![]() |
dzieki, 10 znakow
|
Gdzie kupie najtańsze race w Krakowie?
|
1 Załącznik(ów)
|
Potrzebuję kogoś, kto wykona mi projekt szalu... tzn. ja mam pomysł, a potrzebuje, żeby ktoś ten szalik profesjonalnie zaprojektował... Bardzo proszę na PRIV tylko użytkowników, z jakimś stażem na forum ;)
|
Cytat:
--------------------------- Filmy DVD (iso) najlepiej nagrywac na DVD+R czy -R ? |
Wie ktoś może gdzie znajdę metody heurystyczne? Na necie jest tego bardzo mało co najwyżej 15 a potrzebuje tych metod o wiele więcej. Jeśli ktoś wie gdzie znajdę albo zna chociaż jakiś tytuł książki w której będą te metody to proszę o pomoc.
|
Cytat:
|
Cytat:
ED: dzieki premier |
Mam pytanko, nie wie może ktoś gdzie można kupic książkę "Sycylijczyk? Mario Puzo?? W empiku nie ma, w innych księgarniach też...
|
Arkas
http://allegro.pl/item481265956_sycy...ario_puzo.html ->tu mic co do DVD z tego co pamietam, to - jest powszechniejszy, wiecej odtwarzaczy go obsługuje, nie sądze zeby była róznica dotyczaca trwałosci nagrania czy cos... |
Opłaca sie kupić coś takiego http://www.allegro.pl/item485958940_...gwar_fvat.html
ale za cene 100 zł i z 2GB karta pamieci z mapami całej europy ? Bo dostałem taka propozycje i zastanawiam się. |
Czym dojechać z okolic dworca na ulicę Prądnicką do szpitala, w miarę możliwości bez przesiadek?
|
jaki jest wg. was najlepszy program p2p na viste?? bo dotychczas używałem bearshare ale ten nie chce mi się zainstalować:/
|
Cytat:
|
Witam,mam takie pytanko orientuję się ktoś ile mniej więcej osób już się zapisało na wyjazd do Chorzowa?:-D
|
Cytat:
Jeżeli do Narutowicza to wysiadasz na Prądnickiej (tak też się zwie przystanek) i masz 200 metrów do szpitala. Jeżeli do Jana Pawła II to jedziesz do końca i idziesz ulicą Fieldorfa - Nila, nie więcej niż 400 metrów. |
Kamil1906:
Może i głupia odpowiedź, ale jedyna słuszna - zdecydowanie za mało! |
Tego się właśnie obawiam ze nie osiągniemy w Chorzowie fajnej liczby,a szkoda...Ale na siłę nie znajdziemy tych 3000 ludzi:-P
|
czy na meczu z Mizo bedzie mozna zakupic nowa Forze?
|
Cytat:
|
tak w przerwie meczu LM chciałem sobie wejść zobaczyć wyniki pozostałych meczów... włączam mozille a tu takie coś:
Przepraszamy! Program Firefox uległ awarii w wyniku błędu. Przy następnym uruchomieniu nastąpi próba przywrócenia otwartych okien i kart. Aby pomóc nam zdiagnozować i naprawić ten problem, można przesłać zgłoszenie awarii. Szczegóły i są do wybioru 2 opcje: zakończ firefox albo uruchom ponownie firefox przeinstalowałem już i dalej to samo... jak to naprawić?? ;] tylko nie piszcie rzeczy typu... "zacznij używać IE, lub opere itp." pozdro |
czy mozna normalnie wjechac w ulice sniadeckich na grzegorzkach aby dojechac do kopernika czy sa jakies szlabany itp??
|
Cytat:
|
Co za pedzie komentuj ligę mistrzów na nsport?
|
Cytat:
nic nie dało:/ ma ktoś może jakiś inny pomysł jak to naprawić?? |
Można w Krakowie dostać Absynth?
|
Cytat:
|
Gdzie można kupować Forze Wisła?(oprócz kupowania na meczach )
wisłaWieczysta dzięki |
Cytat:
w punktach w M1 i Carrefour Czyżyny w Fanatyku i chyba w Wiślackim Świecie |
Mam pytaniem do uzytkownikow opery. Usunałem pasek, w ktorym wpisuje sie adres strony :D Jak go przywrocic ?? Szukam po opcjach ale cos nie moge znalezc, google tez nie pomaga...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl