![]() |
Cytat:
Jeżeli nic się nie zmieniło, nie można liczyć na relację live. |
Wiem, ale wtedy termin konferencji był inny.
|
Cytat:
|
Czy można stworzyć temat podobny do tego (http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9666) tylko odnoszący się ogólnie do wszyzstkich publikacji prasowych o Wiśle? Coś jak Foto&Video.
W temacie o nowym właścicielu jest taka nawałnica marnej jakości postów, że ciężko to ogarnąć i wyłapać jakieś informacje prasowe czy TT. Chyba, że jest gdzieś w necie dobry przegląd Wiślackiej prasy to chętnie przeczytam, bo czasy są nader ekscytujące. |
Proszę jakiegoś moderatora o porządek ABG Nasze zgody.
Dla tych żyjących starymi zgodami założyć temat stare zgody. Niech tam koledzy którzy żyją przeszłością wylewają swoje żale. Bo robi się burdel i żenada. Nasze zgody dotyczy naszych zgód/układów aktualnych a nie historii. |
Ja się z tym nie zgodzę, temat powinien zostać taki jaki jest, zgody to zgody, nawet te które są już przeszłością, do tego lepiej się czyta jeden temat.
|
?? To znaczy o Jadze też będziemy sobie tam pisać? A może o ŁKS czy Legii też, wszak też kiedyś byli naszymi zgodami? No nieźle.
Chcesz fermentów i kolejnych podziałów? A może chcesz wątek męczeński uprawiać? Moja propozycja ma na celu aby uniknąć kwasów. Wystarczy sam Jakub M. Jeśli to jest problem to może nowy temat dla Ruchu, Unii i Polonii, a ten niech przejmą męczennicy Lechii i śląska. To ci pasuje? |
Cytat:
Po co wprowadzać chaos i zamęt? Jeden temat według mnie jest optymalny, ponieważ zawiera wszystko. |
Cytat:
Cytat:
I jaki Jakub M.? Przecież swój. Śpiewasz PDW z automatu pozdrawiasz właściciela. Potwierdza to oświadczenie, że swój chłop ten Mereś. Patrząc na gimby i szczurki na C to faktycznie, przy nich wygląda jak Pudzian. I T-renuje S-porty W-alki! |
Słuchaj ćwoku możemy się nie lubić, mieć inne zdanie ale nie pozwalaj sobie za wiele. Może sam jesteś niedodupcony?
Wszędzie szukasz zaczepki, prowokujesz i obrażasz bo ktoś ośmielił się mieć inne zdanie niż ty. Tak uważam że zgoda z Ruchem jest dla Wisły długoterminowo bardzo dobra nawet za cenę tego co jet teraz na C. Tak mam inne zdanie niż ty. Co do twojej teorii że Meresiński to człowiek WS to nawet nie komentuje. Dla tego prosiłem modów o rozdzielenie wątków żeby nie było gnoju i dodatkowego powodu do kłótni między Wiślakami - bo sytuacja w klubie i na trybunach jest napięta. Ale nasi modzi maja to gdzieś. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Dałoby radę jakieś banerek o akcji dla AP na forum?
https://pbs.twimg.com/media/Cra5GcvXYAAqpE3.jpg:large Skrobnąć jakiś newsik na główną? ;) |
Nie wiem, czy pytanie do modów, czy nie modów, ale jakaś reklama/coś crashuje mi forum i całego chroma, nie wiem czy jestem jedyny, czy jeszcze ktoś to ma?
Dopiero jak włączyłem ad blo cka, to mogę korzystać z forum normalnie. Problem pojawił się dopiero przedwczoraj. |
To ja dorzucę jeszcze od siebie czy wisłakrakow.com stoi na domenie republika.pl ? Malwarebytes mi zawsze krzyczy,że złośliwa domena została zablokowana....akurat na www.wislakrakow.com
|
Będę wdzięczny za przesłanie na priva screenów z tą reklamą i błędem.
|
1 Załącznik(ów)
maaarcin
Tak jak pisałem wcześniej,dzisiaj wskoczył mi Malwarebytes z błędem gdy wszedłem w dział: Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing...screnn w załączniku |
Tak swoją drogą. Jeżeli brakuje wam ludzi w redakcji albo cokolwiek to może warto dać jakieś ogłoszenie chociażby na forum czy na głównej.
Przedtem jak storna miały stary wygląd wydaje mi się, że więcej było informacji. A teraz co? Wczoraj grały koszykarki a tu próżno szukać wyniku, w dziale ''rezerwy i młodzież'' też próżno szukać aktualnych wydarzeń, wyników, czy informacji, kto jest trenerem. Nie wiem osoba robiąca zapowiedzi przed meczem też zrezygnowała? |
Będzie baner do akcji Fans4club, jak to było za pierwszym razem?
Cokolwiek? Jakaś reakcja? |
Wnoszę o zamknięcie tematu "Nasze zgody"
http://wislakrakow.com/forum/showthr...72#post1457972 Po pierwsze - nie mamy żadnych zgód. Po drugie - dyskusja tam jest jałowa. |
Mamy zgodę z Lazio Rzym. :D
Wystarczy zmienić nazwę tematu na: "Nasze zgody/ układy" i po kłopocie :-) |
Cytat:
|
Propozycja:
Strony w temacie zgodowym okopały się jak armie w I WŚ. Ataki raz w jedną raz w drugą stronę, a efektów żadnych. Niech ktoś zamknie ten temat z pożytkiem dla wszystkich, a zwłaszcza dla Wisły. |
Dlaczego nie mogę zedytować swojego posta albo zobaczyć cytowanego jak chcę odpowiedzieć, tylko mam wtedy puste pole?
Pod okienkiem jest opcja "Zacytować wiadomość w odpowiedzi" ale nie mogę jej zaznaczyć. |
Cytat:
tez tak miałem.teraz jestem na chromie i po problemie |
Ok, dzięki :-)
Pomogło. |
Cytat:
|
Czy można usunąć standardowo prenumeraty po każdym poście?
wkurza mnie to, że odpowiadając na posty dostaje się od razu spam na pocztę, a nikt zapewne i tak tego nie czyta |
Czy można usunąć standardowo prenumeraty po każdym poście?
wkurza mnie to, że odpowiadając na posty dostaje się od razu spam na pocztę, a nikt zapewne i tak tego nie czyta |
Cytat:
Proszę: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3144 |
Można prosić o porządek w dziale Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy) bo tam zrobiły się komentarze.....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl