![]() |
W tym momecie na mistrza zasluguje tylko Lech. Niestety , ale nasza gra jak i Legii to największa padaka w ekstraklasie.
|
No i w tej bananowej lidze zostanie zespół najmniej bananowy, czyli My. I znów zacznie się lizanie po fiutach i .......enie o PROGRESIE POLSKIEJ PIŁKI bo przecież każdy już może wygrać z każdym! Jak w Anglii! :lol:
|
Cytat:
|
z Cracovią też Legia przegrywała ale jak w 2 połowie podkreciła śrube to wygrała
|
Cytat:
Synek, może idź lepiej Legii kibicować, padnij do stóp Kiełbowiczowi i Grzelakowi. |
Legia jak zawsze gra padake ale i tak pewnie strzeli dwa fajansiarskie gole i wygra.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wisła powinna im pozwolić być mistrzem. PRZECIEŻ IM SIĘ NALEŻY! ZASŁUGUJĄ jak nikt inny! :lol: Oni by wywalczyli Ligę Mistrzów DLA POLSKI, tylko nikt im nie chce pozwolić :lol: |
Cytat:
|
Dokladnie jedynie Lech cos pokazuje. Ale potwierdza sie ta slabosc naszej ligi. Najwieksi leszcze moga ograc pretendentow do mistrzostwa i niebyloby w tym nic dziwnego bo przeciez to sport ale ci pretendencji graja taka kiche ze szok. Legia 8 strzalow, 0 celnych. Jak to jest mecz pretendenta do tytułu z zespolem z konca tabeli i to na swoim stadionie to ja dziekuje ;/ Masakra jakas. Chyba jednak za bardzo rozpieszczamy pilkarzy, my kibice. Za ten szacunek ktorym ich obdarzamy oni smieja nam sie w twarz. Zamiast zostac na treningu lepiej imprezowac, zamiast zapier... na 110% lepiej gwiazdorzyc, miec pretensje do kolegow z druzyny ze zle podał i do sedziego bo sedzia to ch..
Jestem daleki od tego zeby wyzywac swoich pilkarzy, pisac zeby wyp.. z klubu ale takie cos co przed chwila spotkalo Legionistow (porcja gwizdow przy schodzeniu do szatni to dobra rzecz), do tego przydalyby sie jakies transparenty i okrzyki zeby ci grajkowie naprawde wzieli sie za gre - mowie tu o Wisle, Legii itd Odra ciekawie gra. Fajne transfery, widac ze chca zostac za wszelka cene w lidze. Moze powoli ze slabego klubu ktory jakos tak zawsze utrzymywal sie wlidze stworzy sie jakis ciekawy sredniaczek. |
Cytat:
|
Cytat:
Wracając do tematu to jeszcze 45 min, ale Legii nigdy zbyt dobrze nie szło z Odrą, podobnie jak nam. |
Cytat:
|
WILU TS, popatrz jaki jesteś niekonsekwentny, umieszczasz cytaty w swoim podpisie piłkarzy Wisły, a później nazywasz ich frajerami.
Skorża to przy Urbanie profesor, takie jest moje zdanie, chociaż Legia może jakiegoś farfocla strzelić jeszcze. |
Cytat:
PS W ekstraklasie jesli chodzi o gre w pilke to najbardziej podoba mi sie doping na trybunach :D W dopingu jestesmy dobrzy, teraz dojda stadiony w Kakowie, Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku, w Kielcach i Lubinie tez fajne kameralne obiekty. Jesli te stadiony sie zapelnia to chociaz te mecze bedzie milej ogladac bo jesli chodzi o poziom sportowy to az oczy bola jak sie na to patrzy. Na Legii ten stadion niewykonczony a juz fajne to wyglada. |
Zesrajcie sie wszyscy, jak tak dalej pójdzie to będzie mistrzostwo z fatalną grą i sperma na monitorach, a potem na jesieni znowu płacz że Skorża i piłkarze frajerzy bo wpieprzyli z jakimiś półamatorami.
|
to się nazywa obraz nędzy i rozpaczy na razie
|
Legia tego nie wygra, zlekcewazyli Odre i mysleli ze mecz sam sie wygra. Jedynym ratunkiem na remis jest Dong.
|
Cytat:
A odnosnie meczu L-O : Legia podkręca tempo ale wydaje mi się, że jak już Odra złapała to łatwo nie puści... |
To co Onyszko wyczynia to po prostu szok ; o czemu my go nie mamy ?
|
Mamy takie zespoly ligowe, jakie mamy...tydzien temu Cracovia mogla ograc Legie 3 : 0, ale pilkarze niewykorzystali kilku stuprocentowych sytuacji. Dzisiaj pewnie bedzie podobnie i jakims cudem wpadna 2 gole ;).
Poziom zenujacy, a roznicy miedzy druzynami walczacymi o spadek i o MP nie ma praktycznie zadnej. |
Cytat:
|
i Juszczyka! :D walczymy o LM
|
Odra sie juz niestety w 11 broni w polu karnym
|
No ale co jak co to Legia nas na razie troche pociesza po piątkowej wtopie , no raczej Odra nas pociesza ;)
|
Brasilia jak za dawnych dobrych czasów.Nie wiem za co 118 tyś na miesiąc bierze Iwański ?
|
Onyszko to mega trafiony transfer Odry, spokojnie u nas za Mario by grał, Brasilia też całkiem całkiem jak na zawodnika Odry ;)
Hmm ciekawe za ile by nam Odra odpalila Onyszko :D |
i weź tu człowieku nie pij.....
|
Dobra. Jak Legia przegra to znaczy że wszechświat chce żebyśmy to mistrzostwo zdobyli i jeśli tak się nie stanie to będzie naprawdę straszne frajerstwo...
|
Dopóki w Legii jest Urban możemy spać spokojnie:)
|
Urban robi na zlosc Walterowi i Miklasowi i nie wystawia Donga.
|
Cytat:
|
Ja w tą ligę właśnie przestałem wierzyć... Musi być 3. mistrz inaczej bedzie wstyd na cały świat
|
Brac Onyszke i to w ciemno, bo to jego drugi mecz w ktorym broni super. Do kolegow powyzej: Jestescie kibicami Wisly? Czy swoich wlasnych widzimisie? Przystopujcie troche, bo zaczynaja sie tu pojawiac jakies dziwne podzialy...
|
Jaki mistrz?? Jesteście co najmniej tak samo chujowi jak My!!!! Po co wam mistrz??Aby dostać po dupie od Levadi albo tak jak My od Broendby??
Tych pseudo piłkarzyków powinni potraktować jak Gołotę! Popcornem, colą i psimi kupami obrzucać!!! Boże co myśli sobie taki Pisz jak na to patrzy..... |
Sedzia oczywiscie 4 minuty doliczyl..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mamy więcej szczęscia niż rozumu. Jak dalej tak to wszystko będzie wyglądać to mistrzem zostanie Lech.
Inna sprawa to stan boisk po zimie. Jaki jest sens grać na takich murawach? Przecież to wypacza wyniki meczów i całej ligi, nie wspominając już o fatalnym wpływie na jakość gry. A nie sądzę żeby ich jakość poprawiła się znacząco w trakcie sezonu. |
Niektorzy teraz widze sie obudzili ;)...od 10 lat wiadomo, ze Onyszko to dobry bramkarz(i w tym momencie najlepszy Polski golkiper w ekstraklasie) i za glowe sie lapalem, jak Wisla mogla przepuscic taka okazje(za darmo i w dodatku pensja niezbyt wygorowana) w zimowym okienku(pisalem nawet o tym w odpowiednim temacie, chyba w grudniu).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl