![]() |
Jeśli to prawda, ze klub nie dostał kasy za Brleka i judasza, to ja nie mam pytań. Dymają ten klub wszyscy.
|
Ja naprawde nie widze nic zlego w wywiadzie Ramireza odpowiedzial Pani prezes, odpowiedzial.
Potwierdzil ze w Wisle placa malo / nie placa - potwierdzil. Nie mamy szans na utrzymanie wybijajacych sie zawodnikow, no nie mamy. Podobalo mu sie w Wisle i uwaza ja za wielki klub - sam jad normalnie.... Ciekawy jest tylko fragment o Kuzbie, faktycznie w Wisle jest juz dlugo i byc moze jest jakas patologiczna sytuacja, jezeli rzeczywiscie byl przeciwny sprowadzeniu Carlitosa to za to bym go prewencyjnie wyjebal. |
Chciałbym zauważyć jedną rzecz. W zeszłym sezonie, po 30 kolejce mieliśmy 44 punkty, co daje średnią 1.47 pkt/mecz. Ale! Gdyby odliczyć pierwsze 8 kolejek, w których zdobyliśmy zawrotne 3 punkty przez zawirowania z Meresiem itd, daje to nam 41 punktów na 22 kolejki, co już daje średnią 1.86. Tu chcę zaznaczyć, że nie twierdzę,
że w normalnej sytuacji w 8 kolejek zdobylibyśmy 24 punkty, ale jakieś 11-14 było jak najbardziej w zasięgu - przy 11 punktach (czyli 52 po zasadniczym), średnia byłaby 1.74. Nasz super treneiro zdobył w tym sezonie po 19 kolejkach średnią 1.47 pkt. Co więcej, nie licząc meczów z Zabrzem i Płockiem, średnia to 1.65, czyli wciąż niewiele ponad to, co miał w kontrakcie. Można popatrzeć także jeszcze szerzej, czyli wliczając 7 meczów z fazy zasadniczej ubiegłego sezonu. Wtedy zdobyliśmy 4 punkty w 7 meczach (!). Dodając do tego 19 obecnych kolejek i zdobyte 28 punktów, mamy wtedy średnią 1.23 pkt/mecz. Jak dla mnie to powyżej jest wystarczające, powinno być również i dla osób, które krzyczały ostatnio, że przecież punktami treneiro się broni. |
Powiem tak - może faktycznie ten wywiad Pani Prezez był niepotrzebny, ale...za grosz nie wierzę w słowa Ramireza. Gość mi wygląda na narcyza, kompletnie bezkrytycznego wobec siebie oraz swoich metod i w dodatku konfliktowego. Pewnie niektóre z faktów przez nigo przytoczonych mają w sobie element prawdy, ale w sytuacji, kiedy mam przed sobą Zarząd, któremu w dużym stopniu ufam, i trenera, który już w przeszłości miał takie historie jak konflikty z pracodawcą i poczucie wielkiego skrzywdzenia, to jednak...trzymam stronę Pani Prezes i Zarządu.
Ponadto - nie byłam zwolenniczką zwalniania Ramireza już teraz, ale widząc, co się dzieje teraz, dochodzę do wniosku, że to dobry ruch. Tam narastał konflikt, a drużyna nie robiła żadncyh postępów, widać było brak pomysłu i...no po prostu coś nie grało. |
Cytat:
|
Bardzo się cieszę i jestem szczęśliwy, że Zarząd poszedł za moimi wskazówkami.
Jestem gotów rozważyć każdą ofertę Towarzystwa Sportowego Wisła w sprawie doradztwa bez wynagrodzenia. |
Jedz lepiej do tych Słubic i tam już zostań
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak zaoral, ze Pani Prezes za pol roku dalej bedzie Pania Prezes (i cale szczescie) a o Kiko wszyscy zapomna. Zaoral to sam siebie bo po wylaniu swoich zali do prasy, ciezej mu bedzie znalezc posade w jakims powazniejszym klubie.
|
W eklapie jakby chciał to by pewnie znalazł ;)
|
Ramirez w tym wywiadzie dla Ćwiąkały też w kilku miejscach podkoloryzował rzeczywistość, wspomniał choćby o tym, że Brlek zagrał jedną kolejkę w tym sezonie, a zagrał pięć, czy gada też o jakiś częstych kontuzjach Petara (i że niby dzięki niemu przestał je mieć), kiedy on w zeszłym sezonie nie wystąpił raptem w kilku meczach.
Także ja żadnego zaorania nie widzę, prawda pewnie leży pośrodku, a wiadomo, że każdy będzie się wybielał w takiej sytuacji. |
Wypowiedz Sarapaty idiotyczna i niepotrzebna. Kiko jej odwinął u Ćwiąkaly i wypadł dużo lepiej.
Pani prezes trochę nie kontroluje swoich wypowiedzi, tak jak w zeszłym roku o sponsorze za rogiem, czy teraz w niedziele o serdecznym wysciskaniu się, żeby zaraz w środę Kiko przy.......ic. Ktoś powyżej tez zauważył wrzute Kiko na Kuzbe. No i właśnie, tak się głębiej zastanawiając to ten Kuzba jako skaut coś zrobił dobrego? Ze Carlitosa zaopiniował negatywnie to jestem mu w stanie wybaczyć, przecież większość myślała ze o będzie ogór jak Śpiączka. Ale może czas zadać pytanie; ty, Marcin, a co sty tu ....a w ogóle robisz ? |
Cytat:
|
Ramirez to słaby trener ale ma dobrą gadkę, bajerant, mówi to co dziennikarze/kibice chcą słyszeć. Gdyby nie to, że Carlitos wypalił od samego początku to dawno by go w Wiśle nie było.
|
Cytat:
|
Jeszcze bedzie tak z Brlekiem jak z Chrapkiem. Z Wlochami takie interesy.
|
Kiko odszedł, hiszpanie obrażeni-chuja grają, szrot niesamowity ten Junco ściągnął.
|
Kiko to był jednak nawet nie wuefista, a chłopczyk na wuefie w szkole podstawowej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ramirez by się obsrał w rajstopy przy prowadzeniu. Sobolewski cały czas ustawiał pressing i korygował zawodników.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jejku, zamknij się gościu |
Ku$(*$*wa!!! Wystarczylo wy%#(*(*ac narcyza, ustawic blisko formacje i pozwolic grac chlopakom nie tylko lage ale i krotka pilke i prosze jaki efekt!!
No i grac Carlitos + napastnik. Ktos cos jeszcze o kikusiu? Aha... pudel wchodzi na boisko - strata. Za chwile zle przyjmuje i fauluje, lapie kartke (dzieki bogu, na pewno nie zagra w nastepnym meczu) po czym gubi krycie w polu karnym i jest bramka dla zydkow. Cos jeszcze na temat tego pozoranta? Moze i na treningach blyszczy jakoscia w podbijaniu pilki, klepaniu w dziada itede, ale podczas meczu to jest gosc slabszy od Alana Urygi (nie obrazajac Alana). |
Do 40 minuty grali jakby ich dalej Kiko trenowal :D
|
JrQ-
Mam za dobry humor, żeby się denerwować, że czegoś nie rozumiesz. Martinus Przejęli inicjatywe, ale nie stworzyli żadnego zagrożenia. Jak dla mnie może być ;) |
mitmichael,
musieli sobie przypomniec ze da sie inaczej :D |
Cytat:
Najprawdopodobniej będzie nap...ka o kasę ale to było do przewidzenia. Jak muszą zapłacić Kiko to sorry, zrobić to po cichu. Jak pani prawnik nie jest w stanie negocjować to niech zatrudni kolegów po fachu. Do tej porty była rewelacyjnym prezesem więc niech nie pokazuje ludziom, że jest inaczej. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl