![]() |
Tutaj:
Cytat:
|
Czy ktoś wie w jaki sposób można kupić bilety na mecz Polska-Australia? Sprzedaż na kupbilet.pl została zakończona. czy to znaczy, że sprzedano wszystkie bilety?
|
Niech nie będzie taki mądry z tymi pigułami, bo na euro dostanie w grupie trzy piguły po 5:0 i mit wielkiego trenera pęknie jak bańka mydlana i kunszt polskiej szkoły szkoleniowej.
|
Skład reprezentacji U-21 na dzisiejszy mecz z Finami:
Gliwa - Socha, Steinke, Siebert, Marciniak - Makuszewski, Pietrowski, Wilczek, Kupisz - Grzelczak, Chałas. A jak powinna ta jedenastka wyglądać? Szczęsny - Augustyn, Glik, Sadlok, Stulin - Grosicki, Matuszczyk, Cywka, Janota - Sobiech, Małecki. ...albo... Sandomierski - Socha, Siebert, Wełnicki, Płotka - Kiełb, Borysiuk, Cetnarski, Rybus - Tyrała, Korzym. ...a potem się dziwimy, że młodzieżówka łupnia dostaje, kiedy w żadnym meczu nie gra składem chociaż zbliżonym do optymalnego, tym razem nawet nie zbliżonym do tego drugiego najsilniejszego. No ale rozumiem, że na starcie zdecydowano, że mając w grupie Hiszpanię i Holandię, igrzyska w Londynie odpuszczamy, bo nie mamy szans. |
Chciałbym powiedzieć że wyjątkowo mecz z Ukrainą obstawię 2x Boruc wraca na bramkę i będzie chciał się pokazać, a cholera wie w jakiej jest dyspozycji i może zremisować ten mecz.
Co do kadry U21 to ja sądzę że ten kto wybierał zawodników uznał że Finlandię tak czy inaczej pykniemy, czy słusznie to się okaże. |
U-20 zremisowała po bramce w 95 min z Uzbekistanem, trener: Majewski S.
|
Własnie ich pykamy. Do przerwy plecy :) Wg mnie będzie co raz gorzej bo szkolenie w klubach jest mega chujowe, a samorodków z pod bloków już nie ma bo młodzi nie kopią w piłe. Boiska stoją puste.
|
Cytat:
Cytat:
A co do dzisiejszego meczu. W końcu w miarę solidnie wygląda defensywa - jest nasz najlepszy bramkarz jakiego mamy, czyli Boruc, w końcu nieźle prezentują się obie flanki w obronie, Piszczek i Boenisch powinni zapewnić przynajmniej przyzwoity poziom gry w defensywie, chociaż prawdę mówiąc obaj zwykle lepiej prezentują się w grze ofensywnej niż w defensywie. Para Wojtkowiak-Żewłakow na środku też wydaje się być optymalnym ustawieniem pod nieobecność Głowackiego. Do tego w końcu Smuda przejrzał na oczy i zabezpiecza środek pola dwoma defensywnymi pomocnikami, w tym jednym pivotem (Murawski) i jednym zawodnikiem zdecydowanie odpowiadającym za rozbijanie ataków rywali (Bandrowski), obaj znają się dodatkowo z gry dla Lecha, gdzie taki podział sprawdzał się rewelacyjnie. Ofensywę tworzy trzech szybkich zawodników (Jeleń, Błaszczykowski, Peszko) i typowy rozgrywający Iwański, który będzie pewnie również odpowiadał za wykonywanie stałych fragmentów gry. Jestem ciekaw jak to wszystko będzie dziś funkcjonować, na papierze nie wygląda to źle. W sumie brakuje mi tylko Głowackiego na środku defensywy i Mierzejewskiego w miejsce Iwańskiego, Obraniak jakoś mnie na razie nie przekonuje, mało jego gra daje tak naprawdę zespołowi. |
http://www.youtube.com/watch?v=Ylw7Z...layer_embedded
Jeśli było to sorry. Nie wiem czy widzieliście, ale dzięki naszej cudownej reprezentacji padł gol, który jest w top 5 najładniejszych bramek sezonu 09/10. Nie wiedziałem gdzie to dać, to pomyślałem, że ten temat będzie pasował. A w bramkach wybranych przez kibiców, znalazła się bramka Marka Gancarczyka ;] |
Hmm, to jaki wynik dzisiaj? Stawiam na na 0 : 2 lub 0 : 3, jesli Ukraincy przyjechali w swoim optymalnym skladzie, bo nie widzialem kto tam zostal powolany. Nasz sklad pozostawie bez komentarza, bo co w kadrze robia pilkarze pokroju Wojtkowiaka(za caloksztalt, ten kopacz pewnego poziomu nie przeskoczy, a dodajac do tego wystepy w tym sezonie...), Bandrowski(calkowity paralityk w porownaniu do Sobolewskiego czy Mariusza Lewandowskiego). Granie 1 napastnikiem odbija nam sie od kilku lat czkawka...mamy grac 4-4-2 i tyle, bo wtedy najlepiej wygladamy. Mam nadzieje, ze Smuda nie wytrwa do EURO...
|
Link do meczu: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-polska-ukraina
|
Cytat:
|
http://www.90minut.pl/news/133/news1...-0-2-Iran.html
U23 4 września 2010, 14:30 - Radomsko Polska 0-2 Iran buahahahahahahaha :lol: Majewski :lol: |
Bandrowski i Iwański to jakiś żart...
|
Jakbyscie nie ogoladali kadry i sie nia nie interesowali tak samo jak ja to byscie panowie nie musieli sie denerwowac a to skladem a to taktyka ...:foch:
|
To już jest kompromitacja na całym froncie...
A jaki był skład reprezentacji u-23 na ten mecz? |
Ale mało kibiców! Nawet sie zdziwiłem.
|
doktor nie źle sobie poczynia ze swoja reprezentacja ;| szkoda gadac, jaki sens tworzyc taka kadre
|
Jestem ciekawy co w reprezentacji Polski robią Iwański, Bandrowski czy Peszko, żaden z nich nie nadaje się do gry w barwach narodowych nie rozumiem też powoływania Sadloka, Wojtkowiaka i Glika.
Chciałbym zobaczyć minę Grzegorza Laty po skandowaniu przez kibiców " Pzpn Pzpn Jebać Jebać Pzpn!". :-) |
Jezu jak Radek nawija :D on jest lepszy niż ten cały komentator :P
|
To we wtorek 1 mecz na R22, a ostatni Smudy jako selekcjonera.
|
Cytat:
edit Kuba i Jelonek :D |
Żelennnnnnnn
|
Kuba i Jeleń-jedyni sensowni w tej kadrze
|
Wie ktoś czemu nie gra gwiazda Borussi, piłkarz 100 razy lepszy od Mullera?
|
Posypał się na treningu.
|
jeleń strzela
|
Cytat:
Cytat:
|
Do 25 minuty nie wiedzialem ze w meczu gra Murawski. Potem dowiedzialem sie od Radoslawa ze Polska ma z gry wiecej i nie wazne ze 5 minut wczesniej posiadanie pilki bylo na korzysc Ukraincow.
Peszko w tym meczu gra na poziomie Iwanskiego, czyli wniosek z tego ze w reprze jeden gra lepiej a drugi gorzej ;) Moze Grosickiego wpuszcza i do ataku Lewego zeby chlopak troche chociaz pobiegal ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To prawda, że Głowacki kontuzjowany i nie zagra z Australią? A tak chciałem, żeby go gorąco na R22 przywitać.
|
Cytat:
Tylko nie ....... mi o wnukach. |
Jaki bilans ma drużyna doktora? Wygrała coś lub zremisowała?
|
Majewski wygrał raz z młodzieżówką Uzbekistanu. na tym zamyka się lista jego sukcesów
|
Co kibice śpiewali na temat Solidarności, bo nie rozumiałem.
|
Cytat:
ale bylo paru dobrych grajkow: Ricardo Vaz Te (Bolton), Machado (Toulouse), Yannick Djalo (Sporting) czy jakis jeszcze gosc z Romy. Mecz byl toczony w trudnych warunkach przy padajacym deszczu non stop ale byl wyrownany - skonczylo sie na sprawiedliwym 0:0. To bylo wtedy jak Majewski tymczasowo prowadzil kadre A, a potem Doktor wrocil i dostaja w łeb z dosłownie każdym :) czy to może być przypadek ? |
iwańskiemu wreszcie na cos się brzuch przydał. a serio - zgranie pierwsza klasa
|
Jestem ciekawy, ilu piłkarzy Wisły grać będzie na Euro2012 w polskiej reprezentacji.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl