![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czekaj... :-/ Cytat:
Marna szansa, oj marna. |
@Wolfy
Tak, jak prawie nigdy sie nie wypowiadam, tak musze stwierdzic ze Bunoza z meczu na mecz wyglada pewniej. Ale Ty chyba zatrzymales sie w jego ocenie na meczu z Karabachem... |
Cytat:
Nie wiem jak to skomentować. Naprawdę nie wiem. Bunoza wygląda coraz pewniej. Znaczy - jak nie trafia w piłkę w polu karnym, czy kiedy fauluje w nim na rympał? O takich drobiazgach jak krycie powietrza nawet nie będę wspominał... Bunoza wyglądał w meczu z Lechią pewniej od?.. Brak mi pomysłów. |
http://www.90minut.pl/news/138/news1...o-dymisji.html
Wielkie brawa dla Ulatowskiego przynajmniej ma jaja |
Cytat:
|
Cytat:
|
trochę ot, ale jeżeli my narzekamy na naszą obronę, to co mają powiedzieć kibice Feyenordu?
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...storii,1548715 |
Niech patrzą na jasną stronę księżyca i dupy nie zawracają.
|
Cytat:
ale co do Bunozy to faktycznie jest niewielka poprawa,Marcelo też gwiazdą nie był jak zaczynał u nas i proszę, dało się zrobić z niego człowieka |
Cytat:
@wolfy: "Bunoza" brzmi jak nazwa jakiegoś wirusa. Wirus Bunoza. Pewniejszy niż grypa. |
Cytat:
|
hahha
Cytat:
|
A jednak sąsiadka raczej bez trenera, a szkoda liczyłem, że do derbow dotrwa :D
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html |
Jak jutro pogonią Zielińskiego z Poznania to może się okazać, że do środowego meczu Pucharu Polski obie ekipy przystąpią bez trenerów :D
|
Cytat:
Cytat:
Za porównywanie Bunozy do Marcelo powinien być ban:-/ Już pomijam, że to głupie i obraźliwe dla naszego byłego stopera, ale - mnie przypominanie o tym, że mieliśmy kiedyś obronę zwyczajnie dobija. Zwłaszcza, jeżeli była ona najlepsza w lidze i robiła też za atak... |
Cytat:
Co do Smolarka - rozegrał dobry mecz z Cracovią. |
Cytat:
|
Cytat:
Wszyscy starsi piłkarze dają mocno do zrozumienia, że to jest jakiś żart a nie obrona, ale jak widzę nie dociera. |
A ja mam nadzieję, że pan Ulatowski dotrwa do jesieni. Łudze się dopóki nie gruchnie jaką oficjalna wiadomość. ;)
Przynajmniej do derby niech dotrwa i niech podtrzyma swoją smutną passę. Generalnie panu Rafałowi źle nie życzę, ale Cracovii- jak najbardziej. :) No nie trafiłam w porę. http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html |
Cytat:
Uważam, że powinien dostać szansę zbudowania Cracovii o jakiej marzyliśmy**. __________________________________________ * stołka ** w A-klasie |
Cytat:
|
fatalnie. parchy znajda kogoś i zaczną grać.
My gramy już od Września... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
- jesteście zgodą Cracovii - jesteście byłym Groclinem i kupiliście miejsce w lidze - Twoja napinka sprawiła, że wszyscy tutaj nie lubią was jeszcze bardziej. Od razu zaznaczam, że wszystkie trzy odpowiedzi są prawidłowe. EDIT: Macie u mnie plusa za pognębienie własnej zgody, ale to za mało... |
Cytat:
Niebezpieczeństwo może sie pojawic tylko wtedy kiedy tzw. "profesor" za wcześnie się połapie i wróci do dawnej sprawdzonej metody czyli tzw. "Awans 2004". Albo zmotywuje nowego Lewickiego z PZPN-u w kwestii licencji dla np. Polonii Bytom albo ... ŁKS-u. |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym to śmieje się raczej z ciebie, "Polonio dumo stolicy" ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Oni tam teraz w obronie mają wystawę "Drewna świata". Dąb, świerk, sosna... mówisz-masz. Nawet jakiś heban z Holandii sprowadzili. Tak poważnie, to jak patrzę na tych chłopców, co tam biegają w obronie, to mam wrażenie, że koledzy się z nich śmiali na w-fie. A tak poza tym, wielkimi krokami zbliżają się derby Wielkopolski... :D |
A ta Szybka Piłka to jakaś pomyłka.
Niezmiernie irytują mnie Iwański, Patyra, Kołodziejczak, którzy kompletnie nie znają się na piłce. Poza tym program nie powinien trwać 20 min. lecz nieco dłużej, a program nie powinien być emitowany o tak chorej godzinie. Zdecydowanie lepszy był "Magazyn Orange Ekstraklasa" tamci to przynajmniej mieli o piłce pojęcie. |
http://www.sport.pl/sport/1,67926,85...a_wylocie.html
Jak przyjdzie jakiś polski "cudotwórca" to pół biedy. Gorzej jak Filipiak pociągnie kogoś z zachodu, to możemy mieć problemy na derbach. |
Rozpisaliście się na weekend, abym miał co czytać :)
Cytat:
Liga robi się naprawdę ciekawa. Tabela w górnej części jest już bardzo spłaszczona. Miejsca 3-9 dzielą tylko 4 punkty. Nie chcę prorokować, ale najbliższe kolejki mogą doprowadzić do potężnych przetasowań, włącznie z pozycją lidera, zważywszy że najbliższe mecze Jagi to: - Disco (D) - Legia (W) - Korona (W) |
Ja bardziej boje się tego, kogo ewentualnie mogą zatrudnić działacze Lecha, bo jak będzie to ktoś z zagranicy to może być grubo.
|
Cytat:
|
Z zachodu do ostatniej drużyny polskiej ligi,która co rocznie walczy o ligowy byt. Chyba jakiś mitoman desperat.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Polski to od razu szyderka, zagraniczny to od razu problem dla rywali. Zagraniczne lepsze. Tylko dlaczego? Bo się świeci? Owszem, wsród tytanów trenerskich (a za takich uważam Mourinho, van Gaala czy Hiddinka) nie ma Polaków, ale nie ma też za bardzo Czechów, Słowaków, Bułarów, Irlandczyków, Szwjacarów, a i z Francuzami czy Anglikami ostatnio słabiej. Cracovia weźmie jakiegoś Belga (z Lierse czy Beveren) i będzie groźnie, weźmie Fornalika i będzie katastrofa? Bo? :) Pomijając już moją teorię, że rola trenera w polskim klubie kończy się na okienku transferowym. Potem se chłopaki grają albo se nie grają. I albo jest fajnie (czyli piłkarzom się chce) i potem przestaje być fajnie (bo fajny trener zaczyna mieć żelazną jedenastkę i reszta zaczyna kopać dołki, bo chce nowego rozdania) albo od razu nie jest fajnie, bo trener debil wymaga dwóch treningów dziennie, a przecież centrum handlowe etc. Nie zwróciliście nigdy uwagi, że klub pod jednym trenerem po roku czy dwóch (bez gigantycznych zmian) przestaje dobrze grać? I pojawia się komentarz, że coś się wypaliło i się kończy. Ot żelazna jedenastka wie, ze i tak bedzie grać więc przestaje się wysilać, a odrzuceni coraz mocniej kopią, bo chcą nowego rozdania układu. A w lidze 'przypadkowo' (mentalność) nie ma piłkarza, który potrafiłby utrzymać dobrą, przeciętną europejską formę, dłużej niż rok, półtora. Potem staje się żelaznym zawodnikiem i odpuszcza (vide ostatnio losy Rybusa, Peszki, Jarki etc, naprawde długie etc). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl