![]() |
Cytat:
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/ <--- dzisiaj pierwszy raz dokonalem zakupu na tej stronie. Gdzie jest "Historia zamówien" i "Status zamówienia" opisywany w "Jak kupowac?"
pozdro ;) |
czy aby oddać jutro krew trzeba być pełnoletnim ?
|
Cytat:
|
Cytat:
musisz zainstalować te programy które są na dołączonej płytce... inaczej się nie da (warto pamietać jak będziesz chciała podładować na obcym sprzęcie...) |
Cytat:
Sms o tresci Ile pod numer 767 |
Cytat:
Skad mogę ściągnąc jakieś teledyski? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie patrzyć na dobry lecz niedrogi garnitur?
Matura... Studniówka... Nie dam w Bytomiu czy innym 1500zł! Cena 300-500zł! :P |
w sunset suits mieli kiedyś dobre zniżki dla maturzystów a ogólnie nie są drodzy, pamiętam że jeden gang kupowałem z koleżanką na jej legitymację szkolną. Normalnie gajerek ok 700 tam kosztował - ostatnio kupowałem ponad rok temu ale warto zapytać. Na tandecie są tanie garniaczki ale nie wiem jak z jakością choć wcale bym się nie zdziwił gdyby była porównywalna do tych "markowych".
|
Polecam tandete i garnitury z firmy "Konik" (czy jakas podobna nazwa). Cena 250-300 zl a jakosciowo bardzo dobre. Juz ktorys garnitur u nich kupowalem i zadnego problemu nie ma z nimi. Wykonanie i jakosc bardzo dobra
|
Cytat:
|
Cytat:
(mogło się coś zmienić bo mam wersje bez plusa (Creative Zen V... ) |
Cytat:
|
Kiedyś zostały spisane "zasady" kiedy jest zaliczony wyjazd, a kiedy nie. Gdzieś to czytałem, dawno temu tylko nie pamiętam gdzie, a chciałem to przejrzeć. Wie ktoś może gdzie to jest?
Dzięki, Marinho. |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...d.php?p=460597 chodzi przede wszystkim o posty użytkowników TWEETY i RWD |
rafiABG czego ile ma Ci bateria trzymac przy takim sprzecie? fakt ze 12h to troche malo ale cos za cos.
|
Jak wyłączyć pocztę w Orange ?
|
Cytat:
Dzwoniąc na biuro obsługi klienta, lub przez stronke orange. |
Panowie ,moj kolega nie ma osiemnastki, a chcialby pograć w betssonie. Ma swoje ip. Chce podać swoje dane. Ma swoje konto bankowe. Czy mogą jakoś wykryć ze nie ma 18?
Jak jest z wpłatami? |
Panowie, jak to jest z tymi kartami w laptopach?
Jaka powinna byc, zeby lapek uciagnal np GTA IV, czy PESa2009? (oczywiscie mozliwie na jak najwyzszych detalach) :) |
Mam pytanie a raczej taka prośbę :-D
Planuje wybrać się w ferie na kilka dni, może na tydzień gdzieś, gdzie będzie możliwość nauki jazdy na Snowboardzie, do tego żeby była jakaś w miarę fajna okolica by prócz śmigania na stoku można spędzić miło czas. Myślałam nas Zakopanym, ale jakby ktoś miał do polecenia jakieś fajne miejsce niech napisze :-D |
W bet at homie nie tryeba jakos pelnoletnosci weryfikowac_
Jesli bedzie robil przelew to musi kotna z ktorego bedzie przelewal miec takie same dane jak w bet at homie.Czyli w bet at homie nie maja jak wykryc ze nie ma `18? |
Skąd mogę pobrać PESA 2009 na kom (konretnie na SE C902) nieodpłatnie?? Może mógłby ktoś podrzucić jakiś link, byłbym bardzo wdzięczny.
Dzięki Ci bardzo, Tylko_Wisła! |
W BAH nie wymagają nie znaczy że kiedyś nie zaczną a wtedy kasa na konice wam przepadnie. Także ja radze w wypadku niepełnoletniości załozyc konto na ojca / wujka na jego dokładnych danych i wyslac im skan ich dowodu. I po problemie.
Aha i nie grajcie w Betclick bo tam jeszcze do weryfikacji potrzeba kilka rachunkow za gaz / prad wystawionych na weryfikowana osobe :D |
Cytat:
http://odsiebie.com/pokaz/878567---45f9.html |
wie ktos jakim programem mam przerobic plik mds na plik exe ?
|
Masz pewnie obraz jakiejs plyty?
Daemon Tools zassaj, zainstaluj, stworz naped wirtualny i wrzuc do niego (przeciagnij i upusc w programie) ten plik :) |
Cytat:
|
Bo ziomek z forum ma do sprzedania lapka z GF8200M, a nigdzie nic wiecej o tej karcie nie moge znalezc ;)
|
wie ktoś może co trzeba zrobić jak przy włączaniu kompa wszystko ładnie się wczytuje i nagle wyskakuje czarny ekran z kreską migającą w lewym górnym rogu ?? pls pomóżcie
|
Cytat:
|
gdzie można napompować kilka balonów helem? bo cala butla jest dosyć droga
|
Jak zrobic kalendarz w Wordzie 2007?Jest niby gotowy szablon,ale no... Czy każdy miesiac trzeba uzupełniac oddzielnie?Jak wstawić tło zeby to jakos wygladało?
|
Jest jakaś stronka, gdzie znajdę statystyki z wynikami matur z roku ubiegłego?
|
Jak nazywał się ten polski film o bezdomnych co grali w noge? niedawno był on w kinach chyba..
|
Boisko bezdomnych.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl