![]() |
Oczywiście, że ta plotka kupy się nie trzyma. Vuk strzelił w tej rundzie całe 4 gole w lidze. Faktycznie wyśmienity snajper... Natomiast Jirsak akurat pokazał się Maaskantowi z dobrej strony, więc na siłę Czecha nie będziemy się pozbywać.
|
Szkoda że takiej liczby aż 4 goli nie podarował Wiśle inny wyśmienity snajper - legendarny wychowanek River Plate - Andy Rios:D
(To tak żartem) Vuk (którego bym nie chciał w Wiśle z racji charakteru) połowę rundy leczył kontuzję i rozegrał pewnie tyle samo meczy co legendarny Rios. Jeśli prawdą były plotki o rozgrywającym z Holandii którego chciał Maaskant (nie pamiętam nazwiska ale też marokańskiego pochodzenia) To dla kogoś z dwójki może zabraknąć miejsca (Garguła, Jirsak) Więc wg mnie się to kupy trzyma - pozbywamy się Jirsaka, sprowadzamy holenderskiego Marokańczyka jako rozgrywającego numer 1 i przy okazji mamy zmiennika dla Brożka w postaci Sotirovica. To czy dobrego to inna sprawa:) |
Tak czytam ten temat i zastanawia mnie czy obce jest wam wyciąganie wniosków i uczenie się na wydarzeniach z przeszłości.
Zanim zaczniecie załamywać ręce nad tym, że przyjdzie do nas Sotirovic na spółke z Lisowskim przypomijcie mi która plotka transferowa w letnim okienku się sprawdziła. Ja kojarze tylko Wilka, o którym wyciekła informacja, bo manadzer, który prowadził te transkacje poszedł się pochwalić weszlo. Natomiast wszystkie inne plotki były zwyczajną zasłoną dymną, która miała odwrócić naszą, dziennikarzy uwagę od rzeczywistych kierunków zainteresowań naszych skautów. |
Cytat:
|
To Pawełek z nami na kolejne 3 lata.Powodzenia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie pytaj tylko wierz :-)
|
Jakieś 2 dni temu napisałem w tym temacie posta, że dobrze byłoby zamienić Jirsaka na Vuka. W ataku mamy słabo, a w pomocy Jirsak i tak prochu nie wymyśli poza tyn pobiera spory kontrakt.
Chyba komuś podsunąłem pomysł na artykuł. Nie ma za co panie redaktorze :) PS. Hah, Vuk i Małecki albo by się na każdym treningu tłukli, albo stworzyliby tandem 2 fifa rafa co to nie oni :D |
Cytat:
Sotirovic niezły gracz. Ale czy dobry na Wisłę i realniejszą niż miesiąc temu wizję gry w europejskich pucharach? Nie wydaje mi się. |
Cytat:
Bo przy docenieniu ostaniej rundy gdzie był chyba najlepszym zawodnikiem drużyny cały jego okres w Wisłe można ocenić co najwyżej średnio A mam niepokojace przeczucie, ze zwyżka formy była w ogromnym stopniu powiazana z faktem walki o nowa umowe |
Cytat:
Po tej rundzie skłaniam się jednak, że u Pawełk psychika nareszcie działa jak należy. Jednak odpowiedni wiek dla bramkarza jest ważny, oczywiście wszystko zweryfikują następne miesiące - mam nadzieję, że Wisła nie popełni(ła) błędu. |
Mamy juz jednego Sotirovica i na boisku i w szatni. Strzelają podobną ilość bramek, pyskują podobnie.
Zawsze idziemy pod prąd. Albo wojujący przeciw wszystkim Serb ze Śląska, albo murzyn z Lechii któremu wcześniej urodzą się wnuki niż dzieci. |
To ten dzieciak napisał, co go Łobo do sądu podał za ściemniony artykuł o nim w Futbol News. Śmiech na sali, że go do interii wzięli.
|
Nie wiem na ile to uwiarygadnia informacje o wymianie Tomka na Vuka ale juz jakis tydzień temu pisał o tym w swoim felietonie w Futbol News Andrzej Iwan. Powoływał się na informacje z Reymonta. Może zresztą ten artykuł oparty jest o ten felieton?
Jakoś nie kojarzę Sotirovicza z ligi. Dobry jest? |
Walczak, który nie odstawia nogi. Idzie zawsze za piłką do końca. Ma coś z Nikoli bo czasem wydaje mi się, że nie myśli na boisku, albo ma chwilową zaćmę.
Kilka bramek może w ciągu roku walnąć, ale nie kilkanaście. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ŁOBODZIŃSKI MOŻE TRAFIĆ DO KORONY
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...93542&nr_str=1 |
jeśli wchodzi w gre wymiana Jirsaka za Sotirovicia to chyba jednak wielkich pieniędzy na transfery NIE MA więc i nie ma sie co nastawiac na takowe.Kolejne okienko transferowe podobne do letniego.
Skoro ten cały Vuk psuje atmosfere w Śląsku to po co go ściagac do Wisły ?? Bez sensu. Bonin jak najbardziej tak. http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664 |
Cytat:
Przepraszam bardzo ale co Wy wszyscy tak sie tego Soboty domagacie?? Co On takiego zagral?? Ile ma za soba dobrych sezonow?? Czy tylko wsytarczy ze mlody i perspektywiczny i zagral 1-2 dobre mecze?? Przypominam ze taki Lobo ktorego wszyscy chca sie pozbyc z klubu rowniez mial byc gwiazda a wiadomo jak ot wyglada. Nie skreslam Soboty ale tez uwazam ze nie jest to jakis gracz o ktorego trzeba mocno zabiegac. I tak na ten moment jest drogi a chcialbym zobaczyc go przez pelen sezon a anwet dwa czy faktycznie ma papiery na granie w E-klasie a moze nawet wiecej i dopiero wtedy sie nad Nim zastanawiac. Co do info kilka postow wyzej o tym ze Lobo ma isc do Korony. Jesli jest to prawda to tu lepiej byloby zrobi wymiane Lobo na Hernaniego lub tego Jovanovicia. |
Cytat:
Daj Bóg, niech tak się stanie. Dadzą nam Hernaniego a my im Łobodzińskiego :lol: Ciekaw jestem kto ukradnie Nwaogu z Floty, bo raczej nie my oczywiście :( |
Bonin to nawet podobny do Łobo jest wzrostem i z twarzy. Pewnie niewielu by zauważyło.
Obawiam się, że to byłaby taka wymiana jednego słabego wypychamy do Korony, a drugi słaby przychodzi. Jednak jeśli w klubie widzieli go w kilku meczach i faktycznie zostal pozytywnie oceniony to daje im wolną rękę :) |
Cytat:
|
Cytat:
Bo jak już ma być zagraniczny piłkarz to wole Kogoś kto wie co to znaczy grać dla Wisły. Ale i tak sądzę, że to kolejna bzdura wyssana z palca. |
Cytat:
Demony odżyłyby szybko... Nie wierzę w odmianę Nikoli. |
Zobaczymy co dalej będzie się działo z tymi transferowi. Przyznam, że byłbym zadowolony, gdyby Bonin trafił do Wisły. W sumie może on być środkowym pomocnikiem.
|
Cytat:
|
Jeżeli ta rzekoma ofensywa transferowa ma polegać na sprowadzeniu Lisowskiego, Dudu, Bonina, Sotirovicia, Hernaniego, czy Robaka, to śmiać mi się chce. Po odejściu bardzo dobrych piłkarzy jak na nasze warunki, zastąpiono ich graczami zdecydowanie gorszymi. Z dotychczasowych pogłosek wynika, że nadal będziemy sprowadzać słabiaków niż poważnych zawodników.
|
Koalik: z wymienionych przez Ciebie graczy słaby jest Lisowski, może Robak. Reszta to porządni ligowi gracze z niezłymi przebłyskami. Prawda jest taka, że potrzeba nam dobrego lewego obrońcy (Dudu), środkowego (hernani), i napastnika, który coś wnosiłby z ławki (sotirovic). Uzupełnień składu, poza tym, skład jest jak najbardziej do gry. Polityka "zbieramy co najlepsze z ligii i robimy z nich gwiazdy" przecież sprawdza się jak najbardziej.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl