![]() |
Jagiellonia,GKS to nie są zespoły na Mistrza. Wybiegają się i stracą impent. Nic specjalnego nie grają,żadna rewelacja. No ale niech cieszą się swoimi "pięcioma minutami". Jeśli dobrze przeprowadzimy transfery a widać,że Holendrzy sprowadzają facetów solidnych,gdzie przyjęcie,podanie przegląd pola to podstawa, to powinno być dobrze. Jagiellonia to typowa taktyka, długa i do przodu. Typowe granie z kontry. Wystarczy podejść presingiem,mieć pomysła na rozegranie ataku pozycjnego i po graniu.
|
Cytat:
Polecam balet albo szachy, tam nie ma Cionka. |
Dodalbym do Jagi i GKSu jeszcze Lechie, ktora u siebie zagrala najwiecej spotkan. Wszystko wroci do normy po pewnym czasie. Wisla po zmianie skladu i trenera, Legia tez, Lech zajety w wiekszosci LE w koncu odpadnie i zacznie gonic.
|
Cytat:
GKS całkiem niedawno prawie zdobył mistrzostwo, czemu teraz miałby nie zdobyć? piec minut Jagiellonii to w tym sezonie 10 meczy na plus i jeden na minus z Arką - faktycznie pieć minut Jagiellonia - taktyka długa i do przodu- tu poleciałeś po całości, bo fachowcy i gro kibiców uważa Jagiellonię za druzynę najładniej grajacą. Kiwki czarnego z Jagi - mistrzostwo - 5? 6? kiwnął i piękna asysta. z tej kolejki to zdecydowanie Lechia zrobiła furorę, jak tak będą grać to szybko odrobią stracone punkty z poczatku sezonu. |
|
Cytat:
http://nk.pl/profile/18025219/gallery/album/3/62 |
A Wisła aktualnie gra na mistrza? Po prostu niektórzy myślą, że pieniądze to wszystko i bogatsi mają większe prawo by wygrać ligę niż biedniejsi. Ja nie mówie, że Wisła, raczej Legia, a Wisła choćby i słabo grała to miejsce w tabeli będzie wysokie miała. Teraz po takim stylu wciąż ma bardzo blisko do czołówki. Rabi86, nie odzywałem się bo konta nie miałem założonego i czytałem tylko forum:) Wkurzyło mnie, że tak na Żurawskiego najeżdżają kibice i pomyślałem, że się zarejestruje i od siebie coś napisze:) A jak w mojej wypowiedzi widzisz, piszę też i o porażkach:) A Jagiellonia młody byłem grała w IV lidze to też chodzilem, przynajmniej bilety tańsze;) Przywiązanie zawsze jest i serce za Jagą czy wygrywa czy przegrywa, a i pamiętam zgodę Jagusi i Wisełki toteż i sentyment do waszej drużyny duży jest, mimo panujących obecnie warunków, i tak będę kibicował Wiśle, prócz oczywiście meczów z Jagą:) po prostu pewnych rzeczy nie da się wymazać i zmienić:) pozdrawiam kibicow Wisły, oby było lepiej:)
|
Cytat:
|
Jak wam ciśnienie podnosi to hasło. To już cieszyć się z wygranych nie można, tylko głowy spuścić i czekać ze smutkiem na przegrane, bo na pewno nastąpią, tak? A pamiętam i Górnik i Groclin i inne drużyny i powiem szczerze, jakby dać im taką logikę jaką się ty kierujesz, czyli nie cieszcie się bo i tak przegracie w końcu, to po co w ogóle zaczynać? Rozlosujmy wygraną między Wisłą, Legią i Lechem ciągnąc zapałki. Pasuje? Rozumeim, że poziom Wisły boli i że nie gra tak jakbyście chcieli, jakbym ja sam chciał i póki co jest w środku tabeli, ale jak w innym temacie pisałem, jeszcze czas jeszcze się zgrają, zaczną lepiej grać. Nie musisz przy tym wylewać swojej frustracji na innych, bo cieszą się, że ich drużynie dobrze idzie, uwierz chciałbym by równie dobrze Wiśle szło, zawsze liga jest ciekawsza, gdy Wisła nadaje rytm rozgrywkom. Poza tym dla ciebie mój drogi to żadnym chłopczykiem nie jestem, więcej nie komentuje Twojej wypowiedzi, bo nie zamierzam być niekulturalny na forum fanów Wisły:)
|
|
Cytat:
|
No, mam nadzieje ze Judasza predko zwolnia.
|
Cytat:
|
Cytat:
mam nadzieję że w Śląsku pójda po rozum do głowy i zatrudnią w nastepnej kolejności trenera z zagranicy który z tą grupą naprawde niezłych piłkarzy coś ciekawego |
A Radek Majewski to już też stracił miejsce w tym Nothingam ? strzelił gola ale grał 15 minut
|
Cytat:
A jak sprzedadzą w zimie Grosickiego, co będę uważał za kluczowe w sprawie ewentualnych szans na ich mistrzostwo, to mają już następnego biegacza http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...isz__2_0_.html A swoją drogą - Śląsk(d), Górnik(w), Lechia(d), Lech(w), Cracovia(w), Legia(d), Zagłębie(d), Polonia W. (w) Biorąc pod uwagę, że Śląsk zmienił trenera na Oresta który ostatnio nam nie leży, Lechia gra dobrą piłkę, a Górnik i Cracovia mają dużo większe doświadczenie w kopaniu się po czołach od nas (coś w stylu nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem) to tak naprawdę tylko z Zagłębiem powinny wpaść stosunkowo łatwe punkty. Jak nie wygramy najbliższych dwóch meczów, będziemy w tej rundzie oscylować poniżej 10 miejsca. |
Slaskowi zycze jak najlepiej ale Lenczyka to nie przetrwie.......
Co do przewidywan to na razie czołowka Amika,my i Legia nie graja nic i w sumie dopiero na wiosne mam wrazenie ze kazdy właczy 6-ty bieg.A do zimy liderowac bedzie czy to Jaga czy Korona. |
Cytat:
|
Cytat:
Polonii " Dumie Stolicy" też się w 2000 roku przytrafiło. Więc z tak kategorycznymi sądami wstrzymała bym się jednak. Zwłaszcza, że od kilku lat " liga jest coraz ciekawsza " :lol: |
Cytat:
he he rudy wymiata ;] w sobote znów bęcki, tym razem od zagłębia |
Cytat:
Parodią jest, moim zdaniem, natoamist decyzja decydentów Śląska. PRzecież wszyscy wokół widzą, że chłop już najlepsze lata ma za sobą, że stracił z lekka kontakt z rzeczywistością, no i że ogólnie polscy trenerzy nie gwarantują niczego. Czy starzy czy, tym bardziej, młodzi. Lenczyk niech trenuje, ale taki gość powinien już bawć się w I lidze. Lidze na miarę jego aktualnych umiejętności. A u nas dalej zatrudnia się w kółko te same nazwiska. Jak może być lepiej jak w bogatych klubach trenerkę powierza się Lenczykowi, Janasowi itp? Czekać aż powróci do łask Bobo Kaczmarek, Jurek Engel czy Wojtek Łazarek? a to kwestia czasu przy naszych realiach... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podobnych widziałem w tej bmce po meczu na siemaszkach :D |
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi o to, że zbyt dużo "poważnych" klubów "kisi się" wciąż w tym polskim bagienku. Nie wyciagając wniosków. Bo zauważ - o ile polska piłka produkuje co jakiś czas dobrego kopacza, grającego choćby w średniaku europejskim, o tyle branża trenerska jest w naszym kraju na poziomie trzeciego świata. Nikt poważny na polskich trenerów nie patrzy. W przypadku Śląska mam jednak nadzieję, że Orest to stan przejściowy, na te kilka kolejek przed zimą. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl