Jak już zacząłem wyjaśniać odklejeńców - wolfyego - to może czas na kolejnego zjeba i po.......eńca, do kolekcji z wolfym, markusem i drozdem - leszekpw. Kilka wpisów:
Przed meczem z Arką:
Po wygranej świni z Tychami
Cytat:
To Arka już nam pokazala bye bye. Jeszcze nas dobiją za tydzień.
|
2 dni później:
Cytat:
Minimum remis. Tym bardziej, że za plecami jest sporo chętnych do 6 stki.
|
Wpisy z dzisiaj:
Cytat:
Dalej niektórzy mają srakę, że nie przyszedł ktoś z PMS.
|
Przed meczem pucharowym:
Cytat:
A gdzie tu optymizm? Wiadomo, że dostaniemy wciry od Widzewa, co nie znaczy, że mają się położyć i oddać mecz już przed.
|
Cytat:
Przegramy i to ostro, szczegolnie jak mamy wyjść z drewniakiem Sobczakiem.
|
Cytat:
Do boju Wisła. Do boju Raton, pokaż prześmiewcom, że potrafisz bronić, na tke ekstraklasowego zespołu.
|
Wpisy w odstępie kilku godzin. Leki zaczęły działać? A może przestały?
Cytat:
Widać, że jest potencjał, kwestia motywacji. Może powinni grać na dwóch napastnikow?
|
Hmm pierwszy napastnik to Rodado, a drugi? Ten drewniak Sobczak? Bo jeszcze 9 godzin wcześniej tak o nim pisał.
Cytat:
Goku wypier...c na ławkę i grać na dwójkę napastnikow.
|
Mowa nienawiści :D w stosunku do Goku
Cytat:
Bo Rude myśli, w przeciwieństwie do Sobola. W końcu mamy ograniętego trenera. A bezcennym jest wygrana nad butnym Myśliwcem.
|
Mowa miłości w stosunku do nowego trenera
Cytat:
Zamknięcie mord hejterom choć na chwilę. Bezcenne.
|
Tutaj znowu mowa nienawiści, tym razem w stosunku do samego siebie. Leszek, akceptujesz siebie? Kochasz siebie?
29 lutego godzina 12.
Cytat:
Walczyć, gryzc trawe jak z Widzewem, a będzie dobrze. Trenera mamy, teraz tylko z głową piłkarze dojechać.
|
Trenera mamy teraz (tak markus usunąłem przecinek, żebyś się zaraz nie zesrał o to przypadkiem)
Przed meczem z Tychami:
Po meczu z Tychami, 23 lutego, godz 22
Cytat:
Rude, Kiko, Krolewski wypierd... Nie wierze w ten zespol, tego trenera.
|
Mowa nienawiści, znany nam wszystkim hejt :D Dobrze, że trenera mamy teraz, bo jak widać 6 dni wcześniej trenera nie mieliśmy.
Cytat:
Niestety ale hiszpanie się w Wiśle nie sprawdzają i się nie sprawdzą. Trzeba było zatrudnić charakternych polskich wyrobników i tyle.
A Goku to też zupełnie nieudany transfer. Możemy marzyć o awansie, hiszpanie nie mają psychy w decydujących momentach. Trener poleci po kilku meczach i zostaniemy z Jopem. Chyba, że Królewicz znów będzie rękami, nogami bronił swej decyzji jak z Sobolem.
|
Kurde, to z 24 lutego, tu też trenera nie mieliśmy. Jak widać jeszcze tydzień temu świat wg leszkapw wyglądał inaczej.
Cytat:
To jest klub mem do zaorania i początku od 4 ligi. Wszystko jest spierd...począwszy od polityki sportowej a kończąc na zwykłej kielbasie.
|
Cytat:
Jop jest bardziej kumaty niz ten cały Rude
|
Rude won
Cytat:
A po co na dłuzej? Jak nie awansujemy, witaj IV liga, tam będzie zupełnie inny sklad.
|
Leszek i jego optymizm
Cofamy się o kolejne dni, tym razem przed Stalą. 19 lutego:
Cytat:
Oho, już się zaczęła nagonka na trenera. Macie rację, Kazio Moskal sprawiłby, że graliby od 1 meczu jak cud.
Z pustego to i salomon nie naleje. Mamy w ciul kiepski skład, a tacy grajkowie jak Jaroch czy Łasicki już dawno powinni wyp...
|
Leszek 19 lutego jedzie po Leszku z 24 lutego
Cytat:
I będzie tak samo. Tychy remis, przegrane z Odrą i Arką oraz wygrana z Miedzią.
|
Chwilowe czarnowidztwo
Wsparcie dla Dudy
Cytat:
To tylko jeden mecz, nie ma się co podniecać. Każdemu może przytrafić się jeden gorszy mecz. I tak za chwilę wszystko wróci do normy, Duda będzie cienki jak zwykle
|
Obrońca Ratona jeszcze w połowie lutego mówił:
Cytat:
K...a zeby w Hiszpanii nie było bramkarza do wyjęcia na lepszym poziomie niż Raton?? Kikuś wtf??
|
Po kontuzji Brody i braku ściągnięcia kolejnego bramkarza:
Cytat:
Każdy dzien zwłoki przybliza Ratona do pierwszej jedenastki. Jupi
|
Hejt na prezesa:
Cytat:
Mamy już to zastępstwo za Brodę, czy jaruś czeka na święty nigdy. Moze AI jeszcze nie wylosowała??
|
Cytat:
A żebyś wiedział. Dalej jestem na stanowisku, że nic nas dobrego z tym włascicielem nie czeka i prędzej czy później wylądujemy w IV lidze. I nie jestem w tych sądach odosobniony.
|
Cytat:
Nie ja jestem wlascicielem. Jak go nie stać niech sprzeda klub komu innemu, mądraliński.
|
Cytat:
Niestety ale to musi wszystko pierd...ć i zacząć od IV ligi, by budować od podstaw. I tak zapewne kiedyś będzie. Do tego czasu Jaro będzie pożyczał kasę, brylował na salonach i mydlił nam oczy, przedłużając agonię klubu. Żadnej sprzedaży póki co tu nie będzie. Aż stwierdzi, że finansowo już nie daje rady.
|
Cytat:
Socios h... mogą. Są tylko dostarczycielem dofinansowania klubu. Naiwne baranki, ktore Krolewski wykorzystuje.haha
|
W grudniu Sobczak nie był drewniany a Rodado można było opchnąć Lechowi:
Cytat:
Jak dla mnie Sobczak jest bardziej efektywny. Jeśli bedzie ktoś chciał Rodado, sprzedawač z pocalowaniem ręki.
|
Wszystkie wpisy oprócz ostatniego są w lutego tego roku. Dalej mi już się wklejać i szukać nie chce.
Co można powiedzieć o takim człowieku? Hejter? Chorągiewka? Szmata?
Od pewnego czasu zauważyłem, że coś złego dzieję się z tym forum. Ludzie chorzy psychicznie, z jakimiś urojeniami, zmieniający zdanie w zaleznosci od pogody czy od tego jak leki zaczną działać/przestaną działać dobrali się w takie towarzystwo i próbują osądzać innych, medrkować. Problem w tym, że wszystkie wpisy są widoczne i sprzeczne, do tego co sami głoszą i szybko można ich powyjaśniać.
Mi się właśnie dzisiaj zebrało na takie wyjasnianie szmat z tego kółeczka wspólnej adoracji wolfy, lesio, markus, drozd - także przepraszam za spam ale musiałem te szmaty podsumować.
leszekpw zwykła szmata i chorągiewka, w zanleżności od wyników hejtuje albo chwali trenera, piłkarzy itp. Inaczej, zawsze można zmienić pogląd, ale nie co kolejkę, a tak się zachowuje leszekpw vel szmata.