Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kibicowanie na polskich stadionach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4803)

Gwiaździsty 19.05.2011 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez John1906 (Post 1096008)
Najpierw złapali, później pocięli mu twarz. Taki los w drodze do szkoły spotkał niepełnosprawnego Rafała. Napastnicy byli bezwzględni. Trzech dobrze zbudowanych mężczyzn żyletką wycięło 15-latkowi nazwę jednego z piłkarskich zespołów: na czole "HKS", na policzkach i brodzie "PF" oraz "R". To klubowe skróty chorzowskiego Ruchu. Do ataku doszło na osiedlu, gdzie dominują kibice zabrzańskiego Górnika. - Trzech młodych mężczyzn w wieku około 20 lat, ubranych w dresy i czarne bluzy z kapturem, dokonało uszkodzenia jego ciała - informuje sierż. Dagmara Wawrzyniak, KMP w Piekarach Śląskich. Zakrwawionego Rafała opatrzyli nauczyciele i zawiadomili policję.

Czyli wniosek z tego kierując się tuskową logiką, trzeba zamknąć szkołę lub osiedle. Albo jedno i drugie.

simone 19.05.2011 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 1096016)
O "Jarusiu i calym tym jego PISie" przemilcze bo widze ze juz wiesz lepiej wszystko i "Jarus i ten caly jego PIS" zawsze bedzie zly.

No to weź mi wytłumacz dlaczego tak nagle PiS wziął w obronę środowisko kibicowskie? Dlaczego mam wierzyć w szczerość ich intencji skoro nigdy do tej pory takich poglądów nie głosili? Czyżby kolejna "cudowna wyborcza przemiana", ciekawe jak ją wytłumaczą po wyborach, znowu za dużo leków czy tym razem coś innego...?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zdzichu411 (Post 1095878)
nagle? ciekawe bzdury wypisujesz. Posłuchaj cokolwiek co ma do powiedzenia JKM, dużo dużo wcześniej przed Bydgoszczą, a potem wyciągnij tak głupie wnioski. Co do tego co piszesz o Kaczyńskim, masz rację, on pojęcia nie ma jak boisko wygląda ale teraz gra pod publike.

Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?!

Ela 19.05.2011 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1093822)
Najwyraźniej się nie rozumiemy. No to powiem wprost: kibice Legii podpinają się pod tradycję Powstania.

http://img857.imageshack.us/img857/5673/viewerb.th.png

Głos Polski. Kanada.
Skan - mam nadzieję, że będzie na tyle wyraźne aby przeczytać.

zdzichu411 19.05.2011 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 1096044)

Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?!

To nie temat polityczny więć rozwodził się nie będe, ale wg mnie nie masz racji. Słucham co mówi od wielu wielu lat, nieraz zabierał głos w sprawie kibiców, nigdy zdania nie zmienił. Ostatnio na salonie dyskusyjnym AGH też mówił o kibicach same dobre rzeczy, natomiast o tych którzy robią zadymy też się nieraz wypowiadał. ( posadzić ich razem koło siebie, nie przysyłać pogotowia, niech się sami wykończą, to przecież ich sprawa ) . Co do stadionu, owszem powiedział, ale nie wyrywaj kontekstu, mówił o tym że nie ma tam planu zagospodarowania tego obiektu, nie wiadomo za co będzie się utrzymywał bo obecne warunki są chore i jak tak dalej pójdzie to ten stadion utonie w długach a więc "trzeba go zburzyć" nie jest tutaj dosłowne.

Powtarzam jeszcze raz, ja nie namawiam, (ale idźcie do wyborów, nie pozwólcie decydować za kogoś bo inni wybiorą tuska) każdy ma swój rozum i niech go użyje przy tych wyborach.

Nosalka 19.05.2011 13:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1096023)
Czyli wniosek z tego kierując się tuskową logiką, trzeba zamknąć szkołę lub osiedle. Albo jedno i drugie.

Nie jedną szkołe! Wszystkie w kraju! A na osiedlach w dużych miastach godzina policyjna od 19. Witamy w Tuskolandii

:evil:

kreseq 19.05.2011 13:36

"Decyzją Polskiego Związku Piłki Nożnej i Ekstraklasy SA do końca obecnego sezonu mecze będą odbywały się bez zorganizowanych grup kibiców gości. Władze Legii w tej sytuacji postanowiły zaprosić do sektorów przeznaczonych dla kibiców drużyn przyjezdnych dzieci ze szkół podstawowych, domów dziecka oraz klubów partnerskich Akademii Piłkarskiej."

Ciekawe co na to Tusk i jego banda od "kibolstwa". Przeciez te dzieci pewnie psychicznie wysiada :D

szprotson 19.05.2011 13:36

ale skoro na internecie, są tacy niekulturalni forumowicze ktorzy przeklinaja i nawołują do złego, zamknijmy internet.
Wyrzućmy komórki bo nimi sie porozumiewamy w jakże niecnych celach
no i na koniec, wszystkich zamknąc w jedym pomieszczeniu i .....juz wiemy co od dziadka wział tusk

legion18 19.05.2011 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1096072)
ale skoro na internecie, są tacy niekulturalni forumowicze ktorzy przeklinaja i nawołują do złego, zamknijmy internet.
no i na koniec, wszystkich zamknąc w jedym pomieszczeniu i .....juz wiemy co od dziadka wział tusk

Ponoć Donald ma już nagraną wizytę w Chinach w celach edukacyjnych.

zuls 19.05.2011 14:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 1096044)
No to weź mi wytłumacz dlaczego tak nagle PiS wziął w obronę środowisko kibicowskie? Dlaczego mam wierzyć w szczerość ich intencji skoro nigdy do tej pory takich poglądów nie głosili? Czyżby kolejna "cudowna wyborcza przemiana", ciekawe jak ją wytłumaczą po wyborach, znowu za dużo leków czy tym razem coś innego...?

Jakbyś czytał Gazetę Polską, to byś tego nie napisał.

No, ale jak wszem o wobec głoszą, że "tego się nie czyta"...

Mario Nh 19.05.2011 14:37

Mecz w Gdańsku bez kibiców?

Czyli ekstra. Tak czy siak bez kibiców.

farben 19.05.2011 14:44

Kibice Widzewa i Jagiellonii zademonstrują przeciw zamkniętym trybunom w Krakowie

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...etym,id,t.html

Nie nasz problem, ale w sumie niezłe jaja. Będzie się działo.

John1906 19.05.2011 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez farben (Post 1096101)
Kibice Widzewa i Jagiellonii zademonstrują przeciw zamkniętym trybunom w Krakowie

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...etym,id,t.html

Nie nasz problem, ale w sumie niezłe jaja. Będzie się działo.

Coś mi się zdaje, że zawrócą ich przed Krakowem.

Kociewiak 19.05.2011 15:27

wogóle im po za miasto nie dadzą wyjechać

John1906 19.05.2011 15:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1096117)
wogóle im po za miasto nie dadzą wyjechać

Coś mi się wydaje, że to farmazon wymyślony przez media.

FooFighter 19.05.2011 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1096072)

Już Donald ostatnio rozmawiał z kimś o konieczności "blokowania szkodliwych treści w internecie". S....iel wprowadzi nam jeszcze cenzurę.

Polecam dzisiejszy artykuł w "Uważam Rze" na temat relacji na linii Walter - Tusk. Autor twierdzi, że Tusk musi się wycofać z wojenki bo inaczej skończy się "Tusk Vision Network" :rotfl:

studio 19.05.2011 21:02

Im wiekszy wrog, tym wieksza satysfakcja w pokonaniu go :>

Junior_Battle 19.05.2011 21:40

proponuje zrobić doping z wuwuzelami, cały młyn, na każdym stadionie.

jestem pewny, iż zadziała %-)

Mario Nh 19.05.2011 21:55

Cytat:

Kibice do rządu: "Stary niedźwiedź mocno śpi!"

Gdy upłynęła godzina gry ciekawiej zrobiło się chociaż na trybunach. Szalikowcy Lecha zamontowali bębny i rozpoczęli normalny doping, który wcześniej pojawił się tylko przez kilka minut w pierwszej połowie. Zaczęli dość ironicznie - od dziecięcych piosenek: "Ogórek, ogórek, zielony ma garniturek" czy "Stary niedźwiedź mocno śpi". Później przeszli na pieśni weselno-imieninowe - ("Ona temu winna, ona temu winna, pocałować go powinna" lub "Nie pijemy wódki, pocałunek był za krótki"). Ironia skierowana była w kierunku osób zamykających stadiony lub też myślących, że na polskich stadionach można stworzyć widowisko bez zorganizowanych grup kibiców. "To jest wasza Bundesliga" - ryknął poznański "Kocioł". A przez ostatni kwadrans rozpoczęło się chociaż święto na trybunach. Aktywny doping wywołał nieco więcej żywiołowości w grze poznaniaków, ale nie przeniosło się to na choćby jedną sytuację bramkową. Borussia też odpuściła i mecz zakończył się remisem 0-0.
10 znakow...

crazykaro 19.05.2011 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1096300)
10 znakow...

Eee tam odgapili od ŁKSu. Poza tym kogo to interesuje jeśli nikt tego nie oglądał

klusek89 19.05.2011 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1096303)
Eee tam odgapili od ŁKSu. Poza tym kogo to interesuje jeśli nikt tego nie oglądał

Ale BOrek ostro w Polsat Sport komentowal w przerwie i po meczu ze mamy tu swietna niesamowita atmosfere rodzinna i doping na stadionie:)

Siwy_89 19.05.2011 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Junior_Battle (Post 1096290)
proponuje zrobić doping z wuwuzelami, cały młyn, na każdym stadionie.

jestem pewny, iż zadziała %-)

jestem za!

Grze Gie 20.05.2011 00:18

http://www.weszlo.com/news/6910 buahahaha

FooFighter 20.05.2011 00:35

No to policja zdała generalną próbę przed mistrzostwami :D.

Zuchy :!: To ja już się nie boję o Euro :!:

FooFighter 20.05.2011 00:51

A widzieliście tą groźną kibolkę z warkoczem :?: Ależ sobie pięknie poradzili, komendant będzie dumny :D

Ja wiem, że double post itp... ale nie mogę :rotfl: Miałem iśc spać, a teraz będę pizgać do rana :rotfl:

I oni ....a mają coś ochraniać? W gimnazjum by ich zabili :D Przecież widzicie, że sobie wybrali do ćwiczeń podstawówkę i to jeszcze same dziewczynki :D

zdzichu411 20.05.2011 07:29

ciekawe czy im kazali krzyczeć "zawsze i wszędzie policja .... " czy poniosła ich chwila :) jeśli poniosła, to znaczy że coś się dzieje i szatan się nimi interesuje :P

Drozd 20.05.2011 08:16

Teraz niech na szkolenia GROMU załatwią sobie "talibów" z żeńskiego liceum sióstr urszulanek.

Jaroo1 20.05.2011 09:57

to wcale nie bylo smieszne. To jest zalosne. Ten kraj chyba juz upadl na samo dno :(

ManiekTS 20.05.2011 10:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grze Gie (Post 1096330)

To był jakiś teatrzyk, czy oni tak na serio.?? Jeśli tak to mają jakies sprane berety ku**a... żenada

Kociewiak 20.05.2011 10:31

Przecież ten pies mówi, że to symulacja

John1906 20.05.2011 11:26

Jak wjedzie w nich 5 tysięcy Angoli podczas Euro to może przejrzą na oczy :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl