![]() |
dokładnie ... Ajax wczoraj wygrał 3-1 na wyjeździe, a Feyenoord przegrał u siebie z Kalmar 0-1, swoją drogą Kalmar może być czarnym koniem tych rozgrywek, no ale to temat raczej nie do rozważań na forum Naszej Kochanej Wisełki :D
|
Cytat:
|
Oglądałem oba mecze pucharowe wczoraj i nie rozumiem jednego - jak Wisła mogła dostać takie bęcki od Lecha ????? Szkoda, że nie było remisu - Niedzielan zamiast strzelać, czekał na kosę i karnego i się nie odczekał - musiałby być cwany jak Franek.
Pisanie o wyniku, z ejest świetny, wymarzony itd. to śmieszne - wynik jest niezły - mógł być lepszy, ale również mógł być gorszy. Diaza powinno przestawić się w miejsce Zieńczuka, który jest cieniem samego siebie z zeszłego sezonu. Może jak strzeli w końcu bramkę to się przełamie ??? Wierzę, że u siebie możemy wygrać. Nie pisze pojedziemy ich itd. bo to jest sport i piłka. Jednego dnia wygrywasz, a dwa tygodnie później możesz dostać baty..... Przypomnę, że wynik z meczu z Lazio był zdecydowanie lepszy i odpadliśmy, a wynika z Saragossą był zdecydowanie gorszy i chłopakom udało się. |
Cytat:
|
Fajnie jest przeczytać coś takiego o Wisełce na yahoo :)
Cytat:
Przed rewanżem jestem optymistą ;] |
Mam takie pytanie... Czy Paweł Brożek znowu nam sie zaciął?
|
Tak bo wczoraj tylko asystę zaliczył...
przypominam że Paweł ciągle dochodzi do siebie po kontuzji ,chyba wczoraj nie grał całego meczu o ile dobrze pamiętam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem w rewanżu będzie 1:0 dla Wisły:)
|
Cytat:
a mecz Mauro świadczy o czym? Dla chcącego nic trudnego. Dlaczego nie w lidze? - pytam się co to jest jak nie pochwała Mauro.... Następnym razem osusz trochę główkę zanim odpowiesz, bo marnie Ci to cwaniakowanie wyszło. |
Cytat:
Ja wyrażnie słyszałem ; strzelcie kurom gola...... |
Ktos wyzej zarzucił wynik Ajaxu. Holendrzy wygrali z Borac w Serbii 4:1, wiec awans maja w kieszeni. Co do innych potencjalnych rywali to: Kopenhaga nie dała szans FK Moscow i ograła ich w Rosji 2:1. Levski zremisował w Zilinie 1:1 a Udinese ogralo w Niemczech BVB Blaszczykowskiego 2:0. Tak wiec widac, ze procz Levskiego trafilismy najlepiej hehe. Ale oczywiscie to czyste dywagacje. :)
|
Szkoda tego wczorajszego meczu. Angole byli do ogrania. Jedyny zawodnik, co grał na względnie wysokim poziomie w Spurs to był Zokora. Reszta była naprawdę przeciętna i można było ich pyknąć.
|
mysle ze lobodzinski jak gra sie z dobrym przeciwnikiem potrafi sie zmotywawac i idzie mu dobrze poprostu jest to dobry pilkarz i w roli trenera jest zeby zmobilizowal go na 100000000%
|
Cytat:
|
mam przeczucie ze Jirsak moze za niedługo dostac powołanie i okaze się naszym (Polskim) katem.
Powodzenia Tomas |
Cytat:
|
mnie się u Tottenhamu podobało jedno: jak piłkarze byli w tunelu, to puścili Duel of the Fates Johna Williamsa z Gwiezdnych Wojen Ale my mamy Vangelis - conquest of paradise więc też nie jest źle ;)
Pozostał lekki niedosyt, ale przed meczem ten wynik bym brał w ciemno. U siebie ich zgnieciemy, a co! |
Szpakowski to by się chociaż nazwisk piłkarzy nauczył (Bogucki, Zakora) wystarczyło by tylko przeczytać tak jak pisze na koszulce a nie wymyślać nowych nazwisk.Ciekawe czy było by mu miło jakby mówili na niego Dariusz Czpakowski.
|
Cytat:
Ten chłopak ma szanse zostać gdzieś powołanym, a następnie katować Polaków tylko jako żołnierz jeśli wybuchnie wojna polsko-czeska. W tej chwili od reprezentacji dzielą go lata świetlne. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do meczu, brawa dla całej drużyny bez wyszczególnień, bo jesteście jednym organizmem - zespołem. Powiem ze całkiem korzystny wynik przed rewanżem. Musicie się wziąc za skrzydla i troche szybkosci by zagrac w fazie grupowej, co jest naszym wspólnym marzeniem Mariusz - pewnosci Probuj łapac zamiast odbijac ! Trzymaj się :-) |
Cytat:
|
na forum TT robi się śmiesznie... http://forums.tottenhamhotspur.com/s...?t=7947&page=4
|
Ze Szpakowskim nie były najlepsze pomyłki w nazwiskach tylko co innego. Dowiedziałem się np. że Zokora gra od 65 lat w reprezentacji WKS. Wiedziałem, że murzyni mają problemy z ustaleniem swojej daty urodzenia, ale żeby grać 65 lat w kadrze to juz coś niesamowitego. I jeszcze w wieku ponad 85 lat tak szybko biegać ... . No no, dzieje się.
|
Cytat:
CAN WE NOT HAVE SOME KIND OF MODERATORS ON THE SITE TO SWEEP UP AND DELETE THIS S*$T?! It is totally unacceptable that Wisla fans are posting on this forum. Ci cali Yids by się chyba całkiem nieźle dogadali z naszą miejscową "koleżanką" :> |
Cytat:
Pooglądałem sobie druga bramkę i jak nic komentator miał rację (nawet nazwiska nie przekręcił) - Pawełek powinien piąstkować. Albo w bramce stać, a nie ganiać dwa kroki w przód, dwa w tył. Inna sprawa że Diaz nie miał prawa pozwolić dośrodkować bez nawet próby przeszkodzenia. Obaj asystowali przy tej bramce. Szkoda remisu. Cytat:
Pewnie się chłop ze wstydu spalił, dlatego się nie odzywa. Do teatru:lol:. Taki wstyd:lol:. I na dokładkę kląć nie lubi. Może jednak następnym razem skonsultuj posta przed wysłaniem z kimś trzeźwym:P |
Co do meczu, to moim zdaniem zaprezentowaliśmy o wiele ładniejszą grę niż Lech z Austrią i mamy duże szanse na awans, bo Tottenham poza rajdami po skrzydłach na które trzeba bardzo uważac, wielkiego szału nie robi, tylko potrzeba 100% skupienia na R22 jak z Barcą i w miarę ofensywna taktyka.
Co do: Cytat:
|
Cytat:
Wielka WISŁA !! Jestem niepoprawnym optymistą i WIEM że WISŁĘ stać na awans !! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl