nie zezwolono mi na grę za wysokie stawiki..
tj chce postawić dajmy na to 400, zezwolono mi tylko na 201.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbns (Post 812385)
masz jakies ciekawe typy na weekend?? chodzi mi własnie o 3-5 meczy zeby obstawic za grubsza kase??

jeśli dodam, że miałem serie 19 kuponów bez wygranej też będziesz chciał typy ? :p

Wole się nie udzielać, bo ludzie się rzucą, obstawią wszystkie oszczędności, żaden mecz nie wejdzie, kasa przepadnie, będzie płacz, zgrzyt, rodziny się rozlecą i wszystko spadnie na mnie :foch:

Obejrzyj sobie film "Podwójna gra (Two for the money)", wszystko zrozumiesz :-)

----------------------------------------------------------------------------
A jeśli tak bardzo się napaliłeś to jakbym miał grać to coś z tego:
Zagłębie Lubin kurs 2,30 1-2
Bayer Leverkusen 1,45 4-0

Wolfsburg 3,10 1-2
Aston Villa 1,75 5-1

Man City 1,30 3-3
Juve 1,85 2-5
Hamburger 2,20 2-2
Hertha 2,20 (Wichniarek się dzisiaj przełamał to walnie hattricka ;p) 0-1

Valencia 1,50 3-1
Real Madryt 1,95 2-3

Oczywiście grasz na własne ryzyko, bo jak wejdzie z tego połowa to będę się cieszył.

edit: w sumie lepiej niż przypuszczałem :)

Pawel.Busko 05.11.2009 23:08

FredzIo gratuluje;) Mi równie| sie udalo 100 ZL do przodu;)

fialo 05.11.2009 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 812786)
Moje oficjalne stanowisko po dzisiejszych meczach jest takie, że jebać europejskie puchary. :foch: Ligi europejskie i hokej amerykański. Reszta to chwdp.

Zdecydowanie popieram Twoje stanowisko. To co zrobił wczoraj Liverpool i dzisiaj Valencia jest dla mnie nie do ogarnięcia.

FredzIo 05.11.2009 23:36

To jako że jestem rozpromieniony wygraną typuje weekend:

Lechia Gdansk - Kielce Korona 1 1,9
Korona w 5 ostatnich meczach przegrała 4, po remisie z Dolcanem Ząbki udało jej sie wywalczyc awans w dogrywce. W takiej formie nie sądze by dali rade Lechii w Gdańsku. Oprócz tego na niekorzyść Korony działają osłabienia, spowodowane sporą ilością czerwonych i żółtych kartek w ostatnich meczach.
Polonia Warszawa - Cracovia Krakow 1 1,7
Cracovia to po prostu najsłabsza drużyna w naszej ekstraklasie. Wiemy wszyscy, że miejsce Cracovii jest w 1 lidze, ale musimy poczekać do następnego sezonu, aby stało się to faktem. Lechia to średnia ligowa drużyna, która ze słabszymi sobie radzi, a z lepszymi przegrywa. Tak też będzie w tym przypadku.
AKO 3.23

Ponadto:
Odra Wodzislaw Slaski - Zaglebie Lubin X 3,0
Ruch Chorzow - Jagiellonia Bialystok X 3,35
Slask Wroclaw - Piast Gliwice X 3,6

2z3

Verinho 05.11.2009 23:38

Liga Europejska = Liga Cudów , dzisiaj aż 15 czerwonych kartek, niezły wynik , ja trafiłem na Twente , Fenerbahce i Anderlecht także przody a jutro za 50 dyszek na Wisłe i Lechie , powodzenia dla wszystkich

1q2 06.11.2009 02:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 812786)

Nie zapominaj o hokeju europejskim - imo jest bardziej przewidywalny niż NHL ,choć oczywiście szału jakiegoś nie ma, do tego dochodzą niższe współczynniki a system każdego hokeja , powoduje że prawdziwe żniwa mamy dopiero luty/marzec.

Wisła V 06.11.2009 07:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła V (Post 812562)
Ottawa-Tampa Bay (zw.)____________1___________1.52
Ajax(strzeli/niestrz.)________________1___________1.20
Roma-Fulham______________________1___________1.70
Anderlecht-Timisoara________________1___________1.60
Galatasaray(strz./niestrz.)___________1_____________1.20
Levski S.-Salzburg__________________2____________2.20

Sporting L.-Ventspils________________1____________1.22
Minnesota-Vancouver(zw.)___________2____________1.90

kur**:-/:-/:-/ jak pech to pech..

farciarz 06.11.2009 11:41

no tez sie nadzialem na Sporting:-/

archi33 06.11.2009 11:59

Taki maly wczorajszy sukces przedstawiam

http://www.voila.pl/181/28fi6/index.php?get=1&f=1

LuKaS TSW 06.11.2009 12:44

a ja dziś sobie zagram under 2,5 w meczach Wisła-Legia oraz Groningen-Heracles

kris8 06.11.2009 13:43

Ja spróbuje dzisiaj zwycięstwo Wisły mimo, że kurs nie powala ale win musi być :) Zresztą wszystko wskazuje na to - Legii się tylko wydaje, że może powalczyć :)

Ostatnio zapisałem się >tutaj< gdzie codziennie dają 20PLN za najlepszy kupon - warto sprobować, może jeszcze ktoś z Wiślaków będzie miał szczęście :)

felipe 06.11.2009 16:06

Zagłębie (bo nie toleruję Odry :D ),Lechia i Wisła to wiadomo

STS

Taki kupon bardziej "życzeniowy" i dla rozrywki wieczornej, dlatego tylko za 10 zł. Do wyciągnięcia 77,90 zł. Na jutro szykuję grubszą rozkminkę...

FredzIo 07.11.2009 16:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamikaze (Post 813608)
Moje propozycje na dziś, opinie bardzo mile widziane:

GKS Belchatów - Arka Gdynia 1
Polonia Bytom - Amica Poznań 2
Polonia Warszawa - Cracovia X2
Atletico Madrid - Real Madrid 2

Wg mnie Polonia stuknie Cracovie. A to że Cracovia nie wygra jest pewne.

LeszekABG 07.11.2009 21:24

Na jutro:
Ado Deen Hag - PSV 2
Valencia - Zaragoza 1
Lille - Bordeaux Bordeaux strzeli bramke
Zenit - Terek Grozny 1
Zilina - Kosice 1
Dinamo Z - Sibenik 1
Metalac - Partizan 2
CSKA Sofia - Slavia Sofia 1
Daugava Riga - Liepajas Metalurgs 2
Skonto Riga - JFK Olimps\ASK Riga 1

Do wyboru, do koloru. Typy wielce prawdopodobne. Powodzenia :P

fialo 07.11.2009 23:41

Jutro polecam West Ham i Chelsea z Premiership, wysokie kursy są.

Dodatkowo ciekawym meczem jest mecz Spartak Nalchick - Dynamo Moskwa, z takiego powodu:

Cytat:

Nalchik przed tygodniem ograł 4:0 Kuban Krasnodar i na trzy kolejki przed koncem rozgrywek miał piec punktów przewagi nad strefa spadkowa czyli własnie nad Krasnodarem. Dzis Krasnodar zremisował 3:3 z FK Moskwa co oznacza, że jesli Nalchik wygra to na dwie kolejki przed koncem zapewni sobie utrzymanie. Dynamo na ósmym miejscu w tabeli, nie walczy juz o nic. Nalchik nie przegral od szesciu spotkan, dal rade zremisowac z CSKA czy Zenitem. Dynamo nie wygralo od czterech meczów, ostatnio remisy z 13 w tabeli Amkar, 15 Krasnodarem i porażka z 11 Tomskiem. Myśle, że do zadnych wałków tutaj nie dojdzie, Krasnodar nie widzi juz pewnie sensu ,,motywowac'' Dynama i gospodarze będą mogli swiętowac.
A więc ja na jutro:

West Ham - Everton 1 2.6
Chelsea - MU 1 2.0
Spartak Nalchck-Dynamo Moskwa 1 2.2
Genoa (H 0-1,5) - Siena 1 2.8

AKO 32,20

Za 50 PLN 1600 do wygrania ;) Beda jutro nerwy :D

KosaPS 08.11.2009 00:03

Ale przeżywałem katorgi w końcówce meczu Atletico Real po drugiej bramce kurs na wygrana Atletico w obstawianiu live skoczył do 100zł, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze

kacap 08.11.2009 00:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 813765)
Wg mnie Polonia stuknie Cracovie. A to że Cracovia nie wygra jest pewne.

w naszej *ojebanej polskiej piłce nic nie jest pewne;

FTPolonia Warsaw0 - 1Cracovia Krakow
:P

Ja przegrałem 5 dych obstawiając na to, że wygramy z warszawką...i dupa, nie weszło.

Polecam expekt.com. dają 100 % od pierwszej wpłaty bonusu ( nie oni jedni ) ale Zibi poleca :D

===

Ruch - Jaga 1-
Kszo - Górnik Zabrze -2

za dychacza

pan Dudi 08.11.2009 00:34

Nie graj żaboli, bo to patałachy są. Dziś miałem dzień na zajebistym farcie i pewnie trochę siwych włosów mi przybyło. Grunt, że skończyło się względnym happy endem, choć oczywiście zawsze mogłoby być lepiej ;)

LuKaS TSW 08.11.2009 13:47

ja na dziś coś takiego :
Emmen-De Grafschap over 2,5
Alkmaar-Feyenoord over 2,5
Falkirk-Celtic over 2,5

i drugi:
Sevilla-Villarreal over 2,5
Inter-Roma over 2,5
Werder-Dortmund over 2,5

opinie mile widziane

FredzIo 08.11.2009 14:18

Zna ktoś jakiegoś bukmachera, co oferuję taką promocje jak betclic, czyli darmowy zakład, a potem możliwość wypłaty, bez żadnego ryzyka? Albo taką jak tobet, że daje 5zł.
Typy na dziś:
Valencia 1
Betis 2

pan Dudi 08.11.2009 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 814110)
Zna ktoś jakiegoś bukmachera, co oferuję taką promocje jak betclic, czyli darmowy zakład, a potem możliwość wypłaty, bez żadnego ryzyka? Albo taką jak tobet, że daje 5zł.
Typy na dziś:
Valencia 1
Betis 2

Betclic nie daje możliwości "darmowego zakładu, a potem wypłaty bez żadnego ryzyka", bo jeśli dostaniesz od nich cashbacka (czyli przegrasz swój pierwszy zakład), to tą kwotę musisz obrócić 3 razy po kursie min. 1,2 na zdarzenia z 3 możliwymi wynikami. Warunki bardzo przyjazne, ale jednak nie jest tak, że możesz sobie kasę wypłacić natychmiast po wtopie.

Opętany 08.11.2009 19:02

panie Dudi, ja zagrałem za te 55 zł jakiś lipny mecz za duży kurs, przegrałem i od razu wypłaciłem. Jedyny wymóg to jak wszędzie- skan dowodu.

FredzIo 08.11.2009 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 814233)
Betclic nie daje możliwości "darmowego zakładu, a potem wypłaty bez żadnego ryzyka", bo jeśli dostaniesz od nich cashbacka (czyli przegrasz swój pierwszy zakład), to tą kwotę musisz obrócić 3 razy po kursie min. 1,2 na zdarzenia z 3 możliwymi wynikami. Warunki bardzo przyjazne, ale jednak nie jest tak, że możesz sobie kasę wypłacić natychmiast po wtopie.

Nie ma żadnego obrotu. Czy przegrasz czy wygrasz i tak mozesz wyplacić. Nie pleć bzdur jak nie masz pojęcia o czymś.

nbns 08.11.2009 21:07

Mam takie pytanie bo pusciłem w profesjonalu kuponik z 7 meczami i pisze mi na nim "BEZPIECZNY" bo kurs przekroczył 200zł oznacza to ze jeden mecz moze mi nie wejsc i tak wygrywam? czy jak to jest?

rocco_1906 08.11.2009 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbns (Post 814355)
Mam takie pytanie bo pusciłem w profesjonalu kuponik z 7 meczami i pisze mi na nim "BEZPIECZNY" bo kurs przekroczył 200zł oznacza to ze jeden mecz moze mi nie wejsc i tak wygrywam? czy jak to jest?

no to sruuuuu...
Cytat:

§ 11 b. Zakłady typu Bezpieczny.
Zakład typu "Bezpieczny" jest rodzajem zakładu AKO z wcześniej ustalonym minimalnym kursem całkowitym oraz wcześniej ustalonym maksymalnym kursem całkowitym każdego zdarzenia. Zakład ten pozostaje wygrywający także w przypadku nieprawidłowego wytypowania jednego ze zdarzeń. Wygrana jest wtedy obliczana jako iloczyn 90% stawki i wcześniej ustalonego "bezpiecznego" kursu dla tego zdarzenia.
to jest chyba odpowiedz na Twoje pytanie..?
ja sam tego nie rozwine,ponieważ mam ciezki weekend i nie jestem w stanie %%% :p

LuKaS TSW 08.11.2009 21:40

pochwalę się lekki sukces:
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glo...vRehJPI%3D

pan Dudi 08.11.2009 23:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 814330)
Nie ma żadnego obrotu. Czy przegrasz czy wygrasz i tak mozesz wyplacić. Nie pleć bzdur jak nie masz pojęcia o czymś.

Słuchaj ****a synku, na początek zastanów się zanim znowu do kogoś wypyszczysz internetowy cwaniaczku, bo kiedyś może mi wpaść w oko ta Twoja koszulka z napisem fredzio (FR = P jak już to ktoś w innym temacie zauważył) i będziesz mniej cwany.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Opętany (Post 814270)
panie Dudi, ja zagrałem za te 55 zł jakiś lipny mecz za duży kurs, przegrałem i od razu wypłaciłem. Jedyny wymóg to jak wszędzie- skan dowodu.

Skoro tak, to tak. Zasugerowałem się regulaminem dotyczącym bonusa (np. w expekcie bonus i cashback podlegają takim samym ustaleniom, a najwyraźniej w betclicu jest inaczej).

Wracając do tematu, to dzisiejszy dzień był mniej łaskawy niż wczorajszy i zamiast być na dużym plusie, jestem tylko na plusie, ale zawsze to te 200 do przodu (przed chwilą ostatni kupon zawalił mi Inter).

1q2 09.11.2009 00:16

No właśnie - wszystko pięknie żarło - Na jednym kuponie został jeno Inter , na drugim Lyon....Dobrze że tego Lyonu nie oglądałem bo zawał murowany

pan Dudi 09.11.2009 10:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 814492)
No właśnie - wszystko pięknie żarło - Na jednym kuponie został jeno Inter , na drugim Lyon....Dobrze że tego Lyonu nie oglądałem bo zawał murowany

A najgorsze to, że wcześniejsze kupony posypały się na zakładach typu "obie drużyny strzelą" w meczach Udine- Fiora i Twente- Ajax. W****iłem się na tego typu zakłady i postawiłem na zwycięstwa Sevilli i Interu.:-D I w obu meczach obie drużyny strzelały.:-PCóż, dobrze, że nie ma co grać, bo trochę oddechu się przyda.

Zwierze 09.11.2009 11:52

Ja dzisiaj stawiam na Liverpool z hendicapem. To jest ostatni dzwonek żeby się przełamali, do tego będą zmotywowani jak nigdy a potencjał jest nie byle jaki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl