![]() |
Cytat:
|
Dla mnie Patryk Małecki czy Wotej Łobodziński nie zasłużyli aby zagrać w następnym meczu. Niech to będzie Leszczak czy kto kol wiek inny ale trzeba im pokazać, że za taką lipę jest ławka. I dla mnie Leszczak może wywracać się o własne nogi, ważne aby walczył i dał z siebie wszystko. Bo tego nam najbardziej brakuje.
|
Cytat:
Kolego Ty chcesz podczas meczu derboweko wystawic rezerwy tylko dlatego zeby pokazac Malemu czy Lobodzinskiemu ze zamalo sie do pracy przyklada. Jestem ciekaw czy po ewentualnej przegranej z Cracovia powiesz brawo Skorza usadziles na lawce Malego i straciles 3 ptk. Ale kto by sie punktami przejmowal lepiej mlodych ogrywac. A tu w kontekscie naszych polskich rodzimych kopaczy http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,771...l?ticaid=1915b |
Cytat:
W tej lidze zawsze musi być jakaś kadrowa tragedia by mógł ktoś "wypłynąć". Tak było choćby w przypadku Błaszczykowskiego kiedy na Ateny nie mieliśmy prawego obrońcy. Czy choćby nie tak dawny mecz z Lechem gdzie spora liczba zawodników Lecha musiała być kontuzjowana aby mógł wypłynąć Możdzeń. Dla Łobodzińskiego już nie ma nadziei a ogrywania Leszczaka czy trzymanie na boisku Łobo wychodzi na to samo z tym że ten pierwszy ma szansę być dobrym napastnikiem. Moim zdaniem należy zacząć budowanie nowej drużyny od teraz aby mieć na puchary ludzi którzy potrafią prosto kopać piłkę. |
czy kibice Wisły chociaż raz w ostatnim czasie wygwizdali grajków w połowie lub w przerwie . Może oni mysla ze nam wystarczy ze wygrywaja ... czasami.
|
Cytat:
|
Sądzę, że gwizdanie nic nie pomoże, jest to dla mnie prymitywne.
|
No Benhałer ładnie po Pawle ciśnie .
http://sport.onet.pl/0,1248770,20764...wiadomosc.html |
I upodobnic się do "kibiców" Leszka? No proszę Was.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie to jest poprostu jakis fenomen,ze wzielsmy chlopa za taka jak na Polskie warunki kase,ktory dodatkowo zarabia ile my tu chyba wszyscy na tym forum razem wzieci i gra tak ze w 10 na boisku ta druzyna by sie prezentowala lepiej niz w 11 z nim. Zeby nie potrafic celnie dosrodkowac ani wykonac 1 dobrego dryblingu.......matko boska....... |
Garguła znów kontuzjowany?
Cytat:
|
Najpierw Boguski, teraz Gargula, co sie dzieje ze sztabem lekarskim?
|
Cytat:
|
ciekawe słowa Zamilskiego :
Trener Zamilski przyznaje, że brak kluczowych dotąd zawodników, jak np. powołanego do seniorskiej kadry Patryka Małeckiego, nie doskwierał mu aż tak, jak można by przypuszczać. - Tak się dziwnie składa, że jak Małecki pauzował za kartki z Finlandią, to wygraliśmy. Nie chcę być złośliwy, ale teraz też - zażartował szkoleniowiec. - Wreszcie było trochę spokoju na treningach i w hotelu, nie było krytyki, której Małecki jest mistrzem - skomentował Zamilski. - Podsumowując, nie było widać braku Małeckiego. On powinien trochę zejść na ziemię i przestać bujać w obłokach. |
Nic dziwnego. Kontrakcik odbił do główki. Jak już mówi to trener, to faktycznie musi być coś na rzeczy.
Zaraz mnie zjedzą fani Wiernego Wiślaka :rotfl: |
Mówice co chcecie, ale dla mnie Patryk jeszcze nie dorósł zupełnie. Ma mniemanie o sobie, jakby był Kaką, a jest przeciętnym ligowcem.
wg mnie, jeśli Zamilski mówi prawdę i nie zmyśla(w co wątpię) to Patryk nigdy nie zostanie wielkim piłkarzem... |
już dawno to mówiłem.. zimny prysznic by się przydał przed meczem z Legią pytał sie czy mają dla niego jakas nagrode za najlepszego zawodnika meczu.. no a jak zagrał to wszyscy wiemy
|
Informację o kontuzji Garguły potwierdza Wyborcza:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,72...a_Garguly.html Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak dla mnie, to nie tyle potwierdza, co przepisała z wp.pl...a na Wirtualnej Polsce już tego newsa nie widzę... |
Cytat:
Czyli, żeby u nas nie dostał szansy, odszedł do innego klubu i stanowił o jego sile? Nie ma obawy. Garguła to transfer Skorży, więc szanse na pewno będzie dostawał. |
Cytat:
|
http://www.weszlo.com/news/4020 :lol::lol::lol:
Cytat:
A co do Małeckiego to tylko pokazuje jak psuje atmosfere w szatni... skoro trener, kapitan i reszta nie mogą sobie dać z nim rady to powinien odejść... ewentualnie zesłałbym go do ME na 3-4tyg Edit: ciekawe jak się zachowuje w kadrze? może Smuda sprowadzi go na ziemie |
Gargula i tak szykowany byl na wiosne
teraz mial sie tak lekko :"ogrywac" choc wiadomo bez szału.. oby na nowa runde powracali wszystcy i wtedy dopiero zobaczymy prawdziwą Wisle :) |
Cytat:
Bo poki co to tylko gestykuluje, kłoci sie i klnie na zmiane z przeżegnywaniem się.Mnie osobiscie ten piłkarz denerwuje. |
a widzieliscie gre Kirma w reprze? nothing special.....,paradoksalnie jego zmiana dala slowenii szanse
|
Gość jest bez formy ewidentnie. Jako indywiduum - a tak na razie wygląda nasza gra, opierająca się na indywidualnych zrywach - niewiele jest w stanie nam dać.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl