![]() |
Biorąc pod uwagę maraton Lecha w listopadzie to mogą mieć niezłe jaja na koniec rundy
|
Cytat:
|
Co takiego zrobil Danch bo jakos nie widzialem zeby z premedytacja uszkodzil przeciwnika? To jest sport kontaktowy. Taki Drygas czy Boguski ( bo o niego chyba chodzi jesli wspominacie Borysiuka ? ) w Anglii by byli lamani co runde i nikt by z tego nie robil zadnej tragedii. Owszem Borysiuk zachowal sie wtedy jak burak, natomiast Danch zagral twardo i bylo boom. Taki jest ten sport zwany pilka nozna. Tutaj kotuzje sa codziennoscia i albo ktos sie z tym pogodzi albo zmienia zawod. To nie pilka wodna.
Wracajac do meczu : Skoro u nas zawodnicy nie potrafia grac co 3 dni to ta liga powinna zostac zdegradowana do polprofesionalnej i tak byc traktowana. |
7 kotów, może kiedyś staną naprzeciw siebie i zostanie tylko jeden ;)
|
Cytat:
|
legion18, jednak po 11 kolejkach (za tydzień znaczy) jeszcze bym nie wyrokował, bo spaść może każdy, jak i każdy może być mistrzem ;)
A tak bardziej realnie, to myślę, że będą chcieli zagrać na 100% w obu, bo w końcu mistrzowie i jeszcze mogą się jako tacy czuć ;) "Panie! My nie damy rady?! Zobacz Pan tylko jak jedziemy tych i tych!" Pewnie jakiś dziennikarz wjedzie Zielińskiemu dziś na ambicje, a ten się będzie odgrażał, co to jeszcze Lech pokaże ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Można u buka spokojnie 0-0 stawiać chyba |
No jak fajnie 2-0 dla Górnika:)
|
2:0, no to po meczu
|
Haha, Buric! Czolowe kluby w Polsce maja naprawde "fajnych" bramkarzy :D.
|
i moja teoria w dupe :lol:
..no chyba ze Ruch wyfra w Lubinie :) |
odbiegając od tematu, wdzieliscie co zrobilo psv?? PSV Eindhoven 10 - 0 Feyenoord Rotterdam masakra.Ciekawe kto za Zielinskiego?
|
Cytat:
pudło :-p ale faktycznie niespodzianka |
Cytat:
|
Cytat:
szykuje się 4 porażka z rzędu Lecha w lidze , kibice kuchenek powinni ogłosic wyprzedaż sprzętu agd |
Cytat:
|
Piekny wynik w Zabrzu :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W krótkim wywiadzie udzielonym portalowi Futbolnews.pl trener PSV Fred Rutten podzielił się spostrzerzeniami na temat Marcelo:
- Byłem gorącym orędownikiem sprowadzenia Marcelo do PSV. To dobry piłkarz, ma spory potencjał, ale ma pewne nawyki, które staramy się wykorzeniać. Czeka nas sporo pracy, bo wasza liga nie wymaga wiele od piłkarzy i jest słaba. Przekazałem także Marcelo, że ma wziąść się do nauki języka bo ma problemy z komunikacją w zespole. To wstyd, że nie mówi nawet po angielsku. Apropo naszej kopanej.Widok z zachodniej strony:D |
Cytat:
|
Injacowi już dziękujemy...... Lech w 10.
|
ciekawe kto zagra w środku w Lechu przeciwko nam
|
Naprawdę podoba mi się ten Sikorski.Trochę przypomina młodego Kuźbę.Do wyjęcia z Górnika.
|
Jak patrze jak gra Thsimbamba to bardzo sie ciesze ze do nas nie przyszedl.
|
Która to kartka była Injaca? Zagra z nami?
|
wie ktośczy Injac będzie mógł z nami grać ? nie było bezposredniej czerwonej tylko dwie żolte .. wiec niby tak, ale które to były jego zolte w tym sezonie ?
odpadl tez Drygas .. wiec mieliby dziure w pomocy |
Lech idzie na rekord Cracovii z początku sezonu
|
Panowie, naprawdę nie możemy stracić punktów z drużyną która ostatnie 4 mecze w lidze przegrał. Przyszedł czas w końcu na przełamanie się i wygranie z Lechem od tych 6 meczów.
Ciekawy jestem czy Zieliński od razu po tym meczu poleci. Ja tak samo jak ktoś tam wcześniej chciałbym, aby dotrwał jeszcze do meczu z nami ;) |
To co robią kuchenkorze cieszy mnie prawie tak bardzo jak świetna i ułożona gra pasiastych :D
|
Cytat:
|
Injac byl kontuzjowany w tym seoznie przez pewien czas, nie zdazyl kartek nalapac. Zagra z nami.
|
Brawo Kuchenki :D Tak trzymać :D
|
Górnik gdyby grał coś więcej niż nędze to w tych kontrach pojechałby Amikę z 5. A Sikorski to może i jest widoczny ale idiotycznie gra. Strasznie siermiężny, szablonowy, podejmuje głupkowate decyzje.Tragedia w skali europejskiej. A co do Amiki, to grają to samo co z City, czyli nic, kopanie na typowe alibi. Bez pomysłu,ładu i składu. Bieganie i kopanie do przodu. Wielu mówiło,że tak grali przeciwko City,bo to silny rywal i inaczej się nie da.Prawda jest taka,że oni są niepoukładani, bez pomysłu na grę, wręcz z tragiczną jakością gry. W zasadzie z jej brakiem.
Zieliński,gwizdek na szyje i do kantorka, uczyć przewrotu w przód. Tragedią naszej piłki są tacy trenerzy. Ceny sprzętu AGD w górę. Trzeba zbierać na trenera:) |
Niestety Przybylski dostał czerwień w 94 minucie - Legia będzie mieć lżej za tydzień w Warszawie - jakby nie było w 2 linii to kluczowy gracz Górnika.
|
Jak dla mnie to Arboleda powinien być zawieszony na następny mecz.
|
Też mi się wydaje, że on go nawet nie dotknął.
|
szczerze to ja tego nie rozumiem co sie dzieje z Lechem w lidze
przeciez oni naprawde bardzo dobrze grali z tym Man City, nie wierze w te teorie, ze sie nie mobilizuja na lige - moze kiedys ale nie teraz, przeciez juz sa w bardzo ciemnej dupie tabela nie klamie - oni sa naprawde 14 druzyna ligi czyli z naszą ligą nie jest jednak tak zle skoro 14 zespol sobie przyzwoicie pogrywa w Europie :D |
ale Arboleda to aktor ;/ jak ja go nie trawię...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl