![]() |
Jakies typy na LM i LE??
|
Cytat:
Unirea - Rangers 1 kurs: 2.10 Milan - Real M. over 2,5 Fenerbahce - Steaua 1 kurs: 1,70 |
Dzięki panowie za odpowiedź,to nie wiem czy w ogóle jest sens odbierać tą wygraną bo 3/4 z niej by poszło na bilety :)
Bula a kupon postawiony wczoraj jak już jesteś taki dociekliwy;) |
Witam, korzystał ktoś z promocji na BetClic Cashback czyli, że zwracają pieniądze, jeśli pierwszy zakład jest przegrany?Pytanie, czy nie ma tam żadnych kruczków.Rozumiem, że wpłacam przykładowo te 80zł i jesli wygram, to mogę od razu wypłacić wygraną, a jak nie, to nie tracę tych 80zł.Grał to już ktoś?
|
Możesz od razu wypłacić. Jedyny warunkiem uznania promocji jest zagranie zdarzenia z trzema możliwymi typami, czyli 1, X lub 2.
Problemów ze zwrotem i wypłatą nie ma. |
Czyli nie można stawiać z podpórka 1X? Muszę przyznać, że bardzo ciekawa promocja
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak oni polecali ten mecz, to spokojnie można grać 2.:lol::lol::lol: ;) |
Na jutro:
St.Polten-Hartberg 1 + Admira-Salzburg Juniors LB 2,5 2 + Gratkorn-A.Lustenau LB 2,5 2 + Wacker Innsbruck-Altach LB 2,5 2 + Wellington-Newcastle Jets 1 + Colon-Atl. Huracan 1 + Portuguesa-ABC 1 + Stawka: 2 zł Wygrana: 40,90 zł ++++++++++++++++++ |
Na jutro:
Atlético Madrid - Chelsea [2] Kurs: 1.88 |
stawia tu ktos sure-bety, badz ma jakies ciekawe info na ich temat? ;D
|
Cytat:
Co do samych sure-betów, to polecam google... |
Udalo sie kupon zwycieski;) st. paili jednak wygralo;) jupi! ;)
|
Cytat:
Wyjątek potwierdzający regułę ;) A tak serio, to sam nie wiem, czy teraz im się polepszyło, ale jakiś czas temu mieli wybitnego pecha i rzeczywiście można było grać przeciw ich typom z dużą szansą na wygraną ;) |
Od jakiegoś czasu na weszło z tego co zaobserwowałem zaczęły im te mecze siadać, trafią czasami jakieś pudło ale miną może być każdy, poza tym oni nie dają 100% pewności że wejdzie tylko podpowiadają jakie mecze zagrać i co postawić i tyle
|
Panowie jakies typy na jutro? Mysle, ze obstawie Chelsea, Juve, Sovie w siatke i mysle o Arce w PP. Jakies podpowiedzi?
|
Cytat:
|
Cytat:
Troicki V. - Becker B. 1 - 1,45 Nestor D./Zimonjic N. - Arnold Ker L./Gonzalez F. 1 - 1,25 ---------------------------------------------------------------------- Monaco J. - Vassallo Arguello M. 1 - 1,25 Luczak P. - Hernych J. 1 - 1,60 |
Co myślicie o Manchester-CSKA under 2,5 ?
|
Moje typy na LM
Atletico Madryt – Chelsea Londyn 2 FC Sevilla - Stuttgart 1 |
Po wczorajszym sukcesie dzis dwa kupony:
Atl. Madryt - Chelsea 2 QP Rangers - Cr. Palace 1 Glentoran - Coleraine 1 ------------------------------ Apoel - Porto 1X Besiktas - Wolfsburg 1 Haifa - Juventus 2 |
Na dzisiaj Euroliga Kobiet i Mężczyzn
Zalgiris Kaunas-Barcelona 2 Partizan-Orleans 1 Malaga-Efes Pilsen 1 Famila Schio-Lille 1 Fenerbahce Ulker-Cibona 1+ Gospic Croatia-Halcon Avenida 2 + TTT Riga-Galatasaray 2 + |
Dynamo Kijów - Inter Mediolan 2 / 2,05
________________________________ Unirea - Rangers 2 / 4,00 Lyon - Liverpool 2 / 3,00 West Ham - Aston Villa 2 / 2,75 2z3 |
New Jersey Devils - Washington Capitals
kurs:2,00 powód:Ovca kontuzjowany:pobity: :-/ :-/ |
Witam. Gram na progresję o ako 2,5 - 3. W poniedziałek postawiłem na Brescie (2,6): Mantova - Brescia 2:2.
Wczoraj za 40 Porto i Juve - wygrana. Na dzisiaj proponuję 3 mecze. Znów za 20 zł. Lyon - Liverpool x2 1,55. The Reds, aby dalej liczyć się w walce o awans muszą to spotkanie wygrać. Warto zaryzykować i postawić na zwycięstwo gości o bardzo atrakcyjnym kursie (2,9). Dla mniej odważnych proponuję x2. Dynamo Kijów - Inter x2 1,3 Inter jest jedyną drużyną w grupie F bez porażki. Jednak z 3 remisami zajmuje ostatnie miejsce. Myślę, że najwyższa pora na zwycięstwo, które na trudnym terenie może przyjść z wielkim trudem. Tak jak we wcześniejszym spotkaniu zagrałem zachowawczo x2. Rubin - Barcelona 2 1,47 W 3 rozegranych spotkaniach FCB zgromadziła 4 punkty. Podrażniona porażką na CN ekipa Guardioli, zapewne będzie chciala zrewanżować się mistrzowi Rosji. Dodatkową motywacją może być bardzo prawdopodobne zwycięstwo Interu w Kijowie, które w przypadku straty punktów w Kazaniu mocno skomplikuje sytuację w tabeli. ako:2,96 stawka: 20 |
Cytat:
FC Rubin Kazan - FC Barcelona 2 - 1,45 |
Panowie potrzebuje wynikow Turcja - Z.E.A u17 i Olsztyn - Jadar
|
Na expect proponują złożenie darmowego zakładu na dokładny wynik lub
strzelca pierwszej bramki. Jak ktoś ma konto tam założone to może spróbować. Wyniki Olsztynu i Turcji: http://www.livesports.pl/ http://www.plusliga.pl/ |
Dziekuje;) Turcja prowadzi , Olsztyn tez;)
Olsztyn wygral;) Jeszcze Sevilla Resovia i New Jersey |
a mi je*any manchester zjebał cały kupon :/ wszystko weszło oprócz tego i 3 stówki koło nosa
|
Kur*a !!! Zabije tego Lisandro !! Ostatnia minuta i wygrana 500 PLN, cudem wywalczona wcześniej przez Inter poszla sie czesać !! Niefart roku !!
|
macie tutaj niefart roku...
http://img256.imageshack.us/img256/9117/niefart.png 1 kupon do wygrania ~ 5000, Man City.. 2 kupon do wygrania ~ 4000, Washington prowadzi 4-3, III tercja, 20 minuta i 4-4 Dziękuje. |
O jacież nie dupcę. :O Sam też mam na koncie kilka grubszych wtop, ale nie gram nigdy grubo kuponów z ako po 10- 20, tylko na podwojenie, potrojenie max. Generalnie nie zazdroszczę ;)
|
Przeważnie gram bezpiecznie po 2-3 mecze, ale nieraz mam takie odchyłki, że wywale kupon mocy :)
Najlepszy jaki mi siadł to z kursem 33,86. Stawkę pozostawie dla siebie :foch: ale wiesz Dudi, nie zawsze jest tak źle http://img4.imageshack.us/img4/7269/wygr.png Unirea strzela gola na 3-2 w 90min, AZ w 85 :-P |
Witam
Co myślicie o: Hamburger SV - Celtic Glasgow 1 1.5 NK Dinamo Zagrzeb - Ajax Amsterdam powyżej 2.5 bramki 1.7 ? Warto na jednym kuponie zagrać? |
speedy musze przyznac ze całkiem niezle :))) masz jakies ciekawe typy na weekend?? chodzi mi własnie o 3-5 meczy zeby obstawic za grubsza kase??
|
O, kolejny tutaj amator szybkich "pewnych" pieniędzy. :lol: Jeśli chcesz grać tak, jak gra speedy, to musisz mieć wolny z tysiączek, żeby w razie czego nie musieć iść na żebry po wtopie. A co do kuponu speedy'ego to piękna sprawa. Expekt nie robi problemu z wypłacaniem takich kwot?
Ja natomiast mam problem z betssonem. Trafiłem nocną nhl, kupon niby ma status "wygrany", a kasy ****a na koncie nie ma. Napisałem do nich maila i czekam na odpowiedź. Jak tylko przeleją kasę, to się od nich zawijam, bo szkoda zdrowia na szarpanie się z takim bukiem. |
Co proponujecie na Lige Europejską?
Po wczorajszym gdzie wszedl mi tylko Inter jestem na 0, a dzisiaj sproboje tak. Anderlecht - Poli Timisoara 1 1,60 Anderlecht po 3 meczach, choć prowadzi w grupie ma tylko 5 punktów. Timisoara w swojej lidze gromi wszystkich, lecz na LE jest zwyczajnie za słaba. Udało im się u siebie zremisować z Anderlechtem, ale teraz nie sądze by na wyjeździe potrafili urwać punkty. Fenerbahce - Steua 1 1,57 Tu podobna sytuacja, różnice punktowe w grupie są niewielkie. Steaua jest ostatnio w nie najlepszej formie i w 3 ostatnich meczach LE nie strzeliła nawet gola. Turcja to trudny teren. Myślę, że Fenerbahce da radę. AKO 2.51 I oprócz tego D.Bukareszt - Galatasaray 2 2,25 D.Zagrzeb - Ajax 2 2,0 Sturm Graz - Panathinaikos 2 2,35 2 z 3 |
Cytat:
|
Dinamo Zagrzeb-Ajax 2
Slavia Pr.-Valencia 2 Dinamo Bukareszt-Galatasaray 2 Sturm Graz-Panathinaikos 2 Levski Sofia-Salzburg 2 Nacional Funchal-Athletic Bilbao 2 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl