![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja myślę ze Wisła dostała partie na rundę, czy tam kilka miesięcy z góry, i to że nagle TK zniknęła z koszulek nie zobowiązuje Adidasa do wyrzucenia tych już gotowych i zrobienia od nowa pustych. Dostali przydział który był w umowie i tyle, a pewnie dla Wisły lepiej było zmyć sponsora niż dopłacać za nowe to wyszło jak wyszło.
Co do plotek sam się śmiałem jak ktoś pisał o 4F aż do wczoraj, zapytałem kitman'a Wisły, sam stwierdził że Adidas raczej nie zostaje, Hummels albo 4F. Sam osobiście wole Adidasa, sceptyczny jestem co do obu marek. |
Orientuje się ktoś jaki jest czas realizacji zakupu koszulki z własnym nazwiskiem w oficjalnym sklepie?
|
Ja dostałem dwa dni po złożeniu zamówienia.
|
Ponoc jednak Adidas zostaje...
|
Jeśli prawda była kara (1,5mln zł) która mieliśmy płacić za brak MP to nasz dług w adidasie jest taki że powinniśmy Bogu dziękować jeśli dostarcza nam te stroje w ramach rozliczenia za tamten dług....
i pewnie to potrwa jeszcze kilka lat :D |
Wszyscy mają pewne info a każdy co innego pisze, Hummel, 4f adidas, New balance.... Nie głupio wam się tak ośmieszać jak okaże się że jednak gówno mieliście a nie pewne info?
|
Cytat:
|
Albo szprotson, że zweryfikował informację i dwóch źródeł :D
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem kto ma jakie info i w sumie malo mnie to interesuje. Piszac o Adidasie mialem na mysli dzisiejszy artykul Karcza z GK, na ktory przypadkiem wpadlem. Nie linkuje bo to gowno:D
Albo dobra, macie http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dasa,13224044/ |
A napisalby ktos co regan takiego rzucil, ze zasłużył na taki tytuł?
|
Cytat:
W klubie wsrod osob podejmujacych pewne decyzje? ale dobra nabijaj sie, ja sie tlumaczyl nie bede takie info bylo, na meczu a Monaco mozesz mi sie posmiac w twarz, mam nadzieje ze bedzisz chetny. |
Nie rozśmieszaj mnie już więcej.
|
Jeśli zostaje Adidas analizując na szybko ich obecną ofertę koszulkową na sezon 2018/19 to najprawdopodobniej dostaniemy ten sam model co ostatnio Adidas Condivo w wersji 2018. Na szybko tak to by się prezentowało.
https://zapodaj.net/images/7d4bbc7d3d12d.png |
Cytat:
|
Cytat:
Adidas to dobra opcja. Nie potrzeba nam niczego innego. |
On już swoje do Ciebie napisał jak widzę...
|
Dobra, dajmy spokój, do niczego to nie prowadzi.
Ja tylko dodam, że podobno na pewno w przyszłym sezonie Wisła będzie grać w strojach Prady. Mnie ciężko w to uwierzyć, ale tylko coś niespodziewanego może to zmienić... |
Kolego, jebnałem babola, jasne, jak czas pokazuje powinienem nic nie pisac, w sumie wszyscy powinni tak zrobic i wtedy forum bedzie smigalo jak ta lala. Ale moja teoria nie była z dupy jak Twoja (z Pradą) , tylko byla weryfikowana w 2 zrodlach w tym u osoby ktory sama stawala z ofertą w klubie na ubieranie Wisły.
Pomine pewne informacje ktore na forum nie powinny ujrzec swiatla dziennego, ale moga byc na prv. |
No już dobrze, dobrze, pożartowaliśmy, poprzekomarzaliśmy, tu i tu szpileczka. Idziemy do przodu.
|
No to skoro adidas to najłatwiej byłoby im dać Tabelę 18 albo Registę 18, bo one są zarówno w wersji czerwono-białej jak i biało-czerwonej. Condivo 18 przedstawione przez Kacpoka7 nie jest jednak nieprawdopodobne jako iż adidas wciska ten model praktycznie każdemu w tym roku. Aczkolwiek wtedy wyjazdówka musi być inna, ponieważ biało-czerwonej wersji nie ma w katalogu (podobnie jest w przypadku Entrady 18). Zostaje miteam jeszcze tak jak obecne koszulki.
Szkoda w sumie, że nie 4F albo ktoś inny. |
TIR_DO_SŁUBIC Jak będzie 4F to nie założysz ? tylko adidas ?
|
Cytat:
W zimowym oknie? zapowiedział pewną tzw. BOMBĘ transferową :D |
Cytat:
Cytat:
|
Sceptycznie bym do tego podchodził, adidas kilka lat temu zapowiedział, że chce się zacząć bardziej skupiać na większych klubach/reprezentacjach i to widać dobitnie po tym sezonie gdzie od kolejnych wyjazdówek (rzadziej domowych) w stylu condivo 18 człowiek już rzyga (wyjątek Ajax i Lyon, które o dziwo dostały registę). Dlatego też jak już miałoby być coś extra dla Wisły to obstawiałbym ponowne pójście w miteam.
|
Co zmiana strojów to zawsze to sama, zrobią coś pod Wisłę, obudźmy się, nic Adidas pod Wisłę nie zrobi, sprzedaż koszulek i pozycja Wisły w europejskim futbolu jest wielce niewystarczająca żeby Adidas się przejął naszymi strojami, dostaniemy katalog jak zawsze, coś pomieszają z kolorami w miteam i tyle, to też trzeba rozumieć przez ten "unikatowy model" bo teoretycznie katalogówek w tych kolorach w których Wisła grała w zeszłym sezonie w sklepach nie było (były w innych) . Wytłaczany herb z tyłu jaki kiedyś mieliśmy to i tak było wiele.
|
Ciekawe czemu jeszcze oficjalnej informacji nie dali o przedłużeniu umowy skoro koszulki już w produkcji. Przecież jak zostajemy z adidasem to nic nie stoi na przeszkodzie, aby dać już komunikat.
|
Może Adidas sobie zazyczyl aby zrobić to wraz z prezentacja koszulek 7 lipca.
|
Cytat:
|
Tak to prawda, od drugich koszulek adidasa (2011/2012 jeśli się nie mylę) do tych ostatnich (2016/2017) były dedyki, wcześniej był 100% katalog a teraz była opcja miteam.
|
No to juz pewne że dalej Adidas.
|
W sumie dobrze, po co kombinować chociaż ja chciałem by był ktoś z Polski np.4F lecz adidas też jest dobry.Ciekawe jakie stroje nam zrobią
|
Po tym co zobaczylem w tamtym roku (biala wyjazdowka), w zyciu nie kupie tego gowna od adidasa. Nie chodzi o sam kroj czy wyglad tylko o jakosc i cene.
|
Ja sie zastanawiam nad kupnem nowej koszulki meczowej? Moglby jeszcze ktos napisac o trykotach od adidasa, bo opinia wiesniaka nie zacheca do zakupu?
|
Cytat:
akurat biała wyjazdowka mi się podobala |
Cytat:
Cytat:
https://img-cdn.shopgate.com/24388/1...e&fillc=FFFFFF Bo chyba zmiana w porównaniu do tego "katalogu", nie jest problemem w obecnym miteam. Swoją drogą śmieszy trochę to przeganianie się co, kiedy i dla kogo jest dedykowane. Zacznijmy od zdefiniowania słów co znaczą słowa "dedykowane koszulki" bo rozumień to chyba jest tyle ile osób na tym forum. Po pierwsze dedykowanego modelu który jest niepowtarzalny nie dostaniemy nigdy, bynajmniej nie od Adidasa czy Nike, bo takie dostają tylko kluby z "topu" Real, Barca... czy też reprezentacje. Model katalogowy ze zmienioną kolorystyką pod nas (kształt kołnierzyka, kolory pasków itd. które odróżniają koszulkę od gładkiej która znajdziemy w sklepie Adidasa) dostajemy zawsze, teoretycznie też jest niepowtarzalny bo identycznej kolorystyki nie ma żaden inny klub, Adidas przygotowuje z reguły takie komplety dla klubów z którymi ma bezpośredni kontrakt (Obecnie w Polsce chyba tylko Wisła i Legia, reszta z jakimiś sklepami sportowymi które dostarczają im stroje Adidasa). Po za tym dedykowane można uznać takie który mają niepowtarzalny szczegół który nie jest dostępny od ręki, taki jak np. Tłoczony herb z tyłu jaki mieliśmy w przedostatnim komplecie, jakiś tekst na kołnierzyku, datę... Więc jedyne na co możemy liczyć to to że Adidas zaskoczy nas takim dedykowanym pod nasz klub detalem na koszulkach. Myślę że taki koszulki jak ma obecnie Dynamo można nazywać pełnoprawnie dedykowanymi :> pomarzyć można. https://i1.wp.com/footballfashion.or...size=550%2C311 |
Cytat:
|
Cytat:
Osobiście mogę polecić, mega trwałe, dobra jakość, wielokrotnie prane, nic się nie dzieje, dość przyjemne w dotyku. Nie wiem co jeszcze mogę napisać. Tylko tyle, że pewnie nowe trykoty również zakupię ;) |
Miteam istnieje od jakoś 2012 roku, w naszej Ekstraklasie Korona Kielce jako pierwsza miała stroje z niego a zaraz potem Górnik Zabrze (w obu przypadkach były to domowe koszulki). :)
Faktycznie wiele zależy od tego kto jak definiuje "dedykowanie", przyjęło się jednak, że dedyki są wtedy gdy nie jest to koszulka stricte z katalogu tzn sam design może być katalogowy (to się tyczy też największych zespołów, bo oni też miewali i miewają katalogowe designy) ale ma np kolory inne niż te w katalogu. Tak że Wisła miała dedyki właśnie w tych latach o których pisałem no może domówka z lat 2013/2015 to była taka quasi-dedykowana, bo faktycznie zmiana rękawów z białych na czerwone to trochę mało. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl