![]() |
Wygrana niespelna 380 tys glosow, przy 4 milionach glosow na Konfe w I turze! 3, 2 M z tego w II turze na Nawrockiego, czyli ponad 30% glosow oddanych na niego! Nawrocki! Ostra jazdaz eurokolchozem i homochoyami! Tylko tyle wymagam za moj glos w II turze!
|
I, jako zwierzchik sil zbrojnych musi wyslac wojska do szczelnego pilnowania granicy na Odrze i Nysie Luzyckiej! Stop dla gosci, ktorych podrzucaja nam niemieccy przyjaciele!.....
|
Zdajesz sobie sprawę, że rozmawiasz sam ze sobą?
|
wywolalem rozmowa azora z lasu.........o ile moje wymagania za oddanie glosu rozmowa nazwac mozna. Gdybym olal II ture, to nic bym nie pisal. Chociaz tego co moze prezydent bede wymagal......
|
Cytat:
Eee bez jaj - jaka przeszłość?? Był za coś skazany? Oskarżony? Ja też chodziłem na grandę na czereśnie 30 lat temu - to znaczy że jestem skończony jako kandydat na prezydenta ? :D Podobnie jak w mojej firmie jednego z członków zarządu skazano za łapówkę - czyli pracując w tej samej firmie "musiałem" wszystko wiedzieć i jestem współwinny ? :) Kandydat najlepszy z możliwych. |
Czy ktoś to naprawdę rozważa ?
https://pulskrakowa.pl/prezydent-cze...PqKHxSsc-UIMzw |
Cytat:
Trzeba przyznać, że pierwsze dni prezydentury bardzo dobre i dobrze zwiastują na przyszłość. Oby tak dalej, Panie Prezydencie, a cel nr 1, to pogonienie rudego zaprzańca. |
Przypominam jedno ciekawe nagranie z udziałem pana Prezydenta
https://v45.tiktokcdn-eu.com/5ee1c43...btag=e000bd000 |
Co tam szczekasz, gaśniczaku? Lepiej podziękuj Bogu, że Trzask nie dorwał się do Pałacu i nie będzie przepisów o mowie nienawiści, bo tacy jak Ty musieliby sobie szykować szczoteczkę.
|
Przyjąłeś już ósmą dawkę? :)
|
Minus dziesiątą. Piecze zadek, co nie? Na takich oszołomów jak Ty nawet Braun się wypiął, popierając przed II turą Nawrockiemu.
|
Widzę, że bardzo zabolało przywołanie tego nagrania :)
|
Ciebie na pewno, skoro wylewasz tu swoją frustrację z powodu przegranej Trzaska.
|
Ten film wywołał u Ciebie takie projekcje?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl