![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Flamengisto za 10 lat przy takim tempie kiedy ci "mali" robią szalenczy poscig za tymi duzymi taka Szwajcaria moze nam odjechac juz na dobre.Cypr,Kazachstan ,Litwa -zespoly z tych krajow juz pukaja do wiekszego futbolu ,a my na razie nie pukamy do niczego. Marszalek w sumie dobrze pdsumowal i podtrzymuje jego zdanie ze co do mlodziezy to jest to smutne-ale nie mamy warunkow do ich "wypromowania"-- czasu ,bazy i trenerow. Wiec skoro prezes rzuca haslo "teraz to Liga Mstrzow trenerze" jak tu zajac sie i ryzykowac stawianiem na mlodych ,nieopierzonych jak tu jest parcie na wynik a jak go nie ma to do widzenia... Zly sytstem ,zla mentalnosc...neistety. |
Legia bez Choto na 2 mecze.
Chociaz tyle, bo jakby mu anulowali kare to była by kpina jakas |
Mi to tam zwisa, bo w mistrza nie wierze. Ale jakby Marcelo dostał dwa mecze bana tylko dlatego, ze KL ma niepisana zasade wierzyc bardziej sedziom niz piłkarzom - przypomina, ze ani foto ani video sie nie uchowało - to spodziewałbym sie paru postów na tym forum.
P.S. 2 mecze sa obligatoryjnie od czerwonej kartki. Ani nic nie anulowali, ani nic nie dodali. Zaufali sedziom, dla mnie ok. Ot, po prostu kolejny raz dowód na to, ze nie istnieja tam zaleznosci, które masa ludzi tutaj demaskuje co dwe kolejki :) Flamengista - pw. |
Cytat:
|
Oj, nie badz taki skromny. Nie tylko za to (nie polemizuje, nasi pilkarze to w wiekszosci ordynarni symulanci), ale rowniez za prawdopodobne wtargniecie przed gwizdkiem, a przede wszystkim za to, ze w trakcie meczu jakies 300 osób (lekka reka, bo na moje oko ze 2 tysiace) stało na lini boiska w trakcie meczu.
|
|
ta murawa w Poznaniu , to podręcznikowy przykład, że pewnych spraw za cholerę nie idzie przyspieszyć, obojętnie co by najrozmaitsi spece od skracania terminów wymyślali i ściemniali.
Ciekawe, jak długo wytrzyma położona w ekspresowym tempie, na ostatnią chwilę i obciążana dwa razy częściej niż inne (dwa kluby) trawka na Suchych Stawach? |
A Korona swoje: "Wisła to stara kur**" .
prawidłowej bramki już nie uznali właśnie Żółto-Czerwonej |
Ale ogóras ten sędzia na meczu Korona-Polonia.
|
I przegrana z Arka. Chyba juz wszyscy mamy dosc takiej postawy naszych zawodników. Z takim składem przegrywamy z druzyna, która walczy o utrzymanie - cos jest nie tak. Taki mamy dobry skład a nie potrafimy wygrac z druzyna z konca tabeli. Skorza przed meczem z Arką jeszcze zatrzymał posade - teraz raczej moze sie juz pakowac.
|
Wisła-Arka 0-1
Kod:
http://hotfile.com/dl/31368079/778b2db/SV_Wisla-Arka_0-1_Tshibamba.zip.html |
Niezły mecz we Wrocławiu. Obie strony chcą wygrać. Maicon z Jagi pokazuje się z niezłej strony.
|
Cytat:
|
Śląsk - Jaga 0:1
|
Śląsk prezentuje nasz poziom
|
Czyżby Jagiellonia miała się przełamać na wyjeździe? :)
|
czemu nie ;) juz 0-2
|
Za tydzień będzie rozpędzona :)
|
A teraz moze byc jeszcze ciekawiej :) za Maycona - Grosik. Na 0-2 sie nie skończy :)
|
Cytat:
btw Śląska trochę szkoda ale jak grają pytę to mają, ces't la vie |
Bruno i Grosicki na ławce....jakby nie było pierwszoplanowe postacie z tamtej rundy
|
jak widać nie grają za zasługi..
|
No, Jaga gra dobrze... za tydzien chyba pobijemy rekord 3 porazek z rzedu. Franek to jednak Franek, takiego zawodnika nam brakuje. A Slask? Jak sie oszczedza na wzmocnieniach to tak sie pozniej gra.
|
Macie live do Lecha oprocz tych z soccer live?
|
http://188.72.243.72/~djcris/viewpage.php?page_id=16 Spróbuj tutaj
Śląsk gra kaszane od momentu wygranej z Wisłą. A Jaga w takiej formie będzie na pewno groźna dla nas za tydzień Ale póki co najlepsze w Poznaniu: pasy wygrywają po świetnej bramce Suworowa, a z boiska spada po kontuzji Arboleda. Edit: Już 1-1. Jak widać wzmocnienia wypaliły w obu druzynach! Kriwiec. |
Nie sądziłem ze kiedykolwiek to napisze:
Cracovia gol! Brawo eh radośc przez łzy już 1:1.... |
taka jest róznica w tym momencie miedzy Wisla i Lechem... u nas byloby juz po meczu pewne 0:1 a Lech odrobil po 3 minutach...
|
Historyczny moment. Jaga w końcu wygrywa na wyjeździe. Radość prawie jakby MP zgarnęli ;)
Brawo dla Jagiellonii, szkoda, że akurat na Śląsk padło. Ładna bramka Jezierskiego. I cóż... Mam nadzieję, że Cracovia jeszcze pociągnie. Póki co 1-1. Murawa kiepściutka... EDIT: Tak się zastanawiam, skoro ze strony Wisły było mocne zainteresowanie Kriwicem [czy jak się go tam pisze], to co spowodowało, że jednak nasz trenejro-menedżeiro się na niego nie skusił? Ba lepszy czy jak? ... Jak bym miała, to bym dała... LOL. To niech pan Cupiał sprzeda klub i już. On będzie miał mniej nerwów i my także (był kiedyś chętny Kita...). Ja oczywiście szanuję pana Bogusia i wgl fajnie, że nam Wisłę wyciągnął z dna, ale kiedyś trzeba powiedzieć dosyć, koniec. eh.. Tak to jest liczyć na Cracovię... Ale nawet połowy spotkania nie ma więc, ja już teraz czekam na koniec i zobaczymy, jak im to wyjdzie. |
Jagiellonia pierwsze zwycięstwo na wyjeździe chyba od dwóch lat :)
szkoda że ze Śląskiem. |
I nawet taka Cracovia potrafila sciagnac Suworowa ktory okazuje sie bardzo dobrym zawodnikiem...
|
Cytat:
skusić to on się może na 10 takich Kriwieców tylko co z tego skoro nie od niego zależy czy oni przyjdą do zespołu.. |
Lodziarze już 2-1 prowadzą..
|
2 długie podania i Amica wygrywa.
|
Ale z nich gówno. Dwa razy po 1:0 z takimi drużynami i zawsze muszą spieprzyć. To już może lepiej niech robią nadziei na następny raz.
|
Cytat:
Jagiellonia wygrała, za tydzień jedziemy do Białegostoku, będzie gorąco, to pewne. Chciałbym żeby Cracovia urwała 2 punkty Pyrom. |
Nie narzkeajcie kogo ściągneli kogo nie. Nie zależne od Skorży. Ciekaw jestem czy MP będzie Lech czy Legia? Bo akurat nam jjakoś to nie będzie raczej dane w tym sezonie, Oglądałem już kilka drużyn w rundzie wiosennej i jesteśmy naprawde słabi na tle innych :( Obym sie okazał człowiekiem małej wiary ;-)
|
Was już całkiem po.......ilo z: Cracovia gol ?!
Chyba dawno czystek na forum nie było. |
Mistrzem Polski będzie Wisła, prędzej czy później znowu odskoczymy. Mamy najlepszych zawodników i najlepszego trenera ;) Nam teraz brakuje dosłownie bramki,bo kiedy strzelimy worek się otworzy. Myślałem,że to wczoraj już nastąpi ale będziemy musieli jeszcze tydzień poczekać. Trochę pozytywnego myślenia ludzie !
|
Widać ,że Cracovia jest dobrze przygotowana przez Lenczyka ,graja szybko pewnie ,sa silni ,widac braki ,ale wiedza po co sa an boisku
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl