![]() |
Cytat:
|
Na jakie sektory pozostały ostatnie sztuki biletów? ano na te które niby mają gorszą widoczność.
Ale to wina zle wykonanej mapki stadionowej przez klub. Bo gdy patrzę na nią to rzeczywiście sektor D24 czy D23 to jakaś pomyłka. A w rzeczywistości jest inaczej, są to miejsca, z których jest jeden z najlepszych widoków na murawę. E16 czy E11 (i góra) też jakieś wyciągnięte.. a na real ich boki kończą się na poziomie boiska. Przykład: http://i56.tinypic.com/2z86wyh.png , co oni tak to porozciągali..(narożniki względem trybun za bramkami). Na mapce narożniki wyglądają jakby były pochowane za trybunami za bramkami.. i była jakaś jakaś przepaść która ciągnie się na minimum 10 metrów (od sektora D22 i D21) a na żywo jest to odległość nieco ponad .. jednego metra, a sektory nie chowają się za trybunami za bramką, tylko są praktycznie na ich poziomie a widok z nich jest jeden z najlepszych na murawę. Drugi przykład: http://i55.tinypic.com/2dgl1qu.png , sektor D12 a przede wszystkim D11 ( to samo po stronie F) wyglądają jakby krzesełka były skierowane na boczne trybuny za bramkami. W rzeczywistości wygląda to mniej więcej tak: http://i55.tinypic.com/ivh7vr.png .Dla osób , które nigdy nie były na stadionie mapka jest priorytetowa i powoływać się musza właśnie na nią. Drudzy to tacy których zraziły te miejsce mimo że mają karnet i chodzą na każdy mecz. Ale nigdy tam nie siedzieli i mają już o tych sektorach swoje zdanie. Mapka do poprawy, odległość, przestrzenie, zle usytuowane sektory, brak ukosów, wszystko na kwadrata itp.. musi być poprawiona bo jakoś na inne sektory wszystkie bilety zeszły jak świeże bułeczki, więc to nie jest tak że jest brak chętnych na przyjście na mecze z Amiką czy Cracovia.. |
CZY MODZI MOGĄ COŚ Z TYM ZROBIĆ????? CO ILES PADA PYTANIE W STYLU: ILE POSZŁO BILETÓW, ILE JESZCZE ZOSTAŁO??
Kupiłes ....a jeden z drugim to na meczu się przekonasz! Zwłaszcza, że jak już ktoś pisał---ile jest to wie klub! Jak nie poda klub to nikt nie wie. W....ia mnie ten temat, bo co trzeci post jest tak samo idiotyczny! |
Panowie, a te info, że zostały bilety na G1 to dalej aktualne jest? Kupie jutro jeszcze?
|
Przed chwilą byłem po bilety dla wujka, jakby kogoś interesowało : Na Lecha nie ma już na E21 i E26 !
|
Strefa kibica w dniu meczu jest otwarta w takich godzinach jak codzień?
|
Panowie, a da się wejść na kogoś dane czy nie bardzo?
|
Cytat:
Jeśli wprowadziłem kogos w błąd to sry |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyproszą i tyle.
Raz sprawdzają a raz nie, mi rzadko kiedy sprawdzają jakieś dokumenty, zalezy na kogo się trafi no i trzeba kombinować, widzisz spory ruch to to wykorzystaj. |
Co to bilety jeszcze nie skończyły sie .To ja specjalnie zapierdalam 2500km z drugiego końca irlandii zeby wesprzeć chłopakow i w niedziele świetować,przy dobrych układach Mistrza,biorę wolne ,nocka na lotnisku a tu parę stówek biletów nie mogą kupić,ja wszystko rozumiem kasa te sprawy ,ale to TOP mecze jedne z najważniejszych w sezonie i nie można sobie zaplanowac wydatkow na te mecze?? Do kas i zapełnić stadion
|
Jak stoi sprawa z biletami na niedzielny mecz.? Są jeszcze na G.?
|
Cytat:
|
Panowie i Panie, bardzo proszę przed zadaniem pytania typu ''ile biletów zostało i czy są jeszcze na sektor E, G, F itd'', sprawdzić najpierw oficjalną stronę Wisły www.wisla.krakow.pl czy też poprzez konto Wisły na facebook'u a nie mnożyć co drugi post te same pytania.
Szukanie naprawdę nic nie kosztuje a zaoszczędzi trochę nerwów na forum i niepotrzebnych kłótni. Pozdrawiam. |
Jest pytanie i jest odpowiedź.
Na Lecha zostało 400 biletów. \ Można jeszcze kupić wejściówki na sektory D11, D24, E16 i F12. Ostatnie sztuki biletów zostały na sektor E26. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_lecha/ |
Cytat:
SKWK........... |
Cytat:
Trzy razy się jej pytałem czy na pewno nie ma:-/ |
przed 11 kolejka ok 40 osób mysle ze jak wzieli po 10 biletow na leb to mamy komplet :-)
|
Wazna informacja dla osob wybierajacych sie na mecz
Dzisiaj sa bilety sprawdzane dlatego bierzcie legitymacje i dowody osobiste jezeli ktos planuje wejsc na bilet kolegi uprzedzam ze sie moze rozczarowac |
Czy ktoś wie jak dostać bilety na mecz z Legią w Warszawie? Mieszkam w Wawie i chciałbym kibicować Wisełcę z ABG, ale nie wiem jak i gdzie można je dostać? Czy kolega na moje dane może kupić bilety w Krakowie?
|
Tak, kolega może kupic Ci bilet w Krk.
|
Siemka mam pytanie, wiecie może jak tam stoją bilety na Craxe ,znaczy ile zostało i jakie sektory?
|
A moje pytanie brzmi cy wszystkie bilety sprzedano w kasach na lecha?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki wszystkim za odpowedzi
|
mam pytanie dla osób chodzących na sektor D12 ,czy były tam wraz z biletami sprawdzane wczoraj dowody tak jak na G??
|
Tak, wczoraj wchodząc na D21 sprawdzali karty kibica a osoby, które były na biletach miały sprawdzane dowody...
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_derby/
Na derby pozostało 2500 biletów. ps. Jak będzie zapowiedziany brak dopingu to pewnie nie zostaną sprzedane wszystkie bilety. Lepiej z piwkiem w ręku oglądnąć przez TV niż w tak .h.... atmosferze. |
a czy przy kupowaniu biletu ulgowego trzeba pokazać legitymacje czy to dopiero na stadionie sprawdzają?
|
Cytat:
Przy kupowaniu w kasach nie trzeba, ale podczas meczu będziesz zapewne legitymowany. |
Cytat:
Cytat:
|
A czy może to być kopia legitymacji bo nie wyśle z legitymacji pocztą bratu.
|
Cytat:
W mojej opinii powinno przejść ale się upewnij. |
a co jeśli bede miał niewazna legitymacje?
|
Też mam taki problem tylko, że z ulgowym karnetem, bo od 1 kwietnia mam nie ważną legitymację. W klubie dowiedziałem się, że liczy się ulga przysługująca w dniu zakupu.
|
Cytat:
Lucas86 Cytat:
|
czy można jeszcze zwrócić bilet na derby i dostać za niego kasę?Bo jak ma nie być dopingu to wole isc na mecz do Wiślaków...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl